skupstinska kafana 4

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
drugar ja se slazem sa tobom i ako cetee primetiti od kad mi je lab sugerisao ja uopste ne govorim o svoom opredeljenju, ne spominjem decka, ne salim se cak i ne odgovaram na saale, jedino sam sad stavio ovaj avatar eto toliko

Nije problem samo u jednoj osobi, ni u tebi ni u meni ni u bilo kome, vec u generalnoj atmosferi koja se izmakne kontroli. I kada su gej i kada su seksualne stvari uopste u pitanju. Ok je malo se nasaliti, pa i reci neki detalj iz svog zivota, to nije problem. Ali ne treba preterivati. Opet, ne mislim na tebe konkretno, nemoj misliti da te grdim, ili bilo koga, nego jednostavno apelujem na sve korisnike kafane. :)

Nije problem samo u jednoj osobi, ni u tebi ni u meni ni u bilo kome, vec u generalnoj atmosferi koja se izmakne kontroli. I kada su gej i kada su seksualne stvari uopste u pitanju. Ok je malo se nasaliti, pa i reci neki detalj iz svog zivota, to nije problem. Ali ne treba preterivati. Opet, ne mislim na tebe konkretno, nemoj misliti da te grdim, ili bilo koga, nego jednostavno apelujem na sve korisnike kafane. :)

slaazem se drugar i meene smaraju gej forilice i prozivke, ja sam nestalan a kad je jedno iisto u temilici ja se smorim

Вампир је увек глас разума.

Срео сам те кад' си дете била.
Стидљива, румена, мила...
Кад' ти коса недирнута, мила
с' ветром се играла...као свила
Мислио сам да си вила.

Извињавам се, пробудио се мрачни песник у мени.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back