naterasi
Buduća legenda
- Poruka
- 28.796
drugar to nije merkanje to je samo objektivno posmatranje, nemaju samo zenee i gejevi osecaj za leepo valjda, nismo u osnovnoj skolici drugar
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ма зеким се другар...нисам хомофобичан,нека воли ко кога хоће само без параде...![]()
drugar to nije merkanje to je samo objektivno posmatranje, nemaju samo zenee i gejevi osecaj za leepo valjda, nismo u osnovnoj skolici drugar
saamo sa paradom
pa ne znam ja kakoo on izgledana primer meni ste ti i žaba jednako lepi...
terasko. tražiš qjca de mu nije mesto. mis'im ovde u kafani nećeš na takav naići, pa je glupo da provociraš
pa ne znam ja kakoo on izgleda
saamo sa paradom

drugar ne bih opeet o j temilici, ali viddi kod nas nije to takva parada kod nas parada ima drugojaciji smisao to je borba za minimalna prava u srbijiТо је егзибиционизам....знаш и сам како то изгледа у Немачкој и Холандији....
Ти би волео тако да парадираш кроз Београд....?
Parada ili ne, tebe bih ubio, a Sunči ne bih. Na pustom ostrvu.![]()
pa ja i ne znam basMa ovde brate svi kao ne znaju kako ko izgleda a ovamo svi znaju kako ko izgleda
pa ja i ne znam bas

Tako je, valjda Đole zna šta je lepo. Nema parade.
Parada ili ne, tebe bih ubio, a Sunči ne bih. Na pustom ostrvu.![]()

Ne Refke..Pa hajde da postavimo fotkilice. Ti prvi.
pa nikoo se ovde ne bi cmakaoРефке али без зајебанције сада,то је по мени болесно...
Па ни ја моју девојку не цмачем у сред града.....
ja čak nemam ni FB profil...nemam potrebu, ni želju da svoju intimu delim sa nepoznatim ljudimaNe Refke..
Postavljanje fotki na ovakvo mesto je zesci blam i neukus..
Postoji Face za to...
Forum stvarno nije to mesto..
To je moje misljenje..
Vi kako hocete..
pa nikoo se ovde ne bi cmakao
promenimo sto puta ispricanu temilicu

Ne Refke..
Postavljanje fotki na ovakvo mesto je zesci blam i neukus..
Postoji Face za to...
Forum stvarno nije to mesto..
To je moje misljenje..
Vi kako hocete..

Cao Sunci..Ma ovde brate svi kao ne znaju kako ko izgleda a ovamo svi znaju kako ko izgleda