SURbel
Buduća legenda
- Poruka
- 36.560
Карла није Енглескиња и њен Енглески је искварен.
Не знам да је живела у Енглеској икад.
Софке, не пратиш.

Зато сам и питала Победоносцева да ли је то случај и код Енглеза или само код ових што се праве Енглези.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

odoh i jada, uz knjigu otplovim u doba Vizantije....

Пратим.Софке, не пратиш.
Зато сам и питала Победоносцева да ли је то случај и код Енглеза или само код ових што се праве Енглези.![]()

Ti si Bil Klinton ove teme, spopadaš dame na vulgarne načine.Aj ga probaš, da nam kažeš valja li čemu?
Пратим.Мислим да се Карлино гурање ''с'' ипак разликује од Енглеског енглеских баба и деда.
Имам колегу из Холандије који исто тако прича мекани Енглески тј. свуда ''с'' , нигде ''ш''...плус има говорну ману, шушкајуће ''с''.
Просто те буде срамота кад га замолиш по трећи пут да понови шта је рекао.

Зато што си дебилко.

Карла дел Понте и личи на осамдесетогодишњу баронесу...
Грци не могу да кажу 'ш', тако да њихов енглески баш тако звучи, па тако и код ових западних европљана увек помислим да, јадничци, не умеју да кажу 'ш'.
Иначе, да се исправим, мислила сам на реч 'негошиејт', то је реч која се, ипак, најчешће чула у Србији у последњих 15-ак година. Не знам шта ми би да оманем, умор ваљда...
Захваљујем на објашњењу.![]()
(how much?)

Pobedonoscev je član mog pokreta za Podmlađivanje.O, evo ga, javio se matori dežurni paćenik!!!
- - - - - - - - - -
Pederašu, sektašu!!!![]()
a grkinje oma provalis po spustenom dupetuNe mačkari mogu ni Č (ch) da kažu...
Grke odma provališ kad dođu i pitaju
-hau maC?
Pa se kad ih pitaš jel su iz grčke još čude kako znam. Onda im ispričam da se ovde mačka doziva sa MAC! MAC! i oni oće da mru od smeha
Oni ne mogu da izgovore moje ime dok im ne kažem da je ono CA zapravo po njihovom TZA (kao caciki) ali Č ih hebe pa to je![]()

a grkinje oma provalis po spustenom dupetu![]()
Generalno... Ružan narod.
Je l' dolazio onaj razbludni levičar Kami?
Njegova uverenja ne samo da demantuje istorija nego i Nacionalni institut za zdravlje u Americi
http://www.kurir.rs/zabava/pop-kult...k-bolje-prijateljice-i-devojke-clanak-1659235

dobro jutro 
"Dobro je imati Sasu Popovica iza sebe, on ima papire o svakom mom otvaranju usta"-Rada Manojlovic, objasnjava da uredno placa porez.

добро јутро људи авиони камиони и чувари околокућних травопасла... и Рада Манојловић фор да вин...
ја изгледа имам неизлечиво болесан ум![]()

ulepsa mi jos vise ovoliko lepo jutro

а можеш и уз филм Byzantium. таман за лаку ноћ![]()