skupstinska kafana :) 3

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Hm, ne znam, dobro, ja ti nisam neka dama, ali bila bi prava steta da nestane Djole patriota, Djole dzentlmen...pa Glorina bi se razocarala.A znas da te ona voli.

Бокице,не разумем зашто се препиреш са Мицом која је монархиста као ја и ти...

А то да ниси дама окачи мачку о реп,за мене си дама парекселанс..

И ово за Глорину,јел то нека женска интуиција..?

Poslednja izmena:
Бокице,не разумем зашто се препиреш са Мицом која је монархиста као ја и ти...

А то да ниси дама окачи мачку о реп,за мене си дама парекселанс..

Lepo, vratio se Djole koga zene vole.A i ti njih, sve, bez izuzetka.Tako jedino i valja.Doslo vreme da se zenis...dosta je bilo vitlanja.

Lepo, vratio se Djole koga zene vole.A i ti njih, sve, bez izuzetka.Tako jedino i valja.Doslo vreme da se zenis...dosta je bilo vitlanja.

Боже нисам знао да ме жене толико воле...ипак мислим да Рефкета и Ивана више воле.....они су љубавници без мане...

Ти си дивна особа,и увек ћу стати у заштиту мојих сестрица Српкиња,али не волим кад се између себе препирете...:(

Откуд ти то да мене Глорина/Тенеја посебно воли..?

Poslednja izmena:
Боже нисам знао да ме жене толико воле...ипак мислим да Рефкета и Ивана више воле.....они су љубавници без мане...

Ти си дивна особа,и увек ћу стати у заштиту мојих сестрица Српкиња,али не волим кад се између себе препирете...:(

Откуд ти то да мене Глорина/Тенеја посебно воли..?

Samo se ti druži sa nama, i ti ćeš kao i mi... da se dobro udaš. ;)

добро јутро :)

1004.jpg

Ниси јанпи...?

Изгледа ће силна борба да буде...данас....:)

смор ми је да се бакћем са њиховим лажима измишљотинама фалсификатима клеветама сплеткама клоновима... 

треба их све сабити у један бункер за који ће они да мисле да је неосвојив, а онда гурнути унутра цев од бацача пламена кроз пушкарницу и ... 

ЈЕЛ ЗНА НЕКО ЗАШТО НА ЈУТ ЈУБУ НЕ МОГУ ДА ПУСТИМ СПОТ А И НЕ МОГУ НИ ЈЕДАН КЛИП ДА ПРЕГЛЕДАМ:::

СИНОЋ МИ СЕ ТО ОДЈЕДНОМ ДЕСИЛО:::

ПОМАГАЈТЕ......

П.С...

Само црн екран у прозору за клип без плеја,паузе и осталих заебанција....

Знају они ко си , па ти намерно блокирају тубет да не мож ниш’ да видиш. :D

Poslednja izmena:
ЈЕЛ ЗНА НЕКО ЗАШТО НА ЈУТ ЈУБУ НЕ МОГУ ДА ПУСТИМ СПОТ А И НЕ МОГУ НИ ЈЕДАН КЛИП ДА ПРЕГЛЕДАМ:::

СИНОЋ МИ СЕ ТО ОДЈЕДНОМ ДЕСИЛО:::

ПОМАГАЈТЕ......

П.С...

Само црн екран у прозору за клип без плеја,паузе и осталих заебанција....

Možda ti je do browser-a...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back