- Poruka
- 203.242
za moje drage Gatu, Surku i Protoća.Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
za moje drage Gatu, Surku i Protoća.
ima tako te pesme za lalanje a još i jako lepe![]()

Rife pomagajza moje drage Gatu, Surku i Protoća.

овде имамо и неке озбиљне приговоре на квалитет пића које се точи у ову кафану
Тенкре каже да Пророк подваљује доместос као газирани сок.
могла би и санитарна да дејствује. а онда и нека казна по џепу. боље да нешто убоде на клаџи, иначе му биртија оде под кључ![]()
Ja imam prigovor na intro songebla ga Ceca(mada bi on to voleo pa neće da se ljuti na mene što mu džavanjkam)

aaa stigla mi i regiJonalna menidjerka na Kafanu,
Zdarvo živo !

za moje drage Gatu, Surku i Protoća.

e od kad ja nisam neku popilaKada popijete neku onda vam sve smeta pa i dopmestos i srpska majka![]()
Јел' зато имаш онако лепе снове о лешинарима и питбуловима?
Уствари, сад ми је јасно - ти би да зауздаш све те 'лешинаре и битбулове' што јој се мотају око ногу.![]()
lepo ..lepo ..a meni ni cao nina, ni kako si nina![]()

Ako je zbog cece, onda je ok...nećemo tako da se sigramo....
bila je paklena vrućina, položaj tela prilikom spavanja od premora ipak nije bio anamata atomski
a utisak da sam aplicirao za lešinarsku firmu koja leši zaposlene sa pitbulovima koji kidaju i posle radnog vremena
izgleda se sintetizovali u snu
- - - - - - - - - -
tako ti i treba kad ne voliš Cecu![]()
nećemo tako da se sigramo....
bila je paklena vrućina, položaj tela prilikom spavanja od premora ipak nije bio anamata atomski
a utisak da sam aplicirao za lešinarsku firmu koja leši zaposlene sa pitbulovima koji kidaju i posle radnog vremena
nećemo tako da se sigramo....

Ako je zbog cece, onda je ok...![]()
A ima nešto i za vlasnika:Ето Проки, да си прихватио пос'о у тој лешинарској фирми за 187 евра, за свега два дана си мог'о да зарадиш и за овај растеривач паса.![]()

To se ne zarađuje.Nabaviš jednom i imaš doživotno ili dok te ne u'apse.
Само, оним темпом то не би мог'о да заради ни за годину дана.
A ima nešto i za vlasnika:
![]()
fala, nek se nadje...
- - - - - - - - - -
šta piješ?
Ето Проки, да си прихватио пос'о у тој лешинарској фирми за 187 евра, за свега два дана си мог'о да зарадиш и за овај растеривач паса.![]()

Mnogo si brz, može i pivo.kao prvo na pakovanje su stavili NAJLEPŠEG PSA NA SVETU
da su stavili one drave modele kojima nas obasipaju po parkićima da vidiš kako bi ipla prodaja
dalje, ima samo jedan MALI PROBLEM SA OVIM APARATOM - službeni psići su dresirani ovom metodom da napadaju
- - - - - - - - - -
pretpostavljam da su zvezdice ona psovka BLOGSPOT?![]()

kao prvo na pakovanje su stavili NAJLEPŠEG PSA NA SVETU
da su stavili one drave modele kojima nas obasipaju po parkićima da vidiš kako bi ipla prodaja
dalje, ima samo jedan MALI PROBLEM SA OVIM APARATOM - službeni psići su dresirani ovom metodom da napadaju
- - - - - - - - - -
pretpostavljam da su zvezdice ona psovka BLOGSPOT?![]()
Mnogo si brz, može i pivo.![]()
Moj muž je kupio to u Snajperu
Napadali su ga psi jer ih se plašio
Posle mog dugogodišnjeg psiho tretmana -prestao je
I sad ga više ne diraju:-)
ali je delotvoran a ne povređuje psa
Evo jedne Amerikanke "bez duše"
Da okadim malo
Pas lutalica je uplašen a ima loša iskustva sa seljacima koji ih šutirali iz besa dok nisu mogli da se brane
Tako jedna rumena budala ulicom, lokalna džumara Vule leži bezbrižno pored zgrade taman ručao,
kad ovaj rumeni zamahuje nešto kučetu, Vule skoči... al skočimo i mi - ŠTA GA NAPADAŠ?
Ovaj se zbuni prvo jer branimo džumaru a ne njega... pa ao kaže: "Lutalica, nije ničiji"
a mi onda: "NISI NI TI U SVOM SELU NEGO ISTO TAKO LUTAŠ"