SKUPŠTINSKA KAFANA 11

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Марлон, ко је кога разбуцао као кер поњаву. Срби и Арапи Запад, или Запад Србе и Арапе?

razvaljuju im sisteme na bazi tihe vode koja roni... svaki rumunski ciganin sa nekoliko desetina dece dodje i zaebava drzavu da mu da kucu kaka mu pripada, cigani im prave haos u britaniji i stalno ih proteruju, ako ih naravano navataju. srbi su inace talentovani za koruptivne radnje i navucice i najfinijeg britsa u vode muljaze to ti mogu reci iskustveno. naravno da je najveci gro srba u britaniji normalan i da idu ljudi za profesionalnim usavrsavanjem ali sta to vredi kada danas svi samo upiru prstom u najgore.

- - - - - - - - - -

ај се кладимо да ће те Арбанасе који су остали у већ следећој генерацији претопити у праве Грке. брала мој, има да се крстиш и да идеш редовно у цркву, да говориш само грчки. нема аутономне покрајине, школа и факултета за мањине као у Србији.

mislio sam da si zreliji... jedno je da siptar dobije grcki pasos i tretira se ko grk, jer i siptari sa kosova se polomise za srpske pasose, ali nisu srbi... to je organizovani rat i siptari kolko god da ih mrzis imaju kefalo za cilj za koji su disciplinovano spremni ako treba i da umru i cekaju ako treba i ceo vek da bi ga ostvarili...zato ce i da nas pojedu ako im to dopustimo... siptari da budu grci :lol:nasmeja me... bice naravno ali ce na svakom sledecem izboru da se izjasnjavaju kao grci albanskog porekla i kada bude takih siptaro albanaca nekoliko miliona da vis sta ce da trazi albanija...isto ono sto vec spremaju sa ulcinjskom regijom a milio primio lovu da im to da...

skoro svaki proterani srbin iz hrvatske u srbiji ima i hrvatski pasos zlu ne trebalo.... sta to znaci?

Poslednja izmena:
razvaljuju im sisteme na bazi tihe vode koja roni... svaki rumunski cihganin sa nekoliko desetina dece dodje i zaebava drzavu da mu da kucu kaka mu pripada, cigani im prave haos u britaniji i stalno ih proteruju, ako ih naravano navataju. srbi su inace talentovani za koruptivne radnje i navucice i najfinijeg britsa u vode muljaze to ti mogu reci iskustveno. naravno da je najveci gro srba u britaniji normalan i da idu ljudi za profesionalnim usavrsavanjem ali sta to vredi kada danas svi samo upiru prstom u najgore.

Срби су талентовани за све. а Запад је талентован за једну ствар- за ефикасно елиминисање Срба. па ко издржи. на кога стављаш улог?

- - - - - - - - - -

mislio sam da si zreliji... jedno je da siptar dobije grcki pasos i tretira se ko grk, jer i siptari sa kosova se polomise za srpske pasose ali nisu srbi... to je organizovani rat i siptari kolko god da ih mrzis imaju kefalo za cilj za koji su disciplinovano spremni ako treba i da umru i cekaju ako treba i ceo vek da bi ga ostavrili...zato ce i da nas pojedu ako im to dopustimo... sipatri da budu grci :lol:nasmeja me... bice narvno ali ce na svakom sledecem izboriu da se izjasnjavaaju kao grci albanskog porekla i kada bude takih sipatro albanaca nekolikomiliona da vis sta ce da trazi albanija...isto ono sto vec spremaju sa ulcinjskom regijom a milio primio lovu da im to da...

живи били па видели.

Срби су талентовани за све. а Запад је талентован за једну ствар- за ефикасно елиминисање Срба. па ко издржи. на кога стављаш улог?

- - - - - - - - - -

живи били па видели.

na engleze ne jer sam sa njima ziveo i znam da nemaju one ljudske osobine koje ja cenim kod ljudi, cak ameri vise lice na ljude no oni...

ziv bio brate srbine... sa siptarom ces uvek napraviti posao zapmti, dovoljno je rukovati se i posao je zavrsen, kao sa turcinom.... ali ne dao ti bog da ga zaebes...sa srbinom mozes 100 pecata da metes nista ti ne garantuje da neces biti zaeban... a sto je najlepse mi nismo takvi, gro srba, ali sitsem svesno takve promovise da bi podrio drzavne temelje i izrovario ono malo stabilnosti sto drzava jos ima... to se zove rat iznutra koji rade placenici onih kojima je to cilj, kroz strukture vlasti, kroz medije ili intelktualci spavaci pretezno na faksovima sa titulama koji indoktriniraju decu i vode na pogresan put

na engleze ne jer sam sa njima ziveo i znam da nemaju one ljudske osobine koje ja cenim kod ljudi, cak ameri vise lice na ljude no oni...

ziv bio brate srbine... sa siptarom ces uvek napraviti posao zapmti, dovoljno je rukovati se i posao je zavrsen, kao sa turcinom.... ali ne dao ti bog da ga zaebes...sa srbinom mozes 100 pecata da metes nista ti ne garantuje da neces biti zaeban... a sto je najlepse mi nismo takvi, gro srba, ali sitsem svesno takve promovise da bi podrio drzavne temelje i izrovario ono malo stabilnosti sto drzava jos ima... to se zove rat iznutra koji rade placenici onih kojima je to cilj, kroz strukture vlasti, kroz medije ili intelktualci spavaci pretezno na faksovima sa titulama koji indoktriniraju decu i vode na pogresan put

не правим послове са Шиптарима и осталим мухамеданцима. ко с ђаволима тикве сади, о главу му се лупају.. мислим, слупа му се држава. Србија је очит пример.

и какав год био, мени је мој народ најдражи на свету. може ми бити жао што нисмо бољи и честитији, али Срби су мој народ.

не правим послове са Шиптарима и осталим мухамеданцима. ко с ђаволима тикве сади, о главу му се лупају.. мислим, слупа му се држава. Србија је очит пример.

и какав год био, мени је мој народ најдражи на свету. може ми бити жао што нисмо бољи и честитији, али Срби су мој народ.

sta fali.. pre bi sa siptarom cak i danas pravio posao no sa nekim ciganinom... sa prvim znam da je rec zakon i da ce postovati dogovor, sa ovim drugim stalno bi morao kontrolisati sta radi i gde ce da me zaebe, pokrade i sl.

iskustvo .....ne jednom....

само изволи. ја износим своје мишљење гледе тог питања.

pa jes... vis da srpski dileri narkotika jako dobro saradjuju sa sipcima i da tu nema ni nesuglasica ni problema ko sto ima sa bosancerosima, a da ne pricam sa alavim crnogorcinama.... posao je posao, politika je politika, a ljubav prema drzavi nesto trece.... danas je najgore kada se svaki ozbiljan posao svede i prenese u okvire politike i ima vise nego tesnu vezu sa koristoljubljem na racun drzave a toga smo svedoci svakodnevno...

pa jes... vis da srpski dileri narkotika jako dobro saradjuju sa sipcima i da tu nema ni nesuglasica ni problema ko sto ima sa bosancerosima, a da ne pricam sa alavim crnogorcinama.... posao je posao, politika je politika, a ljubav prema drzavi nesto trece.... danas je najgore kada se svaki ozbiljan posao svede i prenese u okvire politike i ima vise nego tesnu vezu sa koristoljubljem na racun drzave a toga smo svedoci svakodnevno...

криминалци су шљам, а ја нисам криминалац. човек мора знати где су му границе и шта му је мера, јер што рече једна мудра жена- ко се с трицама смеша, свиње га поједу.

криминалци су шљам, а ја нисам криминалац. човек мора знати где су му границе и шта му је мера, јер што рече једна мудра жена- ко се с трицама смеша, свиње га поједу.

:lol:

zato ti i govorim :lol: ako sljam moze da sa njima nadje zajednicki jezik koji retko nalazi sa nekim drugim, sasvim je valjda ocigledno da i normalni ljudi pronadju neki poslovni kodeks koga ce oboje ispostovati na obostrano zadovoljstvo

zato ti i govorim :lol: ako sljam moze da sa njima nadje zajednicki jezik koji retko nalazi sa nekim drugim, sasvim je valjda ocigledno da i normalni ljudi pronadju neki poslovni kodeks koga ce oboje ispostovati na obostrano zadovoljstvo

да, можемо наћи заједнички језик, таман као што га кипарски Грци имају са Турцима који су им окупирали север острва. то су неки параметри којих се треба држати.

него да те питам, да ли си кад подносио захтев за кипарску визу, док нам је требала?

--------

и да ли си приметио да звучиш као Велики Ву?

Poslednja izmena:
Мислим да стварно треба бити озбиљно настран па рећи да је лакше и боље радити са некаквим Шиптарима него са људима који су чули за закон.

poredio sam direktno sa ciganima.... a sa strancima mi nikad nije bio problem da saradjujem jer u posle se nikad nisam ponasao ko srbenda prevarant vec iskljucivo po poslovnom ps-u... dok te neko ne zaebe... ali danas je i na zapadu dosta nepoverenja i nije kao ranije.

- - - - - - - - - -

да, можемо наћи заједнички језик, таман као што га кипарски Грци имају са Турцима који су им окупирали север острва. то су неки параметри којих се треба држати.

него да те питам, да ли си кад подносио захтев за кипарску визу, док нам је требала?

--------

и да ли си приметио да звучиш као Велики Ву?

Ja i jesam VU :)

Marlon mi je dao ovaj nalog da vas malko podyebavam i proverim kako danas diše čuvena Krstaričina politička elita, jer sam i ja nekad davno ovde bio uzoran forumaš :)

- - - - - - - - - -

Za vizu moraš njega da pitaš, nije mi poznat taj podatak.

Мислим да стварно треба бити озбиљно настран па рећи да је лакше и боље радити са некаквим Шиптарима него са људима који су чули за закон.

Mislim da zaista treba biti ozbiljno nastran i verovati u bajke, basne i narodna predanja koje Srbi u Srbiji valjaju... A sa siptarima je bolje raditi nego sa Srbima. Hvalim te Boze pa u zgradi gde radim u Minhenu nema nijedan jedini Srbin! Ja sebe ionako racunam za NeSrbina, a i zaista to u neku ruku i jesam... Doduse, nema ni siptara, ali zato ima nekoliko Hrvata. :zelenko3:

Milina raditi sa njima. A oni su ljudi od reci. SAMO van Balkana! Docim to Srbi... Zamislite, nisu! :smeker:

_nobody_

Колеге драге, где ви то радите са тим Шиптарима кад стичете та позитивна искуства?

Којим послом се бави неко ко зна како је радити са Шиптарима, како са Циганима, а како са веверицама?

Најбољи за посо су Пазарци. Они су стварно честити и знају да испоштују договор.

А и Срби нису лоши, само треба мало да му припретиш како би предупредијо превару, кажеш му знам те де живиш, запамтијо сам те како изгледаш, наћи ћу те на Марс да се сакријеш и тако то.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back