skupstinska kafana 4

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Na predhodnoj strani, sam već režao na državu i moje pravo da lajem na nju...:rtfm:
Opušteno uvek ima alternativa...:super:

ma kolega ja sam beskonacno tolerantan ..a dokaz je stojos ovde pisem ..:)

ali sada su mew moji toliko razjarili da shvacam zasto smo u banani..

kada se ja koji znam sve i poznajem sve ebem sa lokalcima sta bi sa strancem koji dodje i stane..a moze da ulozi milione ...

no opustio se ..ima nacina ....zlahtina---;)

ebiga..i u slast

:bye:

ma kolega ja sam beskonacno tolerantan ..a dokaz je stojos ovde pisem ..:)

ali sada su mew moji toliko razjarili da shvacam zasto smo u banani..

kada se ja koji znam sve i poznajem sve ebem sa lokalcima sta bi sa strancem koji dodje i stane..a moze da ulozi milione ...

no opustio se ..ima nacina ....zlahtina---;)

ebiga..i u slast

Znam bre šta je Žlahtina, mislim na vino. A upoznao sam lika koji u čitluku pokušava da digne vinograd.
Grožđe nisam nikada probao, ali vino prave svega nekoliko vinarija...

Znam bre šta je Žlahtina, mislim na vino. A upoznao sam lika koji u čitluku pokušava da digne vinograd.
Grožđe nisam nikada probao, ali vino prave svega nekoliko vinarija...

kolega ko tamo oce da digne vinograd sa zlahtinom nije normalan ..a od tamo dobiva vina ..i to domaca ..preko veze..prave..ali zilavku i kameno vino ..belo i blatinu crno koje ubija sve .zivo:hahaha:

zlahtina je vino za decu a dokaz je sto sada pisem :rotf:

e.. moj refe ne znas koliko mi fali kej ..a i ono da mi konacno bacis taj autu u savu ..pa da uzmem i za to parev

a i dobro ti jutro vreme i je

Znaš gde je kej, nijen dalkeo pa ti kreni lagano, ja te čekam. Da kao ljudi popijemo kafu.
Pozdrav Lil-A i Virty. :bye: (nisam krkan, majke mi)

Refke zamoli Krkana da dotera neko lakše auto, a ne tamo neki tenk od 2 tone, treba to gurnuti u Savu....

Znaš gde je kej, nijen dalkeo pa ti kreni lagano, ja te čekam. Da kao ljudi popijemo kafu.
Pozdrav Lil-A i Virty. :bye: (nisam krkan, majke mi)

kolega znam ja dobro a mislim i ti ..a i obisao onako lagano skoro sve na savi onu drugu stranu iznad usca ne volim neku cudnji ljudi tamo prevladavaju...

a i nisi krkan ..pa i ne znas gdje je to uopce:hahaha:

mozda :)

a i nadam se da cu uskoro da se secem po gagarinovoj:D

kolega ko tamo oce da digne vinograd sa zlahtinom nije normalan ..a od tamo dobiva vina ..i to domaca ..preko veze..prave..ali zilavku i kameno vino ..belo i blatinu crno koje ubija sve .zivo:hahaha:

zlahtina je vino za decu a dokaz je sto sada pisem :rotf:

Znači magarac je lagao, u kamenjar ga bemmm, pazi vino je slatko pošto ne volim opora vina i mešam ih sa kiselom.
Još je rekao da će ta Vinarija Tijanić ili Tojanić distribuirati za Srbiju, e platiće mi za ovo magarac jedan kamenjarski...

Znači magarac je lagao, u kamenjar ga bemmm, pazi vino je slatko pošto ne volim opora vina i mešam ih sa kiselom.
Još je rekao da će ta Vinarija Tijanić ili Tojanić distribuirati za Srbiju, e platiće mi za ovo magarac jedan kamenjarski...

e kolega tak toljanic je iz krka ..stvarno zlqahtina lagana i fina..i sa vodom ide ..ali moze i bez nje..

eto kada dodjem donest cu zlqahtine pa da se proba..a ima i gdje ..ako ne u bg ima u blizini ..:)

refke ce sve da organizira..ako mu zerna dozvoli;)

Да, она још увек верује да је њен идеал савршен. ;)

За разлику од нас који имамо несавршене идеале. :lol:

(ко разуме схватиће... :lol: )

Све док постоји сиромашан и богат ,цар и просијак БУРЖУЈ и радник који ради за њега ја се нећу одречи свога пута нити борбе за равноправност сваког човека .Комунизам као иделогија не може нестати све док постоје услови и разлози због којих је она настала.

Бескласно друштво,једнкост и правда иста за све !

Нема повлачења ,нема предаје!

Све док постоји сиромашан и богат ,цар и просијак БУРЖУЈ и радник који ради за њега ја се нећу одречи свога пута нити борбе за равноправност сваког човека .Комунизам као иделогија не може нестати све док постоје услови и разлози због којих је она настала.

Бескласно друштво,једнкост и правда иста за све !

Нема повлачења ,нема предаје!

Ok poštujem, samo oladi malo, u svim društvenim sistemima od prvobitne zajednice do danas uvek ima elita koja vlada, te anarhične i slobodoume ideje ne piju vodu.
A onaj koji prodaje tu ideologiju čiji je temelj nezadovoljstvo i socijalno stanje rešio je da pokupi kajmak zahvaljujući baš tom socijalnom buntu...

Покушавам да нађем неки компас у овим дискусијама и да се поставим некако, али овде се не зна ко је за кога. Власт против власти, опозиција против опозиције, опозиција за власт. Општи хаос. Сви против свих. Покушавам да нађем неку основну тачку које ћу се држати у разговору, али не иде.

Očekivala sam da ćeš napraviti i neku žensku četničku momčad :lol:

Sur, Sunči, Nastja, Aurora, Teneja,ja..:)

Koja želi da bude ova???

images

Evo i ostale..

url

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back