naterasi
Buduća legenda
- Poruka
- 28.796
zaato sto si ti bio sa damama drugarvidiš, nijedna žena sa kojom sam bio nije volela nijedno od navedenih...![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
zaato sto si ti bio sa damama drugarvidiš, nijedna žena sa kojom sam bio nije volela nijedno od navedenih...![]()
SRAM TE BIILOOOOOOOOOOOOOO!
A el biste ovo voleli?
Mislis da me je obuzela Terasa?
BTW, ne diraj mi printic hihihi ou yeaaa

objasni saamo drugar, kako bi mogao da roni i planinari i sve te fizicke aaktivnosti da izovdi da je narkos?
Kupio sam jaknu.Za prelazni period. U stvari je skroz neprakticna jer moze da se nosi samo u rano prolece i ranu jesen. Ali je sminka.
Bas sam malogradzanin.
![]()
ne, ali nemaju takve kapacitete kakvim se on sluuziAuuuuuuu...a narkomani su nepokretni, svi u kolicima?
TOOOOOOOOOOOOO drugar
inace drugari, nesto sam bolesljiv od sinoc, curka mi nosic i malko me bolucka grlo i mozee biti da imam malecnu temperaturicu ali nisam siguran, elem, gde je AURORA da mi preporuci neki prirodan lekic, ne verujem farmaceutima u poslednje vreeme

salim se ja malko ddrugar, znas ti zasto ja to pisem i u kom smislusada si me mnogo razočarao...![]()
TOOOOOOOOOOOOO drugar
inace drugari, nesto sam bolesljiv od sinoc, curka mi nosic i malko me bolucka grlo i mozee biti da imam malecnu temperaturicu ali nisam siguran, elem, gde je AURORA da mi preporuci neki prirodan lekic, ne verujem farmaceutima u poslednje vreeme
ne, ali nemaju takve kapacitete kakvim se on sluuzi
Kupi Coldrex tablete ili brufen (ali nikako nemoj da mesas, samo jedno od to dvoje), jedi dobro, uzimaj vitamin c, spavaj i iskuliraj kod kuce za vikend.
A može i da kupi paketić papirnih maramičica, pa da duva u njih. I čeka da prođe slinavka.

ma i da uzme zajedno ništa mu ne bi bilo...![]()
Ja sam jednom uzeo oba pa mi je posle bilo nesto muka, ali to nije bilo zbog lekova nego opsteg stanja.Kupi Coldrex tablete ili brufen (ali nikako nemoj da mesas, samo jedno od to dvoje), jedi dobro, uzimaj vitamin c, spavaj i iskuliraj kod kuce za vikend.
to je najgora opcija, drugarčiću...![]()

uzeo sam rolnu toalet papira hvala ti lepo drugar na savetu, veoma me inspirisu tvoji savetiA može i da kupi paketić papirnih maramičica, pa da duva u njih. I čeka da prođe slinavka.
uzeo sam brufen, juce sam pio fervex i spavkao sam ali looooooooooose, i mnogo me nervira sto je vikend

Nije. Gore ja da rukavom briše sline... ili jezikom to opravi? A kad diše da mu se prave balončići u nosu.![]()
pa ne znam drugar imam nesto slab imunitet izgleda mišto bre, terasko....šta ti je sada opet...![]()
pa ne znam drugar imam nesto slab imunitet izgleda mi

uzeo sam brufen, juce sam pio fervex i spavkao sam ali looooooooooose, i mnogo me nervira sto je vikend

e, drugar, stvarno nisi normalan, bezi bre taamo, pomeraj se s mesta bas si grozanda nemaš sidulicu?![]()
e, drugar, stvarno nisi normalan, bezi bre taamo, pomeraj se s mesta bas si grozan

e, drugar, stvarno nisi normalan, bezi bre taamo, pomeraj se s mesta bas si grozan