Tenkre
Buduća legenda
- Poruka
- 25.345
Ja sam vec bio u nekoj maloj lokalnoj-sviraju tamburasi.Steta pa se rano zatvara...mozda su u provodu jer je petak, a mi mrtvi umorni jedino u ovu kafanicu moozemo da izadjemo
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja sam vec bio u nekoj maloj lokalnoj-sviraju tamburasi.Steta pa se rano zatvara...mozda su u provodu jer je petak, a mi mrtvi umorni jedino u ovu kafanicu moozemo da izadjemo
zaato sto je feministkinja znaaas
braavo drugarSvako od nas bira šta mu odgovora. Oni koji kukaju na kafanu, a u nju stalno dolaze... pa šta reći na to?
Ja bih rekao da ovde ima dosta dobrih ljudi koji šalu znaju.
Ja sam vec bio u nekoj maloj lokalnoj-sviraju tamburasi.Steta pa se rano zatvara...
Neću kolektivnu odgovornost. Ivan i Ref, jasno ko Don Kihot i Sančo Pansa...
Svako od nas bira šta mu odgovora. Oni koji kukaju na kafanu, a u nju stalno dolaze... pa šta reći na to?
Ja bih rekao da ovde ima dosta dobrih ljudi koji šalu znaju.
U pravu je Ref, ne možemo paziti na svaku reč, ipak je sve to šala.
Па оно... наоружана, са шубаром на глави...
Kako si ih iskusno namestila...Цмок, цмок па крк, Иван и Реф.
Mnoge si iznenadio retrogradnim idejama iz mracnih ' 90.-ih.Jos uvek nisi prosao kroz katarzu...Hajde, ne zezajte.
Znate da sam miroljubiv, al me s vremena na vrijeme isprovocirate.![]()
Учитељица је крива за све.![]()
Misliš na severni deo Srbije? Zar nije: dekin - mekan kao bakin kolač?
sta si pio?
Pa šta da radimo, jadne. Svi koji su dobri ili su ženjeni ili su gej.Kasniš draga za to, ali ne očajavaj, nisi jedina. Mnoge su probale i ostale da sanjare.
A zamisli kako bih tek bio nežan sa jednom mladom damom.![]()
pa eto da otvorimo konkurs i nazdravimo u to ime!ne hvala, ali mi je drago ako se zabavljas evo, mozda i decka neekog nadjes u kafanici sta kazes a?
Mnoge si iznenadio retrogradnim idejama iz mracnih ' 90.-ih.Jos uvek nisi prosao kroz katarzu...
Jesi li posmatrao malo danas crve?
Neko domace vino.Sluze ga u bokalima od 1/2 litre....sta si pio?
Па оно... наоружана, са шубаром на глави...
Pa šta da radimo, jadne. Svi koji su dobri ili su ženjeni ili su gej.
pa eto da otvorimo konkurs i nazdravimo u to ime!
(sigurno nećeš piće?)
Еј ти из Јужне Војводине...
Бем ли га, како ли Мађари замишљају бг ?
УЛТРА ЈУЖНА МАЂАРСКА ?
Учитељица је крива за све.![]()
Па зар немамо споразум о НЕ-нападању ?
koooooje crve?