skupstinska kafana 4

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Krkane, ovo da mi pokloniš sledeći put ili ti guram onaj krš u Savu.

2juwg.jpg

dete ..ja SAM REALAN A I TOLERANTAN ..I SVE STO PISES TOLERIRAM ..AL OVO ..STO SI UNEREDIO ..:hahaha:

SVE IMA GRANICE ..A I UKUS ..STETA MISLIO SAM DA SI BAREM MALO ..KAKO KAZES ESTETA .

au al sam i ja naivan i sa sve ove godine ..ko bi rekao ..sam sebe izgleda varam:sad2:

:bye:.
pa jesam ja drugar dokazani esteta, a vidis booki je lepuskast to je cinjenica, ne lepsi od cedomira ne moze ni da mu pridje, ali je lepuskast...

MAСТЕР пиво 150 кинти два литра, супер је. Проиводи га кока кола и пуни се у Новом Саду. Није само два литра него има и два деци гратис. Мастер пиво **** кеву како је добро.

Krkane, ovo da mi pokloniš sledeći put ili ti guram onaj krš u Savu.

2juwg.jpg
eeee..moj kolega ..a da malo smanjis apetite ..a guraj ako ti se da .imam sve osigurano .:hahaha:

bio bi zydovoljan i sa sansigotrom od ovde .isto fino crno suho vino ali manje reze:)

ali moras da skupis drugare pa da se proveselimo ..moze i koji cetnik da se ne kaze da nisam tolerantan ..a mozda i ustasa..tako zvani ...
nema lepse danas piju zajedno jedni i drugi ...( ovo za ustasu zaebi ..nikada ne bi bio ):)

:bye: ..

eeee..moj kolega ..a da malo smanjis apetite ..a guraj ako ti se da .imam sve osigurano .:hahaha:

bio bi zydovoljan i sa sansigotrom od ovde .isto fino crno suho vino ali manje reze:)

ali moras da skupis drugare pa da se proveselimo ..moze i koji cetnik da se ne kaze da nisam tolerantan ..a mozda i ustasa..tako zvani ...
nema lepse danas piju zajedno jedni i drugi ...( ovo za ustasu zaebi ..nikada ne bi bio ):)

:bye: ..

Ovo jeste jedan od najbolji proizvoda iz Hrvatske. Ali dobro, kad si se stisao, može i neko po tvom izboru. :mrgreen:
Ti kad kreneš u naše krajeve javi, pa da okupimo bandu. Da navijaju dok ti guram auto u reku. A ima u društvu i onih što mrze vino, pa u njega vodurinu sipaju. Njima ne damo ni da gledaju. :whistling:

Приметио сам да ме у странци не готиве нешто нарочито. Највероватније зато што сам једном учествовао у једној акцији са другарима из ЛДП-а, па ме је неко видео и пријавио. Такође сам био и на њиховом митингу.

Кад одем у странку дочекају ме хладо, а кад уђем у једну просторију где се воде поверљиви разговори, сви заћуте и пребаце се на неку другу тему, или изађу из просторије. Зашто, па и ЛДП је исто проЕвропска опција?

И иначе се хладно доносе према мени, што раније није био случај.

Приметио сам да ме у странци не готиве нешто нарочито. Највероватније зато што сам једном учествовао у једној акцији са другарима из ЛДП-а, па ме је неко видео и пријавио. Такође сам био и на њиховом митингу.

Кад одем у странку дочекају ме хладо, а кад уђем у једну просторију где се воде поверљиви разговори, сви заћуте и пребаце се на неку другу тему, или изађу из просторије. Зашто, па и ЛДП је исто проЕвропска опција?

Ma zabole te, ni ovde te niko ne gotivi pa opet dolaziš svaki dan. :mrgreen:

A u kojoj si taako zlocestoj paritiji?

A u kojoj si taako zlocestoj paritiji?

Демократска Странка. Али нисам нешто активан, долазим само понекад да попијем кафу и да филозофирам о политици. У кампањи нисам прстом мрднуо. Био сам на конвенцији кад је долазио вољени председник, ишао сам у Београд на завршни митинг и то је све.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back