gost 297273
Iskusan
- Poruka
- 6.777
Само за Настју и мене - виц :
![]()
"Каже једна мумија другој..."![]()

zašto se nije kandidovao,
glasala bih za njega

najbliži mi je po senzibilitetu

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Само за Настју и мене - виц :
![]()
"Каже једна мумија другој..."![]()

to se kaže: gospođo pripazite na rečnik, šabane mali nadrkani
dobro de sinak, šo se ložiš odmah,
pa naši smo..kafanski![]()

Jel neko pomenuo "Već viđeno" sa Mustafom Nadarevićem i Anicom preDobrom. To je jedini domaći horor koji je ikada uspeo.

Oni japanski su najgori, onaj ''Šuter'', ja sam se tripovao posle da je meni nešto na leđima...![]()
A ''TT sindrom''? 'si gledao?![]()
A ''TT sindrom''? 'si gledao?![]()
Inače ja sam se kao mala plašila variola vere... Ni njega (kao ni leptiricu) nisam celog odgledala.
Вариола Вера?

pa sad svašta se podrazumeva pod hororima. dakle ima ih i
ima ih...
ja sam mislila na one krajnje kasapske, krvave, brutalne, ljigave..de ispadaju creva i oči iskaču iz duplji, gde crvi izlaze iz pupkova i slične gluposti
e to ne mogu, fuj...ali ono što su pojedini spomenuli..to su klasici koje volim da pogledam i više puta
uspešno![]()

TT sindrom mi je tako mučan...a i radnja se zbiva u delu grada u kojem ja živim...
moja majka je, kada je nosila mene bila u onom čuvenom karantinu....
ono što su prikazali u filmu nema veze sa stvarnošću...
Јаој сад се сетих једног таквог, али тај сам скоро гледала, после 2000-те, на ТВ. Типу испада мали мозак, а он га ставља назад, и те форе, да не детаљишем превише. То ми личило на пародију хорора али без смеха, уз повраћотку. И то су пустили 2-3 пута тај филм у року од недељу дана (чини ми се на БК). Гроза!![]()

magla?

A ja....![]()

Lock your doors. Bolt your windows. There's something in the fog!
Meni je on malo smešan..
...mislim da ti i nosfi najbolje "brijete" (šo bi rekli kromanjonci) te filmske nasloveMa ne njega...tebe ignorišemo.![]()

Sećam se kad je ART televizija puštala neke japanske horore besomučno, neke čak i po nekoliko puta ili svi liče jedan na drugi pa ti se zgadi, bio neki bolesnik urednik filmskog programa.Јаој сад се сетих једног таквог, али тај сам скоро гледала, после 2000-те, на ТВ. Типу испада мали мозак, а он га ставља назад, и те форе, да не детаљишем превише. То ми личило на пародију хорора али без смеха, уз повраћотку. И то су пустили 2-3 пута тај филм у року од недељу дана (чини ми се на БК). Гроза!![]()