- Poruka
- 201.350
Dobro jutro.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
kolega lako za strankinje
danas sam bas ljut ..i to na moje ..vagabunte lokalcew koji misle da im je bog dao sve a zive od onoga sto im uplatim--
radje predjem granicu i uzivam ..u judima ..zalosno ali istinito...
![]()
Na predhodnoj strani, sam već režao na državu i moje pravo da lajem na nju...
Opušteno uvek ima alternativa...![]()
Dobro jutro.
ma kolega ja sam beskonacno tolerantan ..a dokaz je stojos ovde pisem ..
ali sada su mew moji toliko razjarili da shvacam zasto smo u banani..
kada se ja koji znam sve i poznajem sve ebem sa lokalcima sta bi sa strancem koji dodje i stane..a moze da ulozi milione ...
no opustio se ..ima nacina ....zlahtina---
ebiga..i u slast
![]()
A ovo je da se setiš... Kada si bio zelen... Drugi put kačim Azru, ali poučno je...
a i svima dobrim judima
pozdrav sa deep blue
![]()
Znam bre šta je Žlahtina, mislim na vino. A upoznao sam lika koji u čitluku pokušava da digne vinograd.
Grožđe nisam nikada probao, ali vino prave svega nekoliko vinarija...
e.. moj refe ne znas koliko mi fali kej ..a i ono da mi konacno bacis taj autu u savu ..pa da uzmem i za to parev
a i dobro ti jutro vreme i je
![]()
Znaš gde je kej, nijen dalkeo pa ti kreni lagano, ja te čekam. Da kao ljudi popijemo kafu.
Pozdrav Lil-A i Virty.(nisam krkan, majke mi)
Znaš gde je kej, nijen dalkeo pa ti kreni lagano, ja te čekam. Da kao ljudi popijemo kafu.
kolega ko tamo oce da digne vinograd sa zlahtinom nije normalan ..a od tamo dobiva vina ..i to domaca ..preko veze..prave..ali zilavku i kameno vino ..belo i blatinu crno koje ubija sve .zivo
zlahtina je vino za decu a dokaz je sto sada pisem
![]()
Refke zamoli Krkana da dotera neko lakše auto, a ne tamo neki tenk od 2 tone, treba to gurnuti u Savu....
Znači magarac je lagao, u kamenjar ga bemmm, pazi vino je slatko pošto ne volim opora vina i mešam ih sa kiselom.
Još je rekao da će ta Vinarija Tijanić ili Tojanić distribuirati za Srbiju, e platiće mi za ovo magarac jedan kamenjarski...
a kako znas da mi auto ima skoro dve tone ..valjda ti refke rekao ..probao..pa dobio kilu
morao da ga castim da me ne isprebija ..
![]()
Да, она још увек верује да је њен идеал савршен.![]()
За разлику од нас који имамо несавршене идеале.
(ко разуме схватиће...)
e kolega tak toljanic je iz krka ..stvarno zlqahtina lagana i fina..i sa vodom ide ..ali moze i bez nje..
eto kada dodjem donest cu zlqahtine pa da se proba..a ima i gdje ..ako ne u bg ima u blizini ..
refke ce sve da organizira..ako mu zerna dozvoli
![]()
Шта се десило с њом, ових дана у Србији?![]()
Све док постоји сиромашан и богат ,цар и просијак БУРЖУЈ и радник који ради за њега ја се нећу одречи свога пута нити борбе за равноправност сваког човека .Комунизам као иделогија не може нестати све док постоје услови и разлози због којих је она настала.
Бескласно друштво,једнкост и правда иста за све !
Нема повлачења ,нема предаје!
A to što tvrdiš da je za vino za decu, mene je lupilo u noge, nije mi bilo svejedno...
Koliko ima alkohola???
Očekivala sam da ćeš napraviti i neku žensku četničku momčad![]()
Sur, Sunči, Nastja, Aurora, Teneja,ja..![]()