skupstinska kafana 4

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
И ЈА САМ ГЛАСАО ЗА ТОНИЈА! :mrgreen:

Светло ђасме коса, маслинасто зелене очи, светао тен. :mrgreen:

Boja 7.1? Pa, to sam pokušala da mu sugerišem, ali umetnici kad rade po narudžbini, 'oće lovu. A mi smo danas saznali da smo najsiromašnija država.Nema love. Pa ti si kao Putin, samo što on ima neke vodeno-plave oči!

Ју Сунчи, марама ти је непрејебива! :super:

Физиотерапеут Медицинска школа „Београд“, Делиградска 31. :mrgreen:

А дом здравља на ББ, па онај код Мекдоналдса ебем ли га... то је једини који знам, тамо сам био.

Pa znam... Zato i pitam :zper:
Što mi se nisi javio pa da uzmem da si polomim nešto :hahaha1:
Pre 2 godine sam iščašila il' šta god vrat. Išla sam tamo.
Al' ost'o mi feler. I dalje krcka ko kad se uvrće onaj jastučasti najlon za pakovanje lomljive robe.
E da si bio tamo, možda ne bih "pucketala" :aha:

fruit-bat_new.JPG

јок ја...

дај лајв линк, само пази, можда од гледања постанеш ''нехомофобичан'', па ће тераса тебе да зове на пиће, а не ко сад ти њега

Nemoj tako, terasko je izjavio da bi mi bio kraljica, ukoliko postanem kralj Srbije. Od tog dana je lab posto još ljubomorniji. :(

:mrgreen:

Сунчаја,Сунчаја риба си до јаја.....

Два три ножа,два три ножа у стомаку стоје..

Радови се навијачи никога не боје..

Спаси Србију и уби се,Тадићу Борисе!!!!

glujkapant-1.gif

Počinjem da brinem. Čovek je propao u crnu rupu.

...............
Zaplet

Tomas A. Anderson vodi dvostruki život. U jednom je programer ugledne kompanije za proizvodnju softveraMetacortex. U drugom je Neo, haker koji noći provodi za kompjuterom pokušavajući da stupi u kontakt sa Morfeusom, najpoznatijim svetskim hakerom koji je u bekstvu. Uz to pati od nesanice i
pokušava da dokuči nešto ali ni sam ne zna šta, jer konstantno ima osećaj da sa svetom nešto nije u redu
.

Син од Тараса Буљбе. Прави козак, јаких руку у борби, господског лица. Заљубио се у пољску принцезу и због ње је издао веру, оца, брата и браћу Козаке. Има ли ту логике и може ли се наћи оправдање?

Чим је променио веру, и није нешто био укорењен у њој од почетка.

Код тих, који су ни тамо ни вамо коловођа за одлуке је срце, а не ко што би требало - ум.

Иначе Пољаци су Русима ко нама Србима Хрвати, тотално неприхватљиви, тако да само малоумнику може да падне ''на памет (коју нема)'' да тражи жену из озлоглашеног суседног народа.

Поука је, не тражи жене међу туђинима, само из своје вере и народа бирај себи брачног друга...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back