Uysal
Elita
- Poruka
- 16.872
Јок ја...
A stani, sta studiras ti ??
Ma i bolje da nemas Metodologiju. Ja sam se morao drogirat kad god sam to ucio.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Јок ја...

Социологија је до џаја предмет.
Поготово марксизам.![]()

Ја сам ишао у почетку на предавања код њега (он нам држи предавања јер је Цветковић и декан, па као нема времена).Upoznao sam ga pre više od 10 godina kao večitog studenta filozofije, bubuljičavog glavonju, tek sam slučajno pre par godina saznao da je Paško u gospodara Vučića...
Ne verujem da bih ga danas prepoznao obzirom da je je mnogo vremena prošlo, ali imamo neke zajedničke poznanike...

Безбедност.A stani, sta studiras ti ??
Ma i bolje da nemas Metodologiju. Ja sam se morao drogirat kad god sam to ucio.![]()
Ми учимо из Цветковићеве, а Гиденс је на економији.Kada sam ja studirao učio sam Petkovićevu Socijologiju sa socijologijom rada, danas mladi naraštaji, zahvaljujući petooktobarskoj koloni uče po Gidensu...![]()

A stani, sta studiras ti ??
Ma i bolje da nemas Metodologiju. Ja sam se morao drogirat kad god sam to ucio.![]()
mislim da bi trebalo da nastaviš, tada verovatno deluješ normalnije...Ја сам ишао у почетку на предавања код њега (он нам држи предавања јер је Цветковић и декан, па као нема времена).
Не може да одржи дисциплину, а и слабо предаје, све чита са презентација.
Безбедност.
Ми учимо из Цветковићеве, а Гиденс је на економији.
.Безбедност.
![]()
http://www.fb.bg.ac.rs/index.php?option=com_content&task=view&id=152&Itemid=1118
Мршавији је него на овој фотки, али је и даље чупав.
deluje mlado, koliko se meni čini ima preko 40 godina... 
Ма није ФПН. Код нас је ФПН један од најтежих.To je na politickim naukama, jelda ?
Ma politicke nauke su u rangu neke jače srednje škole.
Barem je tako kod nas ovdje, mozes pasti samo niz stepenice.
Одговориће ти после недељу дана...deluje mlado, koliko se meni čini ima preko 40 godina...
Moraću da pošaljem mail odmah,...

Sta bi tek bilo da si na prirodnim naukama?Ма човек је асистент, а нема ни магистратуру.Da li znaš da je svojevremeno bio u otporaškoj komuni, pa da je posle prvih batina odhebao sve i završio faks....
Bardan ljudi.Sta je bre Vlajko,opet si pukao neki ispit?Sta bi tek bilo da si na prirodnim naukama?
Naravno.Tehnicke nauke su keva...Tehnika narodu!!!Hoces reci tehnickim ?
Naravno.Tehnicke nauke su keva...Tehnika narodu!!!
Jusa, pa to si težak ljakse? Auuu, to neka boles?