gost 4554
Buduća legenda
- Poruka
- 39.135
То тако увек буде.
od prenosnika bolesti do dočaravanja karantina....razumem da su filmu morali da daju neku dinamiku, ali stvarati od variole vere horor film ne biva
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
То тако увек буде.
Što ignorišete "Izbavitelja"?![]()
Sećam se kad je ART televizija puštala neke japanske horore besomučno, neke čak i po nekoliko puta ili svi liče jedan na drugi pa ti se zgadi, bio neki bolesnik urednik filmskog programa.
Sećam se kad je ART televizija puštala neke japanske horore besomučno, neke čak i po nekoliko puta ili svi liče jedan na drugi pa ti se zgadi, bio neki bolesnik urednik filmskog programa.

A što nema nekih novih kvalitetnih horora?
Ili smo mi prestali da se bojimo ?![]()

Šta bi izbavitelj ?![]()
Šta bi izbavitelj ?![]()
Ma ne njega...tebe ignorišemo.![]()
Pametan mladi čovek, ali konzervativan.

''Leptirica'' je bila skoro, ima dosta smešnih delova...kada oni likovi iskopavaju vampira, da ga probiju kolcem...a ima i ono kada se onaj sprema da translači onu i vidi rupu u stomaku, postala vampir...
Ko? Rifer?
Manijak...

Japanci su bolesni...
Nego, definitivno najstrašniji film je "Teeth" iz 2007. godine. Ja i danas umem de se trgne, stresem i osetim nelagodno u nekim situacijama koja asociraju.![]()

ko za inat ničeg boljeg ne mogu da se setim...mislim da ti i nosfi najbolje "brijete" (šo bi rekli kromanjonci) te filmske naslove
![]()
Pametan mladi čovek, ali konzervativan.
Па оно јес, Лептирица јесте смешна за ово време, али је ономад разбијала.
И Вариола Вера била језива... поготову што знам да сам и ја била негде у оној маси, у оном документарном снимку вакцинисања
Kaj se radi?
Da pogledam to...kad se osetim jakim!![]()
to kako si opisala...ja padam sa stolice od smeha![]()

:Ko? Rifer?
Manijak...

Roko u glavnoj ulozi...