skupstinska kafana :) 3

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Пих, сломио сам цигарету, то је зато што сам сав уморан и омамљен, а према томе и трапав.

А не ваља да се човек бахати и расипа, већ треба да се штеди увек свуда и на сваком месту. Немачки туриста кад дође у Сутоморе и руча у ресторану или таверни, обавезне поједе све и са лебом омаже тањир до краја. А ми се разбацујемо и трошкарамо као рокфелери.

zato danas u berlinu, tradicionalno već, protesti sindikalni, levičarski, desničarski, antikapitalistički itd itd...a kod nas standardno: prasići, jagnjići, ražnjići...:lol:

http://www.blic.rs/Vesti/Svet/319846/Berlin-Oko-7000-policajaca-obezbedjuje-Prvi-maj

183791.gif
363754.gif

Не идем ја прике на те прославе. Ако ми се једе роштиљ са друштвом или децом имам двориште па га направим. Ја сам у фирми хтео да радим али ми нису дали јер нема никог. :lol:

ma, znam bre, ne deluješ mi kao prvomajac...i ja se ubijam, 2 dana nisam izasao iz stana od posla...:sad2:

Подрав и теби бароне. Ђе ти је аватар мрчо?

:pivce: Не одговара ми ниједан.

ma, znam bre, ne deluješ mi kao prvomajac...i ja se ubijam, 2 dana nisam izasao iz stana od posla...:sad2:

Ма какав први Мај...кркају као да је судњи дан, музика разних жанрова трешти са свих страна а иза себе оставе депонију. Мени то није забавно.
Добро, два дана...није страшно. :)

Волео бих да се напијем са Ђелићем, Европским моторином, и да заједно јуримо сојке. Он важи за великог заводника и Европског Дон Жуана. Колико је тај само жена пољубио бавећи се државничким послом. Колко су га жене волеле!! А да не причам о нашем председнику, секси деди, тај је смрт за жене свих узраста и категорија.

Волео бих да се напијем са Ђелићем, Европским моторином, и да заједно јуримо сојке. Он важи за великог заводника и Европског Дон Жуана. Колико је тај само жена пољубио бавећи се државничким послом. Колко су га жене волеле!! А да не причам о нашем председнику, секси деди, тај је смрт за жене свих узраста и категорија.

pa, javi im se...možda im se svidiš...:per:

jao si ga onoj koja je njih dvojicu ljubila.
fuuuuj,
pre bih poljubila žabu i to onu pravu pravcatu, nego božu derikožu
pa sve da mi od toga zavise i moje integracije:lol:

Дирају многи, отрове аждахе наоштриле су своје клерофашистичке пипке и шире ватру и отров по нашој просперитетној Европској ливаду. Ја то не смем да толеришем. Све то ме ужасно нервира. као уосталом и већину грађана и грађанки за које је Европа и отац и мајка.

ahh, ti si moj junak...:heart::zaljubljena::kiss::heart:::zaljubljena::zaljubljena:

Шта кажеш за Весну Триван? Ја би волео да је наватам пијану. :lol:

Bogami je taj smrt i za muskarce...ne bira on, bas kao i ti...:zper:

Шта кажеш за Весну Триван? Ја би волео да је наватам пијану. :lol:

Добра је Триванка. Има ненадмашан интелект, што је јако секси. Јако подсећа на античке филозофе својим говорима. Увек се одушевим слушајући њене тираде, које су права благодет за сваког поштеног грађанина коме је Европа на срцу.

Krenuli zeka, meda i veverica da kradu voće i povrće. Zeka uzme šargarepu, meda krušku, a veverica ode nekud. Uhvati ih farmer i kaže:
Pustiću vas ako to što se ukrali nabijete sebi u zadnjicu.
Gura meda krušku, vrišti, kuka, ali nekako uspe da gurne. Gura zeka šargarepu, vrišti, kuka, stenje, a odjednom počne da se smeje. Pita ga meda:
Šta se smeješ?
A zeka će:
Ćuti, eno veverice, nosi lubenicu.

jao si ga onoj koja je njih dvojicu ljubila.
fuuuuj,
pre bih poljubila žabu i to onu pravu pravcatu, nego božu derikožu
pa sve da mi od toga zavise i moje integracije:lol:

Немој тако, ниси га видела уживо. Много је лепши у природи, телевизија га некако искриви и изобличи. Уживо је прави шмекер, који свуда око себе шири шмекерлук, позитивне вибрације и тера на нове подухвате.

Krenuli zeka, meda i veverica da kradu voće i povrće. Zeka uzme šargarepu, meda krušku, a veverica ode nekud. Uhvati ih farmer i kaže:
Pustiću vas ako to što se ukrali nabijete sebi u zadnjicu.
Gura meda krušku, vrišti, kuka, ali nekako uspe da gurne. Gura zeka šargarepu, vrišti, kuka, stenje, a odjednom počne da se smeje. Pita ga meda:
Šta se smeješ?
A zeka će:
Ćuti, eno veverice, nosi lubenicu.

:rotf:

Leti zeka kroz šumu, ugleda lisicu odgore, pa joj viknu:
Hoćeš li jedan šamar, lijooo?!
Neću! - odgovori uplašeno lija.
Leti zeka dalje, pa vidi medu.
Hoćeš li ti jedan šamar, medooo? - upita ga zeka sa visine.
Hoću! - odbrusi meda, iznenađen tolikim zekinim bezobrazlukom.
Onda idi na kraj šume - tamo sam ga i ja dobio! - vikne mu zeka.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back