naterasi
Buduća legenda
- Poruka
- 28.796
ne znam, moze biti da je turski uticaj, jel i ono pu pu pu tursko? znam da c c c jeste od njihЈел’ ово турско сујеверје?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ne znam, moze biti da je turski uticaj, jel i ono pu pu pu tursko? znam da c c c jeste od njihЈел’ ово турско сујеверје?
ne znam, moze biti da je turski uticaj, jel i ono pu pu pu tursko? znam da c c c jeste od njih
razmisljam se ovih dana mada ne znam, i dalje mi je omiljeniji oguuzzar ne misliš da treba da Oguza zameniš sa Ibrahimom?
razmisljam se ovih dana mada ne znam, i dalje mi je omiljeniji oguuz

pa, kada ga je Reefer ovako redizajnirao, liči na nešto...
lici na nesto predivno drugar hihihipa, kada ga je Reefer ovako redizajnirao, liči na nešto...
o, daaaaaaaaaaa, drugarcicu nas ou yea sta ima ti ne volis turske srijilice?Опет о Турцима,о неееееееееее!
lici na nesto predivno drugar hihihi

балкончић је у ствари онај суљо ујсал

o, daaaaaaaaaaa, drugarcicu nas ou yea sta ima ti ne volis turske srijilice?
u redu je drugar ne zameram, ali nije na odmet prosiriti vidike jes su samo slobodni ljudi srecni ljudiРужан им је језик,затирали су нас 500 година и ко зна где би сада били да нас нису толико уназадили,и сад да се одушевљавам са њиховим серијама.
Теби свака част батице мој ти си естета али ја не могу да их поднесем...
Не замери,молим те.
ne znam sta da mislim, svasta se pise, ali on ima onu lepuu suprugu i sad ce detence da dobijeda te pošaljemo kod Oguza...priča se da nije imun na lepe dečke....
Поломите Месија, сморио је. Заштићен је судијама ко бели медвед.

Biće zayebano...mislim da Milan može da ih izbaci.
 Јес да Инзагија нисам могао да смислим ( Панчев фазон, пола тима га напуцава а лопта се од њега одбија у гол
 Јес да Инзагија нисам могао да смислим ( Панчев фазон, пола тима га напуцава а лопта се од њега одбија у гол  
   ) али готивим Пирла и П. Малдини је био ок лик. У жабарији једино што могу да гледам је римски дерби.
  ) али готивим Пирла и П. Малдини је био ок лик. У жабарији једино што могу да гледам је римски дерби.  Си видо у Кнезу ону љубичасту коцку за коју шатро нико не зна како је доспела ту. Које испирање мозга онима који морају да прођу туда.
  Си видо у Кнезу ону љубичасту коцку за коју шатро нико не зна како је доспела ту. Које испирање мозга онима који морају да прођу туда.ne pravim drugar, koristim toalet papir kao svi uljudni ljudiDruagrčiću terasčiću, praviš li balončiće? Igraš li se lepoo?
Си видо у Кнезу ону љубичасту коцку за коју шатро нико не зна како је доспела ту. Које испирање мозга онима који морају да прођу туда.
 kao sarene krave
 kao sarene krave 
ne pravim drugar, koristim toalet papir kao svi uljudni ljudi