Ne dam se ja lako tim drozama, borimo se.
Jesi li rekao svojima da si gej, ili još kriješ?

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne dam se ja lako tim drozama, borimo se.
Jesi li rekao svojima da si gej, ili još kriješ?
ne, drugar ti si drugar i treba da glasas za mene iz drugarskih osecanjaDurgar, za 50€ ja ću da glasam za tebe. Pošteno?
Idem da probam da me uvati san pre nego dođu oni kreteni...
Rano se ustaje... Moram opeteE kod čika doktora.
ne, drugar ti si drugar i treba da glasas za mene iz drugarskih osecanja
Glasacu ako mi poklonis vingorad.
Sljivik vec imam, dobijo pre drugog rata na Svabe.
Glasacu ako mi poklonis vingorad.
Sljivik vec imam, dobijo pre drugog rata na Svabe.
шљивик ти негде код франкфурта?
Jok djete, dao mi pre rata Ljuba Davidovic da glasam za njih.
A sad se prodaju za 20 evra. ZIVOTE!
Drugar sta ti je veceras?
Vidis kako su moderatori postali strogi, neces valjda da opet rade ouyea i sadromance?![]()
Stižu polako ljudi u kafanu, dragi ljudi.
Teneja, jasi li nam videla jutros četničku fotku? Skoro svi na okupu.
ja sam lep pitaj auroru ou yea
Еј другарчићи и непријатељчићи имам нешто да вас питам да ли ове године планирате детоксикацију орагнизма на бази сировог поврћа као што сам ја радила предходиних година или ,уосталом шта мислите о оној декосикацији ораганизма са лимуном итд...
или ти детоксикација на бази коктела од јаворовог сирупа, алеве паприке, сока од лимуна и воде
Povrće u Srbiji svetli u mraku, a ti pišeš o detoksikaciji povrćem, bolje uzmi litar-dva dobre ražde pa se detoksiraj i dekontaminiraj koliko hoćeš, pritom krepi i porpravlja raspoloženje...
Па ти настави са том својом детокскацијом организма па ћеш остати без јетре са шећероном болести
и на крају ћеш као алкохоличар да умреш пре времена
Crni Refe, pa što ono napisa terasku?
Па ти настави са том својом детокскацијом организма па ћеш остати без јетре са шећероном болести
и на крају ћеш као алкохоличар да умреш пре времена
Jesi li razmišljala da se krstiš i počneš da se pridržavaš posta? Od toga nema boljeg čišćenja organizma ipak nas je takvima naš Otac sve stvorio.