skupstinska kafana 4

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Idem da probam da me uvati san pre nego dođu oni kreteni...
Rano se ustaje... Moram opeteE kod čika doktora.

Laku noc djete. Svrnucu jednog od ovijeh dana do te basketarnice kodtebe sa mojim sekircetom, mozda natentam i Milunku da podje samnom, jos je besna od kad me je uvatila s onu raspustenicu sto zivi na drugom kraju sela, pa sve ide s nekim srpom. Kad ih napadnemo ja sa sekirce i Milunka sa srpom i cekicem ima da ih nema!

pre-teksta.jpg
.

хехе, јел знате шта значи реч хун на шифтарском? шваба!!

ако неко не верује - нек укуца у гугл преводилац реч хун и тражи превод са шифтарског на србски

Translate
From: Albanian

hun

To: Serbian
English
Spanish
Albanian

English
Spanish
Arabic

Шваба

Google Translate for Business:Translator Toolkit
Website Translator
Global Market Finder
Turn off instant translation
About Google TranslateMobilePrivacyHelpSend feedback

Еј другарчићи и непријатељчићи имам нешто да вас питам да ли ове године планирате детоксикацију орагнизма на бази сировог поврћа као што сам ја радила предходиних година или ,уосталом шта мислите о оној декосикацији ораганизма са лимуном итд...

или ти детоксикација на бази коктела од јаворовог сирупа, алеве паприке, сока од лимуна и воде

Еј другарчићи и непријатељчићи имам нешто да вас питам да ли ове године планирате детоксикацију орагнизма на бази сировог поврћа као што сам ја радила предходиних година или ,уосталом шта мислите о оној декосикацији ораганизма са лимуном итд...

или ти детоксикација на бази коктела од јаворовог сирупа, алеве паприке, сока од лимуна и воде

:hahaha: Povrće u Srbiji svetli u mraku, a ti pišeš o detoksikaciji povrćem, bolje uzmi litar-dva dobre ražde pa se detoksiraj i dekontaminiraj koliko hoćeš, pritom krepi i porpravlja raspoloženje...

:hahaha: Povrće u Srbiji svetli u mraku, a ti pišeš o detoksikaciji povrćem, bolje uzmi litar-dva dobre ražde pa se detoksiraj i dekontaminiraj koliko hoćeš, pritom krepi i porpravlja raspoloženje...

Па ти настави са том својом детокскацијом организма па ћеш остати без јетре са шећероном болести
и на крају ћеш као алкохоличар да умреш пре времена

Па ти настави са том својом детокскацијом организма па ћеш остати без јетре са шећероном болести

Između nafilovanog hormonima i ozračenog povrća i prirodne radže, vina biram alkohol, a ti se nastavi balzamovati...
Nikome nisam preporučio da se napija, pnekad čašica pre ručka ili vino uz i posle, prijaju telu i psihi...

Jesi li razmišljala da se krstiš i počneš da se pridržavaš posta? Od toga nema boljeg čišćenja organizma ipak nas je takvima naš Otac sve stvorio.

Virty, jutros sam se svađao sa birokratčićima iz osiguravajuće kuće... koja gomila likova koji ne koriste mozak, već samo ono napisano. A sistem je takav da ne možeš puno da učiniš... osim jedne obične domaće sačekuše. :per:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back