SKUPŠTINSKA KAFANA 11

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Него, данас Информер на насловној страни пише како се Колинда пампрчила са неким Србским агентом. Нисам добро бацијо поглед на наслов, али сам то запамтијо. Пише исто да Србска служба има снимке те секс афере. То ће бити занимљиво да се види, хрватска председница у акцији. Досад од друштвених делатника са ових простора једино умиовљени владика Качавенда има снимак, ал ту нема ништа, само љубљење и лизање брадавице.
Верујем да се на Колиндином снимку види како га блајви Србском агенту и како је агент лупа по гузици.

А пре неки дан у Информеру писало како се Колинда Кита је.бала са неким Србским плејбојем и како је он оставијо уцвељену. Изгледа да су јој Срби нека врста сексуалног фетиша.
Шта ће следеће да сазнамо? Колинда била групи девојка на четничким окупљањима? Колинда воли кад јој ђану зашашољи четничка брада? Колинда махала пичком монасима из манастира Крка?

Најбољи за посо су Пазарци. Они су стварно честити и знају да испоштују договор.

А и Срби нису лоши, само треба мало да му припретиш како би предупредијо превару, кажеш му знам те де живиш, запамтијо сам те како изгледаш, наћи ћу те на Марс да се сакријеш и тако то.

"Знам ђе ти ђеца ушколу иду, не шали се јадан"

Šiptar te nikada, ali nikada ne bi prevario kada ti nešto obeća....bez obzira koje je vere...

Нема то појма, то су предрасуде, овај пут позитивне. Мене је један Фатмир пробо да превари ал му није пошло за руком. А за једног другог исто знам да је преварант изваро силне људе јуре га остали Шибрати да га убију побего у Швајцарску ал кажу и тамо ће да га нађу.

- - - - - - - - - -

Него баталите то, јел има нека форумашица да идемо заједно да свингујемо, дискреција загарантована.

http://www.vice.com/rs/read/bila-sam-na-svingerskoj-zurci-u-beogradu

Нема то појма, то су предрасуде, овај пут позитивне. Мене је један Фатмир пробо да превари ал му није пошло за руком. А за једног другог исто знам да је преварант изваро силне људе јуре га остали Шибрати да га убију побего у Швајцарску ал кажу и тамо ће да га нађу.

Srbo, bre...ne lažuckaj...:rotf:
A za svingeraj, nemam vremena, pretrpan sam poslom...z:cry:

Шибтарофилија цвета, то су ови краћи дани вероватно, лабилнијим особама сметају.

Као противотров тим вашим Циганима и Арнаутима и Базарцима мало африканерских плавуша.

Srbo, bre...ne lažuckaj...:rotf:
A za svingeraj, nemam vremena, pretrpan sam poslom...z:cry:

Обтужујеш ме да лажем?

Мутни су то ликови, ништа мање нису склони преварама него Срби и сви остали са Балкана. Тачно се види да немате појма о чему причате.

Колеге драге, где ви то радите са тим Шиптарима кад стичете та позитивна искуства?

Којим послом се бави неко ко зна како је радити са Шиптарима, како са Циганима, а како са веверицама?

veruj mi da ne znam. isto kao sto ne znam kako bilo ko moze bilo sta pozitivno da kaze za siptare. fuj.

Колеге драге, где ви то радите са тим Шиптарима кад стичете та позитивна искуства?

Којим послом се бави неко ко зна како је радити са Шиптарима, како са Циганима, а како са веверицама?

tis svecki coek ko ceda jovanovic... :lol: ae radi neki poso sa njim pa se javi sa utiscima :roll:

mogo bi jos neka imena iz shoubiza al vim da je nekima svraka popila mozak pa je dzaba trud

tis svecki coek ko ceda jovanovic... :lol: ae radi neki poso sa njim pa se javi sa utiscima :roll:

mogo bi jos neka imena iz shoubiza al vim da je nekima svraka popila mozak pa je dzaba trud

Па ја јесам сфецки дечко али слабо наилазим на тај шкарт тамо где радим. Имам једног колегу Сика, али он је за те ваше гибоне Краљ Сунце.

Па ја јесам сфецки дечко али слабо наилазим на тај шкарт тамо где радим. Имам једног колегу Сика, али он је за те ваше гибоне Краљ Сунце.

Јел то онај Џибони певач?

- - - - - - - - - -

Него јел оће неко да ми протумачи сан?

Сањо сам једну стрину, моји родитељи нису нешто добри са њом ал ја сам ок, као и са целој фамилијом, не занимају ме те интерперсоналне свађе. То ми је рођена стрина.

Видо сам је у сну и осетијо неку негативну енергију, скроз сам пребледео и почео да се тресем. Она је све време имала неки зао израз лица, просторија се замутила и видело се само њено лице са демонским изразом.

Баш ужасан сан, атмосфера страве и хорора, не могу да опишем колко је мучно било. Чак и 15 минута пошто сам се пробудијо сам имо неки одвратан утисак.

pih.. sik... ako si mu ti gazda ili englez onda mora da je ok, ali ako mu je gazda sik onda je pretpostavljam idi begaj

u poslu moras da pazis sa kim radis...cigani nisu skart kao sto si izjavio sto je za osudu, vec su genetski skloni prevari svake vrste... samo toliko

- - - - - - - - - -

inace koji god zapadnoevropski kanal vesti okrenem, svuda policija na ulicama pa intervjuisanje gradajana sta misle o tome a svi " slucajni prolaznici" odusevljeni ko kerovi sto policija brine o njima da ih ne pobiju dzihadisti :lol:

Јел то онај Џибони певач?

- - - - - - - - - -

Него јел оће неко да ми протумачи сан?

Сањо сам једну стрину, моји родитељи нису нешто добри са њом ал ја сам ок, као и са целој фамилијом, не занимају ме те интерперсоналне свађе. То ми је рођена стрина.

Видо сам је у сну и осетијо неку негативну енергију, скроз сам пребледео и почео да се тресем. Она је све време имала неки зао израз лица, просторија се замутила и видело се само њено лице са демонским изразом.

Баш ужасан сан, атмосфера страве и хорора, не могу да опишем колко је мучно било. Чак и 15 минута пошто сам се пробудијо сам имо неки одвратан утисак.

6Oy0jpw.gif

Неки пут стрина није само стрина, да парафразирамо нашег колегу и класића из школе резервних официра у Билећи, Сејда Фројда.

Одређени страни центри моћи - Билдерберзи, Трилатералци, а посебно Ротаријанци - имају зле намере и одређене контакте са хтонским силама, значи моћима подземља. Они су у стању да у твоју тетку уселе ђаволе и злодухе из црне ложе ако прорачунају да тако могу да оштете српску ствар. Твоја осетљива и пречиста душа то може да осети и потом те упозори путем сновиђења. Тако је и вожд ових дана упозорен на жену једну фаталну.

Нема ту много неке помоћи сад, али припази се жене те, жене те проклете. И слушај родитеље који су ти дар живота даднули, не презири њихову старачку мудрост.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back