Sreten Žujović
Elita
- Poruka
- 24.255
Пола сата траје, али пошто је њему пуко филм радили смо 20.kakvi su vam to kolokvijumi od 45 minuta...![]()
Неки пајван/ка није искључио фонтеле па је оно *****- ометач пиштало нон-стоп.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Пола сата траје, али пошто је њему пуко филм радили смо 20.kakvi su vam to kolokvijumi od 45 minuta...![]()

vece..dragi kolega ...kako ishrana ..jel ima sta svijeze .i ne prestaro..recimo neka junica rasna
![]()

Svega ima pod kapom Bolonjskom. Kolokvijumi od 5min, 45 min, 4 sata... sve zavisi od toga kako katedra koncipira svoju verziju bolonje.

Monte je...![]()
Dobro vece prijatelju.
Ima bome, od kad je pocelo lepse vreme i hrane i "hrane". Doduse, ovo zahladjenje ce svako razpolozenje da unisti.![]()
draži su mi ovi od 4 sata...![]()

Magpies.У неку руку и јеси монархиста.
Какав бре Челзи, фуј. Само Њукасл.

Nije ti preteklo ništa zimnice?

Magpies.
Ја навијам углавном за све црно-беле тимове, а онда за плаве.
Ни за један црвени не навијам, сем што ми је драг овај Раднички БГД.![]()
Poceo sam da slusam Arsena Dedica, Ibricu Jusica, najopskurnijeg Balasevica i Bolero. Onda znas koliko je sati.![]()

Magpies.
Ја навијам углавном за све црно-беле тимове, а онда за плаве.
Ни за један црвени не навијам, сем што ми је драг овај Раднички БГД.![]()

Poceo sam da slusam Arsena Dedica, Ibricu Jusica, najopskurnijeg Balasevica i Bolero. Onda znas koliko je sati.![]()
A Borac Cacak? Ispadose otkrice veka u domacoj ligi.![]()
sta rade vampiri kad su u deprilici? msm, ubiti se ne mogu...![]()

Носфи, који је твој омиљени домаћи тим?
I naravno, Radnicki Kg, da me neko ne saceka sutra na ulici. 
..stvarno je pritiuslo

А кад имам прилике за њих да навијам?Брееее Влајко, а Србија?![]()

Али испадоше...A Borac Cacak? Ispadose otkrice veka u domacoj ligi.![]()
..stvarno je pritiuslo
![]()

А кад имам прилике за њих да навијам?![]()
Навијам и за Русоње свакако, али то је нешто друго.
Али испадоше...![]()
Тешко да ће да дркну цигане, али ко зна... ипак ми је драго што су дркнули сланинаре.
gde ides?
mi smo pre 5 godina kupili kucu u herceg novom i moj muz leti ne mrda odatle...
meni se ide na druga mesta, u druge zemlje, i uvek se namucim dok ga nagovorim da odemo negde drugo...![]()
Да, али у другој лиги.Dobri su Cacani, imaju potencijal, mislim da imaju svetlu buducnost.

Да, али у другој лиги.
Где сме Нови Пазар да испадне?![]()
![]()
Еј бре, ебем ти државу... ја на првој утакмици сезоне, Партизан-Нови пазар ишао на запад, а са севера где су били ови "торцида санџак" чујеш "Србе на врбе".
И такви треба да играју прву лигу? Треба бре да им укину клуб.
U osnovi, nemam nista protiv toga da NP bude u prvoj ligi, i generalno sam uvek za bilo sta sto moze da pogura te krajeve napred. Ali tu "torcidu sandzak" rasformirati po kratkom postupku.