skupstinska kafana 4

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vidi se to odmah... Ne djelujes kao neki hostapler.. Mozda jesi prgav na riječima, ali ne i ovako..
Mislim da nikad nisi imao mooda ni da se sa nekim potučeš, a kamoli da u nekog pucaš..

To nema veze jedno sa drugim. Problem našeg područja je što ljudi vezuju oružje za kriminalce, što nije tačno.
Pametni ljudi donose ispravnije odluke u kriznim trenutcima.

Реефер, је л’ ти позната ова до’торка? :lol:

486487_323149081104938_54680182_n.jpg

Dobar dan...

Sanjala sam kako u turskom šatoru stojim iza neke zavese i gledam nekog lika koji drži nešto kao atlas sveta a Turčin i Turkinja zabadaju špenadle u okolne države ispod kojih stavljaju male papiriće na kojima piše šta iz koje države da im donesu. Kad dođoše do nas, naručili su salvete :rotf:
A ja brže bolje telefonom :eek: zovem u Srbiju da javim šta da spreme...

Ниски су ти стандарди, хероји ти знају писати и читати, поредиш се са муријом, шта је следеће , пољубићеш прву која буде имала све зубе ?

Ne, nisi shvatio, ti si moj anarho heroj. Za vas imam niske standarde, nisam očekivao toliku mudrost u jednoj zbunjenoj glavi. I još umeš da vrtiš nun-čkalje. Bolje prva sa svim zubima, neg' prvi bez zuba. :mrgreen:

Питање је да ли је Бакуњин достојна замена за Тераска.

Ма тераско је либерални женомрзац, ја волим жене, али из све снаге навијам за геј популацију.
Животни ми је сан да сви мушкарци на свету буду педери, а ја да их браним.

Ма тераско је либерални женомрзац, ја волим жене, али из све снаге навијам за геј популацију.

Zašto bi ih branio, neka vlada anarhije, svako za sebe, bez uređenja.

Подмукао си, волео би да све жене света припадну само теби. :)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back