skupstinska kafana 4

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Па то је само доказ да те Тито научио да си посатао од мајмуна и ти се још тога чврсто придржаваш.

Значи вера и иделогија нису једно те исто и ти то врло добро знаш ,само провоцираш

Али ето нећу да се препуцавам са тобом ,мислиш шта желиш твоја ствар само овакво вређање И ПРОГОН што ти мени радиш ,није радила ни ИКВИЗИЦИЈА !

Ја мислим да би ти био њен почасни члан и да можеш спалио би мене јер само комунистикиња

Ne budi slepa kod očiju. I ne budi toliko ogorčena i agresivna. Neko ko u Boga veruje ne može tu zvezdu da drži kao ti. Kao što ni gejevi ne mogu da budu vernici... to su nespojive stvari.
A da li bei nekoga spalio, nisam ti ja agresivan tip, hrišćanin sam i uvek idem na intelekt radije nego na silu. Mada kad nema drugog rešenja ne bežim.
Hajde ti lepo sa nama u kafanu, da se izmirimo i izljubimo? Da gledamo kolegu kako otvara sezonu kupanja.

Ne budi slepa kod očiju. I ne budi toliko ogorčena i agresivna. Neko ko u Boga veruje ne može tu zvezdu da drži kao ti. Kao što ni gejevi ne mogu da budu vernici... to su nespojive stvari.
A da li bei nekoga spalio, nisam ti ja agresivan tip, hrišćanin sam i uvek idem na intelekt radije nego na silu. Mada kad nema drugog rešenja ne bežim.
Hajde ti lepo sa nama u kafanu, da se izmirimo i izljubimo? Da gledamo kolegu kako otvara sezonu kupanja.
moogu ali nisam sad u rasplozenju da pricam o tomme

Zasto Reef? Ko smo mi da odredjujemo ko moze i ko ne moze da bude vernik, i sta je spojivo a sta ne? Neka svako radi u svom zivotu kako misli o oseca da treba, a Bog ce suditi. A kako ce On dosusiti- to mi ne znamo niti mozemo niti bi trebalo da znamo. To je izmedju Boga i te osobe. Mozda bas i moze, ili ne moze ali On napravi izuzetak? Pusti, svacija privatna stvar.

То што ти радиш никако не може да буде здраво са 30 година има да носиш ПЕЛЕНЕ јер нећеш моћи да зауставиш знаш већ шта.

A i ti stani malo sa osudama i zgrazavanjima i moralisanjem. Gej je, pa sta? To nije tvoj ni moj problem. Njegov zivot, punoletan je, pusti ga da ga zivi kako hoce i kako oseca da treba. Ne moras da se druzis sa njim ali nemoj da ga osudjujes.

Шта сам ја агресивно написала ,то се само зове ватрена жена са СТАВОМ!

Без обзира шта ти пишеш и све да ме спалиш на ломачи моју веру нити моју идеологију нећеш моћи ни да промениш ,нити да уништитш.

И очекујем извињење јер ја тебе нисам увредила,хвала унапред

Zasto Reef? Ko smo mi da odredjujemo ko moze i ko ne moze da bude vernik, i sta je spojivo a sta ne? Neka svako radi u svom zivotu kako misli o oseca da treba, a Bog ce suditi. A kako ce On dosusiti- to mi ne znamo niti mozemo niti bi trebalo da znamo. To je izmedju Boga i te osobe. Mozda bas i moze, ili ne moze ali On napravi izuzetak? Pusti, svacija privatna stvar.

Jesi li ti izučavao marksizam i komunizam? Ne može to uzajedno jer oni negiraju postojanje Boga.
Slično je sa gejevima, ne možeš da budeš "član" jedne grupe koja tvoje ponašanje smatra lošim i bolesnim, neprikladnim za tu grupu.

Шта сам ја агресивно написала ,то се само зове ватрена жена са СТАВОМ!

Без обзира шта ти пишеш и све да ме спалиш на ломачи моју веру нити моју идеологију нећеш моћи ни да промениш ,нити да уништитш.

И очекујем извињење јер ја тебе нисам увредила,хвала унапред

Ja volim vatrene žene. Nisam ni ja tebe uvredio, ako to uradim rado ću ti pružiti izvinjenje. Osim ako te istina ne boli toliko da je shvataš kao uvredu?
Idemo li u kafanu, nećemo da pijemo alkohol?

Poznaje li neko ovog deliju?

28rmgrq.jpg

nemoj tako, zaista sad pišem ozbiljno. Mislim da jasno možeš da vidiš kad se zezam ne i ovaj put.
Komunizam i vera ne mogu zajedno, ne ide to tako. Komunisti ne veruju da su nastali od Boga, kao ostali ljudi. Ned zaboravi da sam ja bio pionir i još štošta u ono vreme. Dugo učio marksizam, bio učesnik tribine 8... znam dobro o čemu pišem.
Ne mogu na istom zidu da stoje Titova (ili bilo kog drugog komuniste) slika i ikona.
Hajde sad da pustimo to, nego daj ti o hrani, o makrobiotici i postu.

e, trt! može danas sve...koj će nam zabrani, kad mi volemo filovano i nemuguće misije :hahaha:

...ja bio pionir i još štošta u ono vreme. Dugo učio marksizam, ...
:eek:

ja ne radim nista nezdravo ti saamo umisljas, i sram te biiilo da pises taako ogavne stvari

Па то је истина ,говорим ти оно што су научници ,доктори истражили .То је све ИСТИНА ако конзумираш анални секс ,цели живот ,наравно да ћеш са 30 година да носиш пелене .Нећеш моћи да да се суздржиш ,када кренеш већ знаш где.

То није везано само за тебе ,а за тебе посебно,него за све жене које конзумирају анални секс и истраживања су вршена над њима.

А замисли тек тебе шта чека ,пелена са 30 мој другарчићу

Jesi li ti izučavao marksizam i komunizam? Ne može to uzajedno jer oni negiraju postojanje Boga.
Slično je sa gejevima, ne možeš da budeš "član" jedne grupe koja tvoje ponašanje smatra lošim i bolesnim, neprikladnim za tu grupu.

Где то пише ,желим цитат?

Лапрадаш то ти некао рекао ако верујеш ,веруј прво као верник немаш право никога да осуђујеш нити да му судиш

Али ти си ФОЛК верник са кокардном и литром ракије

Marksizam i komunizam nisu religija pa da su nepromenjivi (iako se neki njihovi clanovi ponasaju kao da jesu). Ona ima pravo da odbaci ono sto joj se iz toga ne svidja a da zadrzi sto joj se svidja. Ionako nije tipican komunista, cim ne voli Broza. Onda svakako ima i drugih atipicnih stvari u vezi sa njenom licnom ideologijom.

Sto se gejeva tice, "grupa" nije ta koja ce da sudi, nego Bog. Svaka osoba je razlicita i ima unikatan odnos sa Bogom. Naravno, Sveto Pismo i Sveto Predanje nam govore sta treba da radimo i kako bi trebalo da zivimo, ali opet svi mi krsimo to sto je Bog naredio svakodnevno. Zato, ostavimo Njemu da odlucuje cija ce prekrsenja da oprosti a cija nece.

Где то пише ,желим цитат?

Лапрадаш то ти некао рекао ако верујеш ,веруј прво као верник немаш право никога да осуђујеш нити да му судиш

Али ти си ФОЛК верник са кокардном и литром ракије

Ma kakva litra je se ne budim ako u kući nema bar 2 litra. A kokarda mi ne treba, imam je istetoviranu na grudima.

Marksizam i komunizam nisu religija pa da su nepromenjivi (iako se neki njihovi clanovi ponasaju kao da jesu). Ona ima pravo da odbaci ono sto joj se iz toga ne svidja a da zadrzi sto joj se svidja. Ionako nije tipican komunista, cim ne voli Broza. Onda svakako ima i drugih atipicnih stvari u vezi sa njenom licnom ideologijom.

Sto se gejeva tice, "grupa" nije ta koja ce da sudi, nego Bog. Svaka osoba je razlicita i ima unikatan odnos sa Bogom. Naravno, Sveto Pismo i Sveto Predanje nam govore sta treba da radimo i kako bi trebalo da zivimo, ali opet svi mi krsimo to sto je Bog naredio svakodnevno. Zato, ostavimo Njemu da odlucuje cija ce prekrsenja da oprosti a cija nece.

:lol:

Онај ко је волео Броза и није био комуниста, већ комуњара (карактерна особина).

Poslednja izmena:
То је апсолутно ИНКВИЗИЦИСКО питање ,верујеш или не верујеш то је прватна ствар сваког човека .
Не можеш ти мени само зашто што сам комунистикиња да забраниш да верујем .Ја то никоме не би урадила атеизам је нешто друго и није потеко од комунизма .

Још вам само ПАПА недостаје да ме овде спалите на ломачи јер се усуђјем да верујем а комунистикиња сам .шта треба да будем ФАШИСТА можда па да будем прихватљива .

Видела сам овде да све неки велики верници мрзе ЦИГАНЕ ,пре неку ноћ ,а мени говоре да се крстим и да нисам верним КОЈЕ ЛИЦЕМЕРСТВО!

Zašto invizicijsko? Očigledno je da ne znam kakve sve crvene frakcije postoje u Srbiji, ali sa stanovišta socijlizma u kome smo živeli jasno se stavljalo do znanja da religija nije zdrava.
Ni Refke, ni ja ne sprovodimo inkviziciju nad tobom zato što smo Pravoslavci, samo nam nije jasna ta simbioza materijalističke idelogije sa kritikom vere i religije koja je isključivo lično pravo pojedinca...

U marksističko-lenjinističkom tumačenju marksističke teorije, koju je uglavnom uobličio ruski revolucionar Vladimir Lenjin, religija se smatra preprekom ljudskom razvoju, te su socijalističke države temeljene na markističko-lenjinističkim načelima kao svoju ideologiju uzele ateizam te primjenjivale antireligijsku politiku. To je posebno uzelo maha u marksističkim režima 20. vijeka kao što su SSSR i NR Kina, koje su uvele državni ateizam. Usprkos toga, dan-danas postoje određene grupe religijskih komunizma, a kršćanski komunizam je imao važnu ulogu u ranom razvoju komunizma.

Možeš da smatraš da sam zatucan ili neobavešten, ali iz ličnog iskustva ili sudbine mojih predaka, znam šta je sopjivo a šta ne...
Osim ako neko pametan opet nije izmislio nešto novo pa bogohulno, Hrista gurnuo u svoju ideologiju...

Zašto invizicijsko? Očigledno je da ne znam kakve sve crvene frakcije postoje u Srbiji, ali sa stanovišta socijlizma u kome smo živeli jasno se stavljalo do znanja da religija nije zdrava.
Ni Refke, ni ja ne sprovodimo inkviziciju nad tobom zato što smo Pravoslavci, samo nam nije jasna ta simbioza materijalističke idelogije sa kritikom vere i religije koja je isključivo lično pravo pojedinca...

U marksističko-lenjinističkom tumačenju marksističke teorije, koju je uglavnom uobličio ruski revolucionar Vladimir Lenjin, religija se smatra preprekom ljudskom razvoju, te su socijalističke države temeljene na markističko-lenjinističkim načelima kao svoju ideologiju uzele ateizam te primjenjivale antireligijsku politiku. To je posebno uzelo maha u marksističkim režima 20. vijeka kao što su SSSR i NR Kina, koje su uvele državni ateizam. Usprkos toga, dan-danas postoje određene grupe religijskih komunizma, a kršćanski komunizam je imao važnu ulogu u ranom razvoju komunizma.

Možeš da smatraš da sam zatucan ili neobavešten, ali iz ličnog iskustva ili sudbine mojih predaka, znam šta je sopjivo a šta ne...
Osim ako neko pametan opet nije izmislio nešto novo pa bogohulno, Hrista gurnuo u svoju ideologiju...

Јадна та вера коју ви представљате таквим ставом

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back