Ангел.
Buduća legenda
- Poruka
- 47.544
... Poslednjih par nedelja samo se o tome prica.
Како то кад је Реф био десет дана у Јелади?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
... Poslednjih par nedelja samo se o tome prica.
ako ja njih ne ubedjujem i ne dosadjujem im sa svojim sexsualnim afinitetima--ne znam zasto bi oni imali pravo da dave mene...
Divno.
To je i neka moja zamisao. E sad, ne pitam se samo ja.![]()
Ok, ja postujem svacije pravo da svoj zivot zivi kako oseca da bi trebalo. Nikoga ne treba osudjivati, analizirati, secirati i voditi polemike da li je "zdrav" ili "bolestan" ili ga "leciti" i slicne stvari- svako zna kako mu je najbolje u zivotu. Znam dosta gej ljudi, znate ih svakako i vi. Ja ih postujem, jedan moj prijatelj iz detinjstva je gej i o njemu mislim sve najbolje, kao i o svakom dobronamernom coveku.
Ali covek bi pomislio da u ovoj kafani u poslednje vreme uopste nema drugih tema osim homoseksualaca. Da li su bolesni ili ne, da li ih treba leciti, prihvatiti, voleti mrzeti. Pa onda sale i posalice koje su vise prekardasile svaku meru. Ja razumem zelju za salom i peckanjem ali aman vise, dosta je. U redu je nekad se nasaliti o tako privatnim stvarima, ali setite se da ovo nije LJIS kafana. Poslednjih par nedelja samo se o tome prica.
Извини ГГ што сам сељак, па не пратим моду, али код нас у кулским атарима, ја сам ти највећа фаца !!!!Biker...![]()
Ne ja sam sasvim dobronamerna. Razmišljam, kad se tako podržavate i razumete, mogli biste i da se smuvate. Doduše, to bi malo teže išlo ako ti je on klon, tako da prvo moramo da odbacimo tu mogućnost. Ja te potpuno iskreno i dobronamerno savetujem, vidim da imaš ljubavnih problema pa rekoh da pomognem.jao, pa ti si jos zlija neego sto sam mislio, ukloni tvoje prisustvo sa ove temilice
drugar ja se slazem sa tobom i ako cetee primetiti od kad mi je lab sugerisao ja uopste ne govorim o svoom opredeljenju, ne spominjem decka, ne salim se cak i ne odgovaram na saale, jedino sam sad stavio ovaj avatar eto toliko
tooooooooo drugar, onda mooze odlicno je zaista
Ne ja sam sasvim dobronamerna. Razmišljam, kad se tako podržavate i razumete, mogli biste i da se smuvate. Doduše, to bi malo teže išlo ako ti je on klon, tako da prvo moramo da odbacimo tu mogućnost. Ja te potpuno iskreno i dobronamerno savetujem, vidim da imaš ljubavnih problema pa rekoh da pomognem.
Iz najbolje namere sve, naravno.

Maco, magle ti se cvikeri?
Ama, imaš pravo da kačiš šta ti se svidja. U ovom kratkom životu niko ne sme da muči drugo ljudsko biće. Odvratno.
Pa bili ste tu ti, špijun i terasko "da mu čuvate leđa"
Virti verovatno svenuo kad je on otiš'o... Nema ga od tad da se javi...
Ali eto, dobio je zamenika.
Ne ja sam sasvim dobronamerna. Razmišljam, kad se tako podržavate i razumete, mogli biste i da se smuvate. Doduše, to bi malo teže išlo ako ti je on klon, tako da prvo moramo da odbacimo tu mogućnost. Ja te potpuno iskreno i dobronamerno savetujem, vidim da imaš ljubavnih problema pa rekoh da pomognem.
Iz najbolje namere sve, naravno.
Извини ГГ што сам сељак, па не пратим моду, али код нас у кулским атарима, ја сам ти највећа фаца !!!!
Како си нежна...плениш.
Тераско, хвала.
И мој другар А.К. ми је рекао да се страва облачим и да је несрећан што се нисмо раније упознали.

Goca Tržan!?![]()
Како си нежна...плениш.
Divno.
To je i neka moja zamisao. E sad, ne pitam se samo ja.![]()
sta gooca trzan?
Veruj mi, samo ti. Pitaj Andjela...a i Refa