Uysal
Elita
- Poruka
- 16.872
Jusa nije zaslužio pozdrav nakon onih fašisitčkih pisanja po politici.
Šta lažeš ?
Kakvih fasistickih pisanja.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jusa nije zaslužio pozdrav nakon onih fašisitčkih pisanja po politici.
Ma neće, ne brinem se ja za njega kad vidim kako si ti nežan sa njim, prosto mi žao što ja nemam takvog dečka.
Da nema to veze sa mojim oblačenjem možda?
![]()
Ma neće, ne brinem se ja za njega kad vidim kako si ti nežan sa njim, prosto mi žao što ja nemam takvog dečka.
Da nema to veze sa mojim oblačenjem možda?
![]()

Zabranili mi neki ljudi u belom da posecujem kafane.Ali,eto,otmem se sa vremena na vremeVeče Tenkre, nešto te nema u kafani?
Nego,nesto mi je desetkovana ekipa iz kafane.Gde su Virtuelni,Djole,Mingov djed...?Ништа да одмеримо снаге ,ките на сто!
Ништа да одмеримо снаге ,ките на сто!
mozda su u provodu jer je petak, a mi mrtvi umorni jedino u ovu kafanicu moozemo da izadjemoZabranili mi neki ljudi u belom da posecujem kafane.Ali,eto,otmem se sa vremena na vremeNego,nesto mi je desetkovana ekipa iz kafane.Gde su Virtuelni,Djole,Mingov djed...?
Агресивна си...ниси мој тип жене са којом бих стављао ките на сто.
prekini da vredjas ljuude po kafani bez razloga zboog menee saaamo, nije ti fora, to je nisko prilicno i nimalo zenstveno
DRUGARI IZVINITE STO JE DOSLA ZBOOG MENE I DAAJE NEDOLICNE KOMENTARE A SVE TO ZAATO STO MEENE MRZI SAD NE ZNAM KAKO DA JE IZBACIMO
Ozbiljnost u kafani... kolega, uozbilji se malo?!
Логика увек помаже...а и философија.
Елем, што би се у Војводини рекло - " Мој је мали...јесте...али је зато мекан к'о душа" !!!
Jusa fasisto,nemoj sada da se vadis.Svi smo videli sta si pisao...Šta lažeš ?
Kakvih fasistickih pisanja.
Агресивна си...ниси мој тип жене са којом бих стављао ките на сто.
Uskoro ce se i Milka pridruziti vampirskom kultu.Bice vam supervizor'Vece Tenkre.![]()

Kasniš draga za to, ali ne očajavaj, nisi jedina. Mnoge su probale i ostale da sanjare.
A zamisli kako bih tek bio nežan sa jednom mladom damom.![]()
Па шта мислиш да би ти је оцапарила ,ју каквом ви мене овде замишљате
Jusa fasisto,nemoj sada da se vadis.Svi smo videli sta si pisao...
U pravu je Ref, ne možemo paziti na svaku reč, ipak je sve to šala.
Uskoro ce se i Milka pridruziti vampirskom kultu.Bice vam supervizor![]()

Морам да се уозбиљим
Кога бре ти да избациш ,тишина!