skupstinska kafana 4

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ok, ja postujem svacije pravo da svoj zivot zivi kako oseca da bi trebalo. Nikoga ne treba osudjivati, analizirati, secirati i voditi polemike da li je "zdrav" ili "bolestan" ili ga "leciti" i slicne stvari- svako zna kako mu je najbolje u zivotu. Znam dosta gej ljudi, znate ih svakako i vi. Ja ih postujem, jedan moj prijatelj iz detinjstva je gej i o njemu mislim sve najbolje, kao i o svakom dobronamernom coveku.

Ali covek bi pomislio da u ovoj kafani u poslednje vreme uopste nema drugih tema osim homoseksualaca. Da li su bolesni ili ne, da li ih treba leciti, prihvatiti, voleti mrzeti. Pa onda sale i posalice koje su vise prekardasile svaku meru. Ja razumem zelju za salom i peckanjem ali aman vise, dosta je. U redu je nekad se nasaliti o tako privatnim stvarima, ali setite se da ovo nije LJIS kafana. Poslednjih par nedelja samo se o tome prica.

drugar ja se slazem sa tobom i ako cetee primetiti od kad mi je lab sugerisao ja uopste ne govorim o svoom opredeljenju, ne spominjem decka, ne salim se cak i ne odgovaram na saale, jedino sam sad stavio ovaj avatar eto toliko

jao, pa ti si jos zlija neego sto sam mislio, ukloni tvoje prisustvo sa ove temilice
Ne ja sam sasvim dobronamerna. Razmišljam, kad se tako podržavate i razumete, mogli biste i da se smuvate. Doduše, to bi malo teže išlo ako ti je on klon, tako da prvo moramo da odbacimo tu mogućnost. Ja te potpuno iskreno i dobronamerno savetujem, vidim da imaš ljubavnih problema pa rekoh da pomognem.

Iz najbolje namere sve, naravno.

Ne ja sam sasvim dobronamerna. Razmišljam, kad se tako podržavate i razumete, mogli biste i da se smuvate. Doduše, to bi malo teže išlo ako ti je on klon, tako da prvo moramo da odbacimo tu mogućnost. Ja te potpuno iskreno i dobronamerno savetujem, vidim da imaš ljubavnih problema pa rekoh da pomognem.

Iz najbolje namere sve, naravno.

wow fuuuuuuuuuj kako si cinicna i grozna, ja sam bio divan prema teebi a ti meeni taako ok ok ok navikao sam da su ljudi i zli i diskriminisu

Тераско, хвала.
И мој другар А.К. ми је рекао да се страва облачим и да је несрећан што се нисмо раније упознали.

:think::eek:
macakhenk.jpg

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back