naterasi
Buduća legenda
- Poruka
- 28.796
dete ..al sada si stvarno preterao..
ovo cak ni pod pretnjom oruzja...
dalje necu jer bi mogao da kazem nesto ruzno..
![]()
sto ti se ne svidja bokii drugar?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
dete ..al sada si stvarno preterao..
ovo cak ni pod pretnjom oruzja...
dalje necu jer bi mogao da kazem nesto ruzno..
![]()
kooje?![]()
One obrazovanije, bre. Pametna mlade ljude.

dete ..ja SAM REALAN A I TOLERANTAN ..I SVE STO PISES TOLERIRAM ..AL OVO ..STO SI UNEREDIO ..sto ti se ne svidja bokii drugar?

.pa jesam ja drugar dokazani esteta, a vidis booki je lepuskast to je cinjenica, ne lepsi od cedomira ne moze ni da mu pridje, ali je lepuskast...dete ..ja SAM REALAN A I TOLERANTAN ..I SVE STO PISES TOLERIRAM ..AL OVO ..STO SI UNEREDIO ..
SVE IMA GRANICE ..A I UKUS ..STETA MISLIO SAM DA SI BAREM MALO ..KAKO KAZES ESTETA .
au al sam i ja naivan i sa sve ove godine ..ko bi rekao ..sam sebe izgleda varam
.
cao drugar, teebi se sto posto svidja moj avatar, jel da?veče damama, muškarcima i Reefer-u...![]()
cao drugar, teebi se sto posto svidja moj avatar, jel da?

MAСТЕР пиво 150 кинти два литра, супер је. Проиводи га кока кола и пуни се у Новом Саду. Није само два литра него има и два деци гратис. Мастер пиво **** кеву како је добро.

a meeni je ova bas superiska sto ti se ne svidja drugar?ne, drugarčiću...mogao si izabrati bolju fotkillicu....![]()
eeee..moj kolega ..a da malo smanjis apetite ..a guraj ako ti se da .imam sve osigurano .Krkane, ovo da mi pokloniš sledeći put ili ti guram onaj krš u Savu.
![]()

..ne koristim ti ja to...![]()
a meeni je ova bas superiska sto ti se ne svidja drugar?
.

eeee..moj kolega ..a da malo smanjis apetite ..a guraj ako ti se da .imam sve osigurano .
bio bi zydovoljan i sa sansigotrom od ovde .isto fino crno suho vino ali manje reze
ali moras da skupis drugare pa da se proveselimo ..moze i koji cetnik da se ne kaze da nisam tolerantan ..a mozda i ustasa..tako zvani ...
nema lepse danas piju zajedno jedni i drugi ...( ovo za ustasu zaebi ..nikada ne bi bio )
..

Приметио сам да ме у странци не готиве нешто нарочито. Највероватније зато што сам једном учествовао у једној акцији са другарима из ЛДП-а, па ме је неко видео и пријавио. Такође сам био и на њиховом митингу.
Кад одем у странку дочекају ме хладо, а кад уђем у једну просторију где се воде поверљиви разговори, сви заћуте и пребаце се на неку другу тему, или изађу из просторије. Зашто, па и ЛДП је исто проЕвропска опција?
И иначе се хладно доносе према мени, што раније није био случај.

Приметио сам да ме у странци не готиве нешто нарочито. Највероватније зато што сам једном учествовао у једној акцији са другарима из ЛДП-а, па ме је неко видео и пријавио. Такође сам био и на њиховом митингу.
Кад одем у странку дочекају ме хладо, а кад уђем у једну просторију где се воде поверљиви разговори, сви заћуте и пребаце се на неку другу тему, или изађу из просторије. Зашто, па и ЛДП је исто проЕвропска опција?
И иначе се хладно доносе према мени, што раније није био случај.
A u kojoj si taako zlocestoj paritiji?
Ma zabole te, ni ovde te niko ne gotivi pa opet dolaziš svaki dan.![]()

Reefer ni dobro veče neće da kaže...![]()