Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Онај ко је волео Броза и није био комуниста, већ комуњара (карактерна особина).
Zašto invizicijsko? Očigledno je da ne znam kakve sve crvene frakcije postoje u Srbiji, ali sa stanovišta socijlizma u kome smo živeli jasno se stavljalo do znanja da religija nije zdrava.
Ni Refke, ni ja ne sprovodimo inkviziciju nad tobom zato što smo Pravoslavci, samo nam nije jasna ta simbioza materijalističke idelogije sa kritikom vere i religije koja je isključivo lično pravo pojedinca...
U marksističko-lenjinističkom tumačenju marksističke teorije, koju je uglavnom uobličio ruski revolucionar Vladimir Lenjin, religija se smatra preprekom ljudskom razvoju, te su socijalističke države temeljene na markističko-lenjinističkim načelima kao svoju ideologiju uzele ateizam te primjenjivale antireligijsku politiku. To je posebno uzelo maha u marksističkim režima 20. vijeka kao što su SSSR i NR Kina, koje su uvele državni ateizam. Usprkos toga, dan-danas postoje određene grupe religijskih komunizma, a kršćanski komunizam je imao važnu ulogu u ranom razvoju komunizma.
Možeš da smatraš da sam zatucan ili neobavešten, ali iz ličnog iskustva ili sudbine mojih predaka, znam šta je sopjivo a šta ne...
Osim ako neko pametan opet nije izmislio nešto novo pa bogohulno, Hrista gurnuo u svoju ideologiju...
e, trt! može danas sve...koj će nam zabrani, kad mi volemo filovano i nemuguće misije
![]()
Јес', ја се сећам да смо на часовима марксизма учили да је религија опијум за народ. А сећам се и да сам се увек питала како тај "чика" Маркс, који је рођен као капиталиста и католик проповеда сасвим супротне ствари... наравно, то нисам смела да питам наглас.![]()
Јес', ја се сећам да смо на часовима марксизма учили да је религија опијум за народ. А сећам се и да сам се увек питала како тај "чика" Маркс, који је рођен као капиталиста и католик проповеда сасвим супротне ствари... наравно, то нисам смела да питам наглас.![]()
Шта сам ја агресивно написала ,то се само зове ватрена жена са СТАВОМ!
Без обзира шта ти пишеш и све да ме спалиш на ломачи моју веру нити моју идеологију нећеш моћи ни да промениш ,нити да уништитш.
И очекујем извињење јер ја тебе нисам увредила,хвала унапред
Апсолутно ИЗМИШЉЕНО !
Само је Албанија била земља која једна у свету прогласила атеизам ,само Албанија једна у свету !
Апсолутно ИЗМИШЉЕНО !
Само је Албанија била земља која једна у свету прогласила атеизам ,само Албанија једна у свету !
A hiljade unistenih crkava u Rusiji? Maova kulturna revolucija u kojoj je iskorenjen budizam?
Nemoj ni ti sad da branis ono sto se braniti ne moze. Mejnstrim komunizam je veoma anti-religijski nastrojen.
Ako ti zastpas neki drugaciji, nemam nista protiv, to mi je zanimljivo.
A hiljade unistenih crkava u Rusiji? Maova kulturna revolucija u kojoj je iskorenjen budizam?
Nemoj ni ti sad da branis ono sto se braniti ne moze. Mejnstrim komunizam je veoma anti-religijski nastrojen.
Ako ti zastpas neki drugaciji, nemam nista protiv, to mi je zanimljivo.
Јадна та вера коју ви представљате таквим ставом
И јахање попова у Србији...
komunizam je samo drugo lice liberalizma, i jedni i drugi prichaju iste priche kad je religija u pitanju, oni su udarna pesnica nwo za uvodjenje jedinstvene religije na planeti, prva faza je unishtenje svih postojecih religija i to je njihov zadatak.
Ili kako to da je bravar iz Zagorja znao 10 jezika, da svira klavir, da uziva u skupim vinima, umetnickim delima, automobilima, operskim arijama, ali i pevacicama?![]()
Sa kakvim stavom, da li je to odgovor na moje stavove???
Nije Robin Hud bio hršćanin zato što je otimao od bogatih i delio siromašnima...
Nova ili stara raspodela kapitala, ili teorije viška vrednosti ne pišu u Svetom Pismu i meni je dovoljno, da shvatim šta je spojivo a šta ne...
Апсолутно ИЗМИШЉЕНО !
Бравар се понашао као цар, ни мање ни више. Мислим да му је то једном приликом "признао" један други (афрички) цар, Хаиле Селасије, који се гушио у злату, док нам је његов народ постао познат са фотографија о изгладнелим костурима надутих стомака...
Nazalost, ali konstatovali smo da su Brozovci bili funjare. Da ne spominjemo zgradu komiteta ili policijsku stanicu preko puta bukvalno svakog grada u Srbiji.
Ne krivim ja tu toliko Broza, Dolance, Planince, Kardelje i ostale stakore, oni su se skotrljali iz neke peetchke materine kod nas. Tu krivim "srpske" komuniste (ili sto kaze Sanovnik "Jugoslovene srpskog porekla") koji su se utrkivali koji ce da smisli vecu monstruoznost da se dodvori Tatku.
Tacno, samo bih ipak konstatovao da je za vreme vladavine Selasija Etiopija kretala napred odredjenim koracima. Glad je pocela kad su njega zbacili.
...преко наше грбаче. Србија искијава то њихово полтронисање дан-данас. Зато се и зову комуњаре. Од те дефиниције морам да оградим заблудели народ који је плакао кад је Броз умро. А ко зна, можда су подсвесно знали шта нас чека после његове смрти...![]()
Е па то нисам знала. Али је чињеница да је живео мноооооого боље од својих поданика, а преко њихове грбаче.
Policija je sprovela akciju hvatanja pijanih vozača.
Naravno, smeste se ispred najprometnije birtije i čekaju.
Oko fajronta krenuli svi napolje iz kafane...Promatraju policajci i primete jednog koji izlazi na parking i pokušava da nađe svoj auto, proba jedan da otključa, proba drugi, pada, ustaje, tetura se i nakon dobrog padanja po parkingu i traženja svog auta, naravno parking se u medjuvremenu ispraznio, pronalazi auto i kreće kući.
Naravno, patrola koja ga je promatrala odmah ga zaustavi i gurnu mu alkotest koji pokaze 0,0.
Gleda njega policajac u neverici i kaze:
- Ma daj, kako imaš 0,0 a tu padaš po parkingu već više od pola sata?
Vozač odgovara:
- *******, večeras sam ja morao da budem mamac....