Tenkre
Buduća legenda
- Poruka
- 25.345
Hvala.Kad cu,ako necu sad.Treba iskoristiti bolovanje...E pa u zdravlju je popio...
Dobra radža je lek za dušu i telo
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Hvala.Kad cu,ako necu sad.Treba iskoristiti bolovanje...E pa u zdravlju je popio...
Dobra radža je lek za dušu i telo
Тенкре и ја политички слично размишљамо, човек је из Новог Сада, поноса северне Србије и свакако ћу га поздравити.
Ујсал је комшија према коме немам симпатија и само тако могу да се односим према њему,
Е ови из РС су већ драже комшије, чак и нешто више од комшије, Оно, нису део Србије али у мом срцу их не раздвајам од грађана Србије, Као полубрат или полусестра. Иста прича и са Македонијом и Црном Гором.
Република Српска није формално део Србије али јесте држава у којој је српски народ конститутиван, држава са којом имамо специјалан Споразум о сарадњи, у њој око 80-90 % становништва чине етнички Срби, држава у којој је једна школа добила име "Србија", држава који је свој Телеком продала Телекому Србије.Pa vidim kako ti na Srbiju gledaš po Avnoju skrojene, analogno tome Novi Sad pripada AP Vojvodini jeste malo kasnije od Avnoja , ali tako je to...

Момци ранораниоци.![]()

Добро јутро гилиптери....
Нема кише,опичило сунце ево ја пошо на базен,отворили раније због ове врунћинштине.....
Чек да купим сладолед...
"Госпоџо,даћете ми једног руменка и један чоко- моко"

Морам скренути са мог уобичајног џентлменског и софистицираног вокобулара да бих одговорио вама цењени колега.
Напасете ми се моода ко зец келерабе....![]()

Мој факултет је шоу.
Пре сат времена асистент објавио распоред полагања за колоквијум.
Kolokvijum iz Sociologije zakazan za 18.04.2012. biće održan po sledećem rasporedu:
Studenti sa brojem indeksa od 1 do 150 od 12.45 časova
Studenti sa brojem indeksa od 151 do 300 od 13.30 časova.
Studenti sa brojem indeksa od 300 do - od 14.15 časova.
--Srdačan pozdrav,
Aleksandar Paško
И ми Вама срдачно отпоздрављамо. Хвала што Сте нас обавестили 2 сата пред колоквијум.
Заеби факултет.скрипте,колоквијуме,семестре,лекторе
,колекторе..кад ћеш да платиш пиво..?
Знаш Пашка?Pa ne reče da si aktivista partije radnika i seljaka...
Pa naš Vlajče uči za Bezbednjaka....

Социологија је до џаја предмет.
Поготово марксизам.![]()
Социологија је до џаја предмет.
Поготово марксизам.![]()

Ма ниједно ни друго нема везе са друштвом, па о'тле и веза.Kakve veze imaju sociologija i marksizam?

Јок ја...Imas li Metodologiju ?
A vidi, kod mene su i sociologija i metodologija bile vezane za Pravo, tako da nisam ucio mozda ono sto se uci na politickim naukama.
Ma bilo je svega, kad se samo sjetim Hegela.![]()
Хвала Ђоле. Хвала Иване.
Знаш Пашка?![]()