- Poruka
- 46.570
hvala drugaricama sto me branelepotice naase leepe
pise ti da nisi u partiji jel su ostali svi ovde

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
hvala drugaricama sto me branelepotice naase leepe
od labcica opeet se zaneo u vredjkanju ali dobro mozda je immao tezak dan, ceo dan udisao hemiju i to
Нису то комунисти него Драгиша Васић:Ајде смањи мало нервозу братко, сви ти нешто сметају, ко бре да си трудница јединица...
Какав си ти то комуњист ако немаш толеранције према роду рођеном... да ниси кукавац запатио вирус интернационализације читајући незнабожачка писанија и идеолошке чланке?
od labcica opeet se zaneo u vredjkanju ali dobro mozda je immao tezak dan, ceo dan udisao hemiju i to
tako je treba verovati na ispravan nacin kako je prema Bibliji
a ne oslanjati se na paganske dokrtine da ih ne nabrajam...
hihihipusti njega on je ljubomoran![]()
pitaj reefercica on je autorMa Labcic je legenda i znas da ti je prijatelj, nego se malo salio.
Nego kakva ti je to kula strazara?
tako je apostolski i izvorno hriscanstvo a ne ovo novokomponovano danas :rolll: koje nam v od vere nego je tradicijaИсправан начин вере је апостолски, и само они који имају исту веру и животна дела, могу нам Библијску истину саопштити.
Сви они који немају веру и дела као апостоли Христови, преносе нам своју верзију и веру, а не Божију...
ja tako zivim i onda me zbog toga napadaju na forumu neki sektasi![]()
Ево и ја ћу кршити све законе које је поставила црква да бих доказао да постојим?Jer Mu se moze.
Da nam pokaze da postoji, jer i Toma je najbolje shvatio kada je licno video.
Ако је поставио закон, онда нормално да се тај закон поштује, зар не?Није то кршење закона природних, већ извршење виших духовних законитости.
Природни закони су нижи, подређени духовним и имају ограничено дејство...
Ma Labcic je legenda i znas da ti je prijatelj, nego se malo salio.
Nego kakva ti je to kula strazara?
Мрзим аљкавлук, и загушен ваздух. Ко хоће да се трује цигарама нек то ради ван моје спаваће собе.
tako je apostolski i izvorno hriscanstvo a ne ovo novokomponovano danas :rolll: koje nam v od vere nego je tradicija
Не треба мрзети секташе, већ секташку заблуду са којом су ти несрећници као са духовног губом срасли.
Не смеш учити децу да мрзе заблуделе, али их обавезно учи да мрзе заблуду, и то поготову ону у њима самима, јер су заблудама сви мање више подложни.
Ако је поставио закон, онда нормално да се тај закон поштује, зар не?
Ма отворени су сви прозори, џаба кад ни дашка ветра нема.аааа... па тако реци...
Упали вентилатор да загушљиви ваздух проструји, тако се гасна комора вентилира... вентилатором...
Оупен д виндоув, плас трн он д фен ин јоур дајрекшн![]()
влайко:Ево и ја ћу кршити све законе које је поставила црква да бих доказао да постојим?
Још једном, није кршење, него преиначење нижег вишим...
Ако је поставио закон, онда нормално да се тај закон поштује, зар не?
Па сваки закон се врши у својим границама, једно је вршење а друго поштовање закона...
Божа. Чини чуда кршећи законе природе, законе које је сам створио.Ево надлежног, ко крши закон? И који закон?
![]()
Novokomponovano, a nastalo skoro dve hiljade godina pre trgovca?
Ма отворени су сви прозори, џаба кад ни дашка ветра нема.
Ово је пакао.
Божа. Чини чуда кршећи законе природе, законе које је сам створио.
Не треба да се узбуђујеш.
А да те питам...онај скуп у Арени. Какав је програм, шта се дешава?
da je tako ne bi ovako izgledalo kao danas![]()