skupstinska kafana 4

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
a-vi-ne-nosite-slem.jpg

:hahaha:

ali zalosno i istinito i to svugdje:cool:

:bye:

Kakav vikend... nisi valjda pio ovako rano kolega? Ako je neko domaće crno ostavi malo i za Beograd.

..
Dobar dan.

pa radnom narodu pocinje vikend u petak ..pripreme za subotu i nedelju ..
.mislim oni koji su u radnom odnosu a ne rade za sebe ...

aa nemam ja vremena za vino. ne radim za nekog od jutra u akciji ..i to krvavoj :rumenko:

prvo kava ..pa informiranje ..najmanje dve novine ..pa mora se i gablati ..a uz to samo koje pivce ..ko ce od jutra sa vinom da krene...sta ce se onda podvecer ..:)

:bye:

juhuu dečaciiiiiiiiiiiiiiiiii..kakote? :)

ovdI ima 120 stepeni, u ladu :sad2:

eo malo smeja

Montirala se baba da ide u grad, pa stala ipred ogledala da se pogleda.

Odjednom se zbuni, ne može da se seti da li je bila u gradu ili se vratila.

"Ništa" razmišlja ona, "prošetaću pored dede, ako me pita gde ćeš znači,
da tek treba da idem, a ako me pita kada si se vratila, znači da sam bila".

Prošeta baba prvi put, ništa - deda ne reaguje, prošeta drugi put,opet
ne reaguje...

A DEDA RAZMIŠLJA:

- Bog te vidio, šta li mi se šetka ovako montirana... jesam li je j e b o ili tek treba da je j e b e m ?
?
:zcepanje::mrgreen:

Nego terasko, jesi li se oporavio od strašnog poraza tvojih ljubimaca na izborima? Hoćeš li sad za neku drugu urbanu stranku da navijaš? Znaš da ja mogu da ti sredim mesto kod nekih mnogo obrazovanih ljudi?

Jesi li razmišljala da se krstiš i počneš da se pridržavaš posta? Od toga nema boljeg čišćenja organizma ipak nas je takvima naš Otac sve stvorio.

Крштена сам ја ништа ти не брини и поста се придражавам али ово што сам питала је нешто сасвим друго детоксикација организма.очистиш организам и све виталне функције од отрова које годину дана уносиш у себе.

Крштена сам ја ништа ти не брини и поста се придражавам али ово што сам питала је нешто сасвим друго детоксикација организма.очистиш организам и све виталне функције од отрова које годину дана уносиш у себе.

zasto si krstena?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back