skupstinska kafana 4

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
ВРЕМЕ ЈЕ НОВАЦ, СВИ НА ПОСАО !!!

images
Пролетер, примитивац...
Можда нас ти замишљаш као бестелесна створења која плутају, али веруј ми, ми смо само обични људи који имају исте потребе као и ти ( храна, алкохол, дрога, вц папир...).
Феминине...
Dobro jutro, raja, kako ste ?
Болесан.
Исто важи и за тебе, по принципу једнакости !

images
Ша ти раде феминине?
Dobar dan...

Sanjala sam kako u turskom šatoru stojim iza neke zavese i gledam nekog lika koji drži nešto kao atlas sveta a Turčin i Turkinja zabadaju špenadle u okolne države ispod kojih stavljaju male papiriće na kojima piše šta iz koje države da im donesu. Kad dođoše do nas, naručili su salvete :rotf:
A ja brže bolje telefonom :eek: zovem u Srbiju da javim šta da spreme...
Бардан Сунчи.

Ма хајде, не терај ме да отварам још једну тему о насиљу над ЛГБТ популацијом, сад ми једну обрисаше.

Jesi video, nema anarhije ni preterane demokratije na forumu... kao u životu. Tvoj problem je što nisi to uspeo da razumeš i prihvatiš, isto kao što ti tvoji šareni drugari ne uspevaju svoj problem da shvate i priznaju. :)

Jesi video, nema anarhije ni preterane demokratije na forumu... kao u životu. Tvoj problem je što nisi to uspeo da razumeš i prihvatiš, isto kao što ti tvoji šareni drugari ne uspevaju svoj problem da shvate i priznaju. :)

Све ми се чини да су ти ваши градски анархисти некакви гилиптери, чим о њима имаш такво мишљење.
Дођи код нас на село, да видиш како се организује екипа у трен ока.
Изградили смо терен за кошарку и фуцу, клупе са сунцобранима ( отели од Вода Војводине ), поправили контејнере, средили љуље и клацкалице, отерали из села сплав са звездама гранда и све то за Џ.

Ћао Влајко, како напредује одвикавање од комунизма ?
Ево на нос ми излази...
Momče. Oli će da bude kupanja danas? Kakvo vam je vreme? Ovde se nebo "nagovnojedilo" kanda će i kiša
Ма цури ми нос, боле ме зглобови, гребе ме грло... начисто сам се схебо... :sad2:

Све ми се чини да су ти ваши градски анархисти некакви гилиптери, чим о њима имаш такво мишљење.
Изградили смо терен за кошарку и фуцу, клупе са сунцобранима ( отели од Вода Војводине ), поправили контејнере, средили љуље и клацкалице, отерали из села сплав са звездама гранда и све то за Џ.

И где је овде анархија? Фолиранти, све сам ред и поредак. :mrgreen:

Sunči, ideš li na Adu?

Kad idem na Adu idem na biciklisanje. Mada odavno nisam. Nisam pri nekim parama.Ne kupam se tamo. Inače, ne volim baš mnogo da se eksponiram. Mislim da moja konstitucija i nije baš nešto pogodna za te stvari. Samo kad sam sa mojom sejom. Ona me zna vaku grdnu.

dash_-1.gif
Prska mi internet svaki čas. Ne znam u čemu je fora a smorila me više muzika iz IKOM-ove centrale.

Ми комунисти смо људи од великих дела
По нама рачунају време

Jesus_Christ.jpg

Али ово је претиравање. Ипак, теби смета што је у питању портрет, да се бацила за државну заставу друкчије би гледо. :think:

Па видиш да смо се пацификовали? :sad2:

Али ако треба да упрегнемо неког неистомишљеника у Гулаг... зооовиии, самооо зооовиии... :mrgreen:

Било би лепо да можемо да се тркамо, па ко пре до Марса, али виш да су само капиталисти заинтересовани са тај дујел.
Ви можете да се пеглате са клером, њима је највећи инфраструктирни објекат гробље. :lol:
То је ваша категорија. :lol:

Ми комунисти смо људи од великих дела
По нама рачунају време

Jesus_Christ.jpg

Али ово је претиравање. Ипак, теби смета што је у питању портрет, да се бацила за државну заставу друкчије би гледо. :think:

Жртва мора бити смислена.

Zanimljivi ste vi anarhisti, imate uređenije društvo od naših demokrata.

Па видиш да смо се пацификовали? :sad2:

Али ако треба да упрегнемо неког неистомишљеника у Гулаг... зооовиии, самооо зооовиии... :mrgreen:

Било би лепо да можемо да се тркамо, па ко пре до Марса, али виш да су само капиталисти заинтересовани са тај дујел.
Ви можете да се пеглате са клером, њима је највећи инфраструктирни објекат гробље. :lol:
То је ваша категорија. :lol:

:per: Ми те секташе деремо из хобија...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back