gruba greska
Buduća legenda
- Poruka
- 39.409
Апсолутно романтично
Moram da joj dam repku, kad je ovako draga
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Апсолутно романтично
Zar Trilijan nema Gocu Tržan u avataru...
Vozdra raja. Kako ste ?
Šta vi radite ?
И ти се усуђујеш да кажеш да имаш свој став,срамота
drugar ja se slazem sa tobom i ako cetee primetiti od kad mi je lab sugerisao ja uopste ne govorim o svoom opredeljenju, ne spominjem decka, ne salim se cak i ne odgovaram na saale, jedino sam sad stavio ovaj avatar eto toliko

Nisam razumela ni ovaj tvoj post.
zaato sto je zenstvena i niiije feministkinja
cao drugarVozdra raja. Kako ste ?
Šta vi radite ?
Nisam razumela ni ovaj tvoj post.
Корак ближе до љубави.
Nije problem samo u jednoj osobi, ni u tebi ni u meni ni u bilo kome, vec u generalnoj atmosferi koja se izmakne kontroli. I kada su gej i kada su seksualne stvari uopste u pitanju. Ok je malo se nasaliti, pa i reci neki detalj iz svog zivota, to nije problem. Ali ne treba preterivati. Opet, ne mislim na tebe konkretno, nemoj misliti da te grdim, ili bilo koga, nego jednostavno apelujem na sve korisnike kafane.![]()
Битно је да сам ја разумела ми комунисти смо себични
Nije problem samo u jednoj osobi, ni u tebi ni u meni ni u bilo kome, vec u generalnoj atmosferi koja se izmakne kontroli. I kada su gej i kada su seksualne stvari uopste u pitanju. Ok je malo se nasaliti, pa i reci neki detalj iz svog zivota, to nije problem. Ali ne treba preterivati. Opet, ne mislim na tebe konkretno, nemoj misliti da te grdim, ili bilo koga, nego jednostavno apelujem na sve korisnike kafane.![]()
slaazem se drugar i meene smaraju gej forilice i prozivke, ja sam nestalan a kad je jedno iisto u temilici ja se smorim
Ma nema to veze samo sa Refom, napravi se takva atmosfera i onda se svi prikace na takav nacin razmisljanja. Bilo je veselo i smesno u jednom trenutku, ali se oduzilo.
Ајд’ онда до краја. Ко створи такву атмосферу?
Ајд’ онда до краја. Ко створи такву атмосферу?
Вампир је увек глас разума.
Goca Tržan!
![]()
Goca Tržan!
![]()
Pa šta !?