skupstinska kafana :) 3

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Тенкре и ја политички слично размишљамо, човек је из Новог Сада, поноса северне Србије и свакако ћу га поздравити.
Ујсал је комшија према коме немам симпатија и само тако могу да се односим према њему,
Е ови из РС су већ драже комшије, чак и нешто више од комшије, Оно, нису део Србије али у мом срцу их не раздвајам од грађана Србије, Као полубрат или полусестра. Иста прича и са Македонијом и Црном Гором.

Pa vidim kako ti na Srbiju gledaš po Avnoju skrojene, analogno tome Novi Sad pripada AP Vojvodini jeste malo kasnije od Avnoja , ali tako je to...

Pa vidim kako ti na Srbiju gledaš po Avnoju skrojene, analogno tome Novi Sad pripada AP Vojvodini jeste malo kasnije od Avnoja , ali tako je to...
Република Српска није формално део Србије али јесте држава у којој је српски народ конститутиван, држава са којом имамо специјалан Споразум о сарадњи, у њој око 80-90 % становништва чине етнички Срби, држава у којој је једна школа добила име "Србија", држава који је свој Телеком продала Телекому Србије.
Зна се шта је данас Србија али то не значи да нећу подржати Републику Српску у борби против унитаризације БиХ, а једног дана можда и у тежњи да буду независна српска држава.
Срби у Црној Гори треба да буду власт, конститутивни народ и равноправни грађани. Исто важи и за Србе у Македонији.
Ближи су ми срцу грађани РС свакако него Муслимани из Федерације БиХ.

548135_402946019723983_100000257653248_1480925_198045645_n.jpg

Добро јутро гилиптери....:)

Нема кише,опичило сунце ево ја пошо на базен,отворили раније због ове врунћинштине.....

Чек да купим сладолед...

"Госпоџо,даћете ми једног руменка и један чоко- моко"

Ti bi da poližeš za nagradu? Pre ćeš da popušiš za istu. :(

Мој факултет је шоу.

Пре сат времена асистент објавио распоред полагања за колоквијум.

Kolokvijum iz Sociologije zakazan za 18.04.2012. biće održan po sledećem rasporedu:
Studenti sa brojem indeksa od 1 do 150 od 12.45 časova
Studenti sa brojem indeksa od 151 do 300 od 13.30 časova.
Studenti sa brojem indeksa od 300 do - od 14.15 časova.
--Srdačan pozdrav,
Aleksandar Paško

И ми Вама срдачно отпоздрављамо. Хвала што Сте нас обавестили 2 сата пред колоквијум.

Мој факултет је шоу.

Пре сат времена асистент објавио распоред полагања за колоквијум.

Kolokvijum iz Sociologije zakazan za 18.04.2012. biće održan po sledećem rasporedu:
Studenti sa brojem indeksa od 1 do 150 od 12.45 časova
Studenti sa brojem indeksa od 151 do 300 od 13.30 časova.
Studenti sa brojem indeksa od 300 do - od 14.15 časova.
--Srdačan pozdrav,
Aleksandar Paško

И ми Вама срдачно отпоздрављамо. Хвала што Сте нас обавестили 2 сата пред колоквијум.

Pa ne reče da si aktivista partije radnika i seljaka...
Pa naš Vlajče uči za Bezbednjaka....

Kakve veze imaju sociologija i marksizam?
Ма ниједно ни друго нема везе са друштвом, па о'тле и веза.

Треба на богословији да се проучува... :think:

Imas li Metodologiju ?

A vidi, kod mene su i sociologija i metodologija bile vezane za Pravo, tako da nisam ucio mozda ono sto se uci na politickim naukama.
Ma bilo je svega, kad se samo sjetim Hegela. :hahaha:
Јок ја...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back