Sreten Žujović
Elita
- Poruka
- 24.255
Пола сата траје, али пошто је њему пуко филм радили смо 20.kakvi su vam to kolokvijumi od 45 minuta...
Неки пајван/ка није искључио фонтеле па је оно *****- ометач пиштало нон-стоп.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Пола сата траје, али пошто је њему пуко филм радили смо 20.kakvi su vam to kolokvijumi od 45 minuta...

vece..dragi kolega ...kako ishrana ..jel ima sta svijeze .i ne prestaro..recimo neka junica rasna

Svega ima pod kapom Bolonjskom. Kolokvijumi od 5min, 45 min, 4 sata... sve zavisi od toga kako katedra koncipira svoju verziju bolonje.

Monte je...

Dobro vece prijatelju.
Ima bome, od kad je pocelo lepse vreme i hrane i "hrane". Doduse, ovo zahladjenje ce svako razpolozenje da unisti.
draži su mi ovi od 4 sata...

Magpies.У неку руку и јеси монархиста.
Какав бре Челзи, фуј. Само Њукасл.

Nije ti preteklo ništa zimnice?

Magpies.
Ја навијам углавном за све црно-беле тимове, а онда за плаве.
Ни за један црвени не навијам, сем што ми је драг овај Раднички БГД.

Poceo sam da slusam Arsena Dedica, Ibricu Jusica, najopskurnijeg Balasevica i Bolero. Onda znas koliko je sati.

Magpies.
Ја навијам углавном за све црно-беле тимове, а онда за плаве.
Ни за један црвени не навијам, сем што ми је драг овај Раднички БГД.

Poceo sam da slusam Arsena Dedica, Ibricu Jusica, najopskurnijeg Balasevica i Bolero. Onda znas koliko je sati.
A Borac Cacak? Ispadose otkrice veka u domacoj ligi.
sta rade vampiri kad su u deprilici? msm, ubiti se ne mogu...

Носфи, који је твој омиљени домаћи тим?
 I naravno, Radnicki Kg, da me neko ne saceka sutra na ulici.
 I naravno, Radnicki Kg, da me neko ne saceka sutra na ulici. 
 ..stvarno je pritiuslo
..stvarno je pritiuslo

А кад имам прилике за њих да навијам?Брееее Влајко, а Србија?

Али испадоше...A Borac Cacak? Ispadose otkrice veka u domacoj ligi.

..stvarno je pritiuslo

А кад имам прилике за њих да навијам?
Навијам и за Русоње свакако, али то је нешто друго.
Али испадоше...
Тешко да ће да дркну цигане, али ко зна... ипак ми је драго што су дркнули сланинаре.
gde ides?
mi smo pre 5 godina kupili kucu u herceg novom i moj muz leti ne mrda odatle...
meni se ide na druga mesta, u druge zemlje, i uvek se namucim dok ga nagovorim da odemo negde drugo...
Да, али у другој лиги.Dobri su Cacani, imaju potencijal, mislim da imaju svetlu buducnost.

Да, али у другој лиги.
Где сме Нови Пазар да испадне?

Еј бре, ебем ти државу... ја на првој утакмици сезоне, Партизан-Нови пазар ишао на запад, а са севера где су били ови "торцида санџак" чујеш "Србе на врбе".
И такви треба да играју прву лигу? Треба бре да им укину клуб.
 U osnovi, nemam nista protiv toga da NP bude u prvoj ligi, i generalno sam uvek za bilo sta sto moze da pogura te krajeve napred. Ali tu "torcidu sandzak" rasformirati po kratkom postupku.
 U osnovi, nemam nista protiv toga da NP bude u prvoj ligi, i generalno sam uvek za bilo sta sto moze da pogura te krajeve napred. Ali tu "torcidu sandzak" rasformirati po kratkom postupku.