skupstinska kafana 4

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
More dete zabole me i za feministkinje i za pedere i za lezbače i za pršut i za muslije sa ukusom zlatne jabuke prelivene čokoladom od mleka muženog isključivo iz krava alpskih šuma i za Dionisa.
Pođimo samo od toga da "naši" političari nose najskuplja odela, satove, letuju, jedu pršut, piju najskuplja vina, mleko, jedu muslije, voćkice, čuda, muda voze kola.......................... Ali................................
Odelo ne čini čoveka. Pare ljude kvare. Džaba njima svega toga kad su U DUŠI ljiga, beda i jad.
Mogu i ja ovde da pričam "Priče iz bečke šume" ali koja je svrha toga?

More dete zabole me i za feministkinje i za pedere i za lezbače i za pršut i za muslije sa ukusom zlatne jabuke prelivene čokoladom od mleka muženog isključivo iz krava alpskih šuma i za Dionisa.
Pođimo samo od toga da "naši" političari nose najskuplja odela, satove, letuju, jedu pršut, piju najskuplja vina, mleko, jedu muslije, voćkice, čuda, muda voze kola.......................... Ali................................
Odelo ne čini čoveka. Pare ljude kvare. Džaba njima svega toga kad su U DUŠI ljiga, beda i jad.
Mogu i ja ovde da pričam "Priče iz bečke šume" ali koja je svrha toga?

pa dobro, ne razumem te ondaa sto si sa nama veceras ako ne bi ni o cemu da pricas...
hoces o stajlinzima politicara vidim to ti se svidja?

Ima i drugih tema osim međusobnog prckanja.
To vi prckovići treba da se nađete i prckate in private ili da otkrijete više sve karte da i mi znamo o čemu se tu zapravo radi...

Е то бих волела и ја да знам - напр, шта им тачно значи оно "видимо се на тераси"? Или, да ли је Тераско мушко или женско? И, ко је био с Тераском? Ко јесте с Тераском? Ко би желео да буде с Тераском? Да ли је Тераско једини прави ник а све остало - нијансе? Ко је коме син а ко ћерка? Ко је изгубљена па пронађена мајка?
Ах, колико питања ме мучи, а у епизодама се ништа не разјашњава! :lol: Баш отегоше ову серију звану "Скупштинска кафана"! :mrgreen: :lol:

Е то бих волела и ја да знам - напр, шта им тачно значи оно "видимо се на тераси"? Или, да ли је Тераско мушко или женско? И, ко је био с Тераском? Ко јесте с Тераском? Ко би желео да буде с Тераском? Да ли је Тераско једини прави ник а све остало - нијансе? Ко је коме син а ко ћерка? Ко је изгубљена па пронађена мајка?
Ах, колико питања ме мучи, а у епизодама се ништа не разјашњава! :lol: Баш отегоше ову серију звану "Скупштинска кафана"! :mrgreen: :lol:

Pa pobegli bre....
U topčidersku šumu da ćaskaju uz žubor reke topčiterke
Dal mali nosfi ima vodenicu tamo na rečici? Da oslušne malo pa da nam javi :hahaha1:

vidimo se na terasi je super igra recima hihihi
terasko je musko i te kakvo musko :rumenko:
razni su bili sa teraskom svi super ljuudi zaista
jedan divan mladic hihihi je sad sa teraskom
svi bi zeleli da budu sa teraskom
jeste
ja sam mami i tati sin a ti si necija cerka
to za izgubljene i pronadjene ne znam

vidimo se na terasi je super igra recima hihihi
terasko je musko i te kakvo musko :rumenko:
razni su bili sa teraskom svi super ljuudi zaista
jedan divan mladic hihihi je sad sa teraskom
svi bi zeleli da budu sa teraskom
jeste
ja sam mami i tati sin a ti si necija cerka
to za izgubljene i pronadjene ne znam

Тераско, ганута сам, нисам очекивала одговор...

:zcepanje:

Видим овде се састало обезбеђење пред геј параду ,не смеш ништа ни да кажеш одма по леђима.

Чуј ја не поштујем традицију ,ја феминисткиња ...немам речи!

Ђес' ти Теншн?

Pobeže i on...
sisa :hahaha1:

Ма, све је јасно, ти си звезда ове кафане!

discosmiley-1.gif

Može da se preimenuje u SKUPŠTINSKU TERASU

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back