SURbel
Buduća legenda
- Poruka
- 36.560
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Lagana mjuza, šetnja pored reke...slutim li ja to prolećni sindrom?![]()
treba treba, može i neka nova urbana legenda, revolucionar, spartakus, gladijator, miloš obilić, mitski heroj...bilo kakav samo da cepa bagru... primetan je trenutno značajan deficit u herojima
naravno ako si mislila na nekom opštedruštvenom planu a ne ličnom![]()
treba treba, može i neka nova urbana legenda, revolucionar, spartakus, gladijator, miloš obilić, mitski heroj...bilo kakav samo da cepa bagru... primetan je trenutno značajan deficit u herojima
naravno ako si mislila na nekom opštedruštvenom planu a ne ličnom![]()
kako god se zvao, vrlo je delotvoran, da ne kažem učinkovit![]()
Kao što si rekla heroji su deficitarni. Kako na zajedničkom tako i na ličnom planu![]()
Морамо да се БОРИМО за праведан и за све људе једнак свет ,не може да постоји буржуазија и сиротиња ,не сме да постоји свет где онај са новцем ВЛАДА над сиротињом.
Они су веома добро објаснили социјалне разлике БУРЖУАЗИЈЕ и ЧОВЕКА!
ДОЛЕ БУРЖАОЗИЈА!
Tako je, zaljubiti se svakog proleća , trebalo to ili ne...![]()
Dobar dan ..vece zavisno ...kolegice i kolege dete..i ostali ako ce se prisuljati ...
a mojim ebemti takvu drzavu .
to je dovoljno
a sve vas jos jednom
![]()
u koga bre? lele, da te cuje muz...
Pozdrav Krkane, bliži se gužva u tvom kraju, ko će sa strankinjama izaći na kraj...
onda ćemo mi ko naša komunistkinja, da budemo idealisti, da se zanosimo iluzijama, a ovamo da cepamo svakodnevnicu kako znamo i umemo,
ko i sve žene na koje padne na kraju teret i politike i porodice i posla i kur.ca i palca![]()
Ne, moramo da se borimo protiv sopstvenih vetrenjača, da ne zračimo i ne smaramo druge, da volimo i da volimo druge, jer ljubav ti niko nemože uskratiti.
Ona je najveća snaga i pokretač, pravdu svi subjektivno posmatramo, ona zavisi od moralnih, običajnih normi i drugih obrazaca ponašanja, ali je ljubav jedno univerzalno i uzvišeno osećanje, snaga i pokretač...
kolega lako za strankinje
danas sam nas ljut ..i to na moje ..vagabunte lokalcew koji misle da im je bog dao sve a zive od onoga sto im uplatim--
radje predjem granicu i uzivam ..u judima ..zalosno ali istinito...
![]()
Шта се десило с њом, ових дана у Србији?![]()