skupstinska kafana :) 3

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Kupio sam jaknu. :D Za prelazni period. U stvari je skroz neprakticna jer moze da se nosi samo u rano prolece i ranu jesen. Ali je sminka. :D Bas sam malogradzanin. :rumenko:

Јел има уграђене ...

transfuzija-krvi.jpg

Ma oduvek sam ja tako. Kad je bila mozda se nose gunjevi kad sam bio ziv, moji su uvek imali poseban print. :(

Pogledaj, videćeš da sam ja u pravu. Pišeš onim jedinstvenim književnim urbanim jezikom - PRINT OU JEA, ovo, ono... odišeš svežinom sa terase.
Nećeš nas zbuniti ni namernim greškama u pisanju, ma ni grubim greškama nas nećeš zbuniti, sve da nam je baciš u lice.

:mrgreen:

Mene smara da radim u petak u 16:54... posle celog dana ginjenja (ha, koja reč). Mogu li nešto da okačim umesto toga? :roll:

већ си окачио више клонова одједном, мсм једном поруком, ако ти је то недовољно - окачи још једног вишеструког који поцепаност сматра богатством. да не буде забуне, једно је кад си глумац, онда ти је то донекле интересантно, ал брзо те прође, чим се заврши представа, ал ако глумиш и кад те нико не плаћа за то - е то је већ другарска ствар.

Pogledaj, videćeš da sam ja u pravu. Pišeš onim jedinstvenim književnim urbanim jezikom - PRINT OU JEA, ovo, ono... odišeš svežinom sa terase.
Nećeš nas zbuniti ni namernim greškama u pisanju, ma ni grubim greškama nas nećeš zbuniti, sve da nam je baciš u lice.

:mrgreen:

A el biste ovo voleli? :rumenko:

Mislis da me je obuzela Terasa? :sad2:

BTW, ne diraj mi printic hihihi ou yeaaa

већ си окачио више клонова одједном, мсм једном поруком, ако ти је то недовољно - окачи још једног вишеструког који поцепаност сматра богатством. да не буде забуне, једно је кад си глумац, онда ти је то донекле интересантно, ал брзо те прође, чим се заврши представа, ал ако глумиш и кад те нико не плаћа за то - е то је већ другарска ствар.

Na koga mislis? :eek:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back