skupstinska kafana :) 3

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
:lol:

Само за Настју и мене - виц :

3507_2.jpg

"Каже једна мумија другој..." :lol:

:rotf:

zašto se nije kandidovao,
glasala bih za njega:lol:

najbliži mi je po senzibilitetu:zcepanje:

pa sad svašta se podrazumeva pod hororima. dakle ima ih i
ima ih...:lol:

ja sam mislila na one krajnje kasapske, krvave, brutalne, ljigave..de ispadaju creva i oči iskaču iz duplji, gde crvi izlaze iz pupkova i slične gluposti
e to ne mogu, fuj...ali ono što su pojedini spomenuli..to su klasici koje volim da pogledam i više puta
uspešno:lol:

Јаој сад се сетих једног таквог, али тај сам скоро гледала, после 2000-те, на ТВ. Типу испада мали мозак, а он га ставља назад, и те форе, да не детаљишем превише. То ми личило на пародију хорора али без смеха, уз повраћотку. И то су пустили 2-3 пута тај филм у року од недељу дана (чини ми се на БК). Гроза! :eek:

Јаој сад се сетих једног таквог, али тај сам скоро гледала, после 2000-те, на ТВ. Типу испада мали мозак, а он га ставља назад, и те форе, да не детаљишем превише. То ми личило на пародију хорора али без смеха, уз повраћотку. И то су пустили 2-3 пута тај филм у року од недељу дана (чини ми се на БК). Гроза! :eek:

to kako si opisala...ja padam sa stolice od smeha:rotf:

Sećam se kad je ART televizija puštala neke japanske horore besomučno, neke čak i po nekoliko puta ili svi liče jedan na drugi pa ti se zgadi, bio neki bolesnik urednik filmskog programa.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back