Sreten Žujović
Elita
- Poruka
- 24.255
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
nije to izdaja, već usaglašavanje obaveza i slobodnog vremena...
Kakav vikend... nisi valjda pio ovako rano kolega? Ako je neko domaće crno ostavi malo i za Beograd.
..
Dobar dan.
Montirala se baba da ide u grad, pa stala ipred ogledala da se pogleda.
Odjednom se zbuni, ne može da se seti da li je bila u gradu ili se vratila.
"Ništa" razmišlja ona, "prošetaću pored dede, ako me pita gde ćeš znači,
da tek treba da idem, a ako me pita kada si se vratila, znači da sam bila".
Prošeta baba prvi put, ništa - deda ne reaguje, prošeta drugi put,opet
ne reaguje...
A DEDA RAZMIŠLJA:
- Bog te vidio, šta li mi se šetka ovako montirana... jesam li je j e b o ili tek treba da je j e b e m ??
juhuu dečaciiiiiiiiiiiiiiiiii..kakote?
ovdI ima 120 stepeni, u ladu
eo malo smeja
![]()
Reff pile jedno cupavo...kako sta sam napisala..vic bwe
![]()
kako se ja to zezkam ou yeaDrugar, nemoj da nas zezkaš da se ne bi kupao pre vremena.
kako se ja to zezkam ou yea
ne znaam drugar, vidim tu spominjete sredinu meseca ako je taako lab je hrabrijiDrugar, hajde mi nešto iskreno napiši. Ko će da bude hrabriji, lab ili ti, ko će prvi sa nama u kafanu?
ne znaam drugar, vidim tu spominjete sredinu meseca ako je taako lab je hrabriji
Jesi li razmišljala da se krstiš i počneš da se pridržavaš posta? Od toga nema boljeg čišćenja organizma ipak nas je takvima naš Otac sve stvorio.
Brojimo mu dane... ali mi izgleda da se on sprema na zimovanje, na neki veleslalom.
Nego terasko, jesi li se oporavio od strašnog poraza tvojih ljubimaca na izborima? Hoćeš li sad za neku drugu urbanu stranku da navijaš? Znaš da ja mogu da ti sredim mesto kod nekih mnogo obrazovanih ljudi?
Крштена сам ја ништа ти не брини и поста се придражавам али ово што сам питала је нешто сасвим друго детоксикација организма.очистиш организам и све виталне функције од отрова које годину дана уносиш у себе.