SKUPŠTINSKA KAFANA 11

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Карла није Енглескиња и њен Енглески је искварен.
Не знам да је живела у Енглеској икад.

Софке, не пратиш. :)

Зато сам и питала Победоносцева да ли је то случај и код Енглеза или само код ових што се праве Енглези. ;)

Софке, не пратиш. :)

Зато сам и питала Победоносцева да ли је то случај и код Енглеза или само код ових што се праве Енглези. ;)
Пратим. ;) Мислим да се Карлино гурање ''с'' ипак разликује од Енглеског енглеских баба и деда. :lol:

Имам колегу из Холандије који исто тако прича мекани Енглески тј. свуда ''с'' , нигде ''ш''...плус има говорну ману, шушкајуће ''с''.
Просто те буде срамота кад га замолиш по трећи пут да понови шта је рекао.

Пратим. ;) Мислим да се Карлино гурање ''с'' ипак разликује од Енглеског енглеских баба и деда. :lol:

Имам колегу из Холандије који исто тако прича мекани Енглески тј. свуда ''с'' , нигде ''ш''...плус има говорну ману, шушкајуће ''с''.
Просто те буде срамота кад га замолиш по трећи пут да понови шта је рекао.

Онда вероватно нисам баш најбоље објаснила, ал' не могу више, душа ми спава. :)

Пусти ужасну Карлу дел Понте, шта је добро икад дошло од ружне жене?

Од људи који су били активни у нашим, ах, кризама, ту врсту енглеског можеш чути код (још увек живог) лорда Карингтона. Лорд Овен је већ сувише млад, док је лорд Ешдаун мајмунче из дубоке провинције и тако и даље звучи, посебно кад попусти са нервима.

Карла дел Понте и личи на осамдесетогодишњу баронесу... :mrgreen:

Грци не могу да кажу 'ш', тако да њихов енглески баш тако звучи, па тако и код ових западних европљана увек помислим да, јадничци, не умеју да кажу 'ш'.

Иначе, да се исправим, мислила сам на реч 'негошиејт', то је реч која се, ипак, најчешће чула у Србији у последњих 15-ак година. Не знам шта ми би да оманем, умор ваљда...

Захваљујем на објашњењу. :)

Ne mogu mačkari ni Č (ch) da kažu...
Grke odma provališ kad dođu i pitaju
-hau maC? :lol: (how much?)
Pa se kad ih pitaš jel su iz grčke još čude kako znam. Onda im ispričam da se ovde mačka doziva sa MAC! MAC! i oni oće da mru od smeha :lol:
Oni ne mogu da izgovore moje ime dok im ne kažem da je ono CA zapravo po njihovom TZA (kao caciki) ali Č ih hebe pa to je z:mrgreen:

Poslednja izmena:
Ne mačkari mogu ni Č (ch) da kažu...
Grke odma provališ kad dođu i pitaju
-hau maC? :lol:
Pa se kad ih pitaš jel su iz grčke još čude kako znam. Onda im ispričam da se ovde mačka doziva sa MAC! MAC! i oni oće da mru od smeha :lol:
Oni ne mogu da izgovore moje ime dok im ne kažem da je ono CA zapravo po njihovom TZA (kao caciki) ali Č ih hebe pa to je z:mrgreen:
a grkinje oma provalis po spustenom dupetu :lol:

Je l' dolazio onaj razbludni levičar Kami?

Njegova uverenja ne samo da demantuje istorija nego i Nacionalni institut za zdravlje u Americi

http://www.kurir.rs/zabava/pop-kult...k-bolje-prijateljice-i-devojke-clanak-1659235

Stidljivost je ok, to je najblazi oblik straha, nemam problema sa stidljivim devojkama, postoji masa njih koje se brzo otvara na sustinskom planu. To je cak mozda i najfenomenalnija kombinacija.

Stidljivost je povrsinska osobina.

Doduse, primetio sam da mnoge zene misle da je to neka sustinska osobina.

Sto sam matoriji provaljujem koliko zene pojma nemaju.

Карла није Енглескиња и њен Енглески је искварен.
Не знам да је живела у Енглеској икад.

Njoj engleski i nije maternji.

Inace, ona je jedna od retkih carica u modernom vremenu, prava ljudina, i tesko je naci osobu kao sto je ona danas.

Zena je jurila mafijase svuda po svetu, u helikopteru u Juznoj Americi jurila sefove Kartela, Koza Nostra pokusala da je rokne isto jer su je mrzeli iz dna duse, provaljivala zestoke malverzacije u pranju novca u Svajcarskoj i raskrinkavala debele i ruzne parazite u Jeljcinovoj Rusiji. O jurenju ove nase balkanske bagre i ovih iz Ruande i da ne pricam, to znate.

Jednostavno, zena ima muda veca od SVIH muskaraca na svetu, zena-zmaj.

Da je vise ljudi kao sto je ona na ovom svetu, ovo bi bilo fenomenalno mesto za zivot.

’бар дан. :)

Да ли је данас паметно купити две краве и почети свој бизнис? То зависи одакле сте и, наравно, од других околности па претходно проверите...

Социјализам: Имаш две краве и једну даш комшији.
Комунизам: Имаш две краве. Влада ти узме обе и да ти мало млека.
Фашизам: Имаш две краве. Влада ти узме обе и прода ти мало млека.
Нацизам: Имаш две краве. Влада ти узме обе и стреља те.
Бирократизам: Имаш две краве. Влада ти узме обе, стреља једну, помузе другу и баци млеко.
Традиционални капитализам: Имаш две краве. Продаш једну и купиш бика. Твоје стадо се множи и приходи расту. Продаш их све и пензионишеш се са великом пензијом.
Америчка корпорација: Имаш две краве. Продаш једну и тераш другу да производи млеко као четири друге. Касније запослиш експерта да испита зашто је крава цркла.
Француска корпорација: Имаш две краве. Ступаш у штрајк зато што хоћеш три краве.
Јапанска корпорација: Имаш две краве. Редизајнираш их да буду величине десетог дела обичне краве и да дају 20 пута више млека. Онда направиш лукав цртани који назовеш Кравамон и рекламираш их по целом свету.
Немачка корпорација: Имаш две краве. Преправиш их да живе сто година, једу једном месечно и саме себе музу.
Британска корпорација: Имаш две краве. Обе су луде.
Италијанска корпорација: Имаш две краве али не знаш где су. Одеш на паузу за ручак.
Грчка корпорација: Имаш две краве. Порекло им истакнеш на видно место. Одеш на плажу и чекаш да Европљани дођу да их помузу да би се када се вратиш са плаже бавио трговином млека.
Руска корпорација: Имаш две краве, пребројиш их и схватиш да има пет крава. Поново их пребројиш и схватиш да има пет крава. Поново их пребројиш и схватиш да има 42 краве. Поново их пребројиш и схватиш да имаш две краве. Престанеш да бројиш и отвориш нову флашу вотке.
Кинеска корпорација: Имаш две краве. Имаш 300 људи да их музу. Тврдиш да је запосленост 100 посто, висок принос млека и ухапсиш новинара који је објавио цифре.
Индијска корпорација: Имаш две краве. Обожаваш их док не цркну.
Српска корпорација: Имаш две краве. Држава прода твоје краве на тендеру, а тебе прогласи технолошким вишком.

http://www.pouke.org/forum/topic/37695-две-краве/

добро јутро људи авиони камиони и чувари околокућних травопасла... и Рада Манојловић фор да вин...

"Dobro je imati Sasu Popovica iza sebe, on ima papire o svakom mom otvaranju usta"-Rada Manojlovic, objasnjava da uredno placa porez.

ја изгледа имам неизлечиво болесан ум z:(

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back