Tol
Her Majesty
- Poruka
- 30.633
moram da nabavim list lijandera...pa laganica 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Није то мржња Ками. Једноставно, такви ликови су прокужени. Они раде на новац и често на штету хомосексуалаца.Mrznja je normalna stvar, i ona je podlozna javnim ocenama.
Vasa mrznja prema aktivnosti gejeva u javnosti je smrdljiva, jadna, bedna i ogavna.
I to je to.
.
Није то мржња Ками. Једноставно, такви ликови су прокужени. Они раде на новац и често на штету хомосексуалаца.
Реч је о лицемерју и заради на туђој несрећи.
Како имати поштовања за такве? Како их не прозивати јавно и не стављати на стуб срама?
moj privatan svet je oslobodjen zlih faca
ali vani je katastrofa, neminovnost je biti u truležu koji bi ta te zarobi, no nema šanse
moja priroda je da ih znanjem blokiram i to smeta, jer uspevam za kratko vreme da udjem u materiju koju oni apsolviraju decenijama
mislim da je način odhebati najvulgarnije moguće i potom se nasmejati i ponašati kao da se ništa nije desilo...
Kao i kod svake javne borbe za neku stvar- postoje smrdljivci, ali postoje i ok osobe.
Da, medju gej aktivistima ima smrdljivaca i teskih funjara, i to cak i neki drugi gej aktivisti, koji su ok, shvataju.
Nisu oni tu nista posebno, tako je svuda.
Ono gde ih drugi dozivljavaju kao nesto posebno, pa krenu da u sitna crevca demistifikuju bas samo i jedino njihovu javnu borbu, e to je posebno smrdljivo, jer isti ti to ne rade sa nekim drugim javnim aktivistima i borcima za neke druge stvari.
то што се ти не слажеш неће променити правни стандард и судску праксу.
свака јавна личност профитира. спортисти, глумци, тв водитељи, музичке звезде итд. добијају огромне паре за рекламе. зашто теби неко не понуди уговор да снимиш рекламу?

danas mi je prit skočio na 200..jedva sam hodala...a glumim ravnodušnost (kamena faca) kao iskulirala sam
vraga jesam, evo tahikardija ne prestaje a štitna guši i glasne žice ufitiljile
nema mogućnosti da menjam, jer mi se dopada tu gde jesam..
dok je *g.o.v.n.o bilo na odmoru-sve je divno funkcionisalo i pored 10to časovnog rada, milina
znaš druzilu..onog oktopoda u maloj sireni? e -taj rad

kkav humor? da se cerekam dok joj istim smislom odgovaram?ili da se sprdam sa njenim reakcijama..da je to posledica nehebice..ili manjak qromicina i taj rad?
ma, samo pričam..ne bih mogla da povredim direktnom pljuvačinom, jer bih se razbolela od adrenalina

Како онда те смрдљивце, како их ти зовеш, поштовати?
Хомосексуалци који су нормални људи никад нису имали проблеме. Покојни Јован Ћирилов је од пре сто година био декларисани геј и у Србији му никад ништа није фалило и нико га због тога није дирао. Те приче о Србима који су дивљаци и хоће да ломе кости хомосексуалцима нису баш тако тачне.
Знаш како је у Немачкој у току геј параде у Штутгарту?
Ja Sofi ne znam da li me ti shvatas. Ja kada bi se koncentrisao na ljude, odavno bih poludeo. ja se koncentrisem na ideje, a ne na ljude. Ja i generalno shvatam da je vecina ljudi jako dosadno, glupo, uplaseno i sl. i nemam apsolutno nikakvu zelju da se bavim njima. Ja se bavim idejama. Ta ideja gej prava doprinosi vecoj slobodi, i to je ono sto me privlaci. A to sto u borcima za tu ideju ima mali milion fukara (inace, ima ih i medju borcima za ideje koje ti volis, u istom tolikom procentu, kao i za svaku drugu ideju), to me bas i ne zanima.
Svaki homoseksualac je u svom zivotu imao barem jedan problem zato sto je homoseksualac. Neki vise puta, mnogi jako cesto. Nije problem samo kada ti polome noge. Da, svi ljudi imaju probleme, tokom detinjstva i ovako, ali ako mozemo da smanjimo te probleme, i da ih ogranicimo na kompleksnije stvari, a ne da neko ima problem samo zato sto je gej, to je onda dobro.
Ne znam kako je u Stutgartu.

Ne razumem te...zašto se zalažeš za gej aktivizam, ako nisi gej? Možeš da budeš protiv homofoba, ali da se toliko kidaš zbog toga, nije mi jasno...![]()
Ja Sofi ne znam da li me ti shvatas. Ja kada bi se koncentrisao na ljude, odavno bih poludeo. ja se koncentrisem na ideje, a ne na ljude. Ja i generalno mislim da je vecina ljudi jako dosadno, glupo, uplaseno i sl. i nemam apsolutno nikakvu zelju da se bavim njima. Ja se bavim idejama. Ta ideja gej prava doprinosi vecoj slobodi, i to je ono sto me privlaci. A to sto u borcima za tu ideju ima mali milion fukara (inace, ima ih i medju borcima za ideje koje ti volis, u istom tolikom procentu, kao i za svaku drugu ideju), to me bas i ne zanima. Ali isto tako, imas i ljude koji su gej aktivisti zbog humanih i pravih razloga. Nije kao da su svi olosi. A taman posla da ja nekog smrdljivca postujem samo zato sto je borac za gej prava. Ja i generalno jako mali broj ljudi postujem, i smatram da bi neko zasluzio postovanje mora da postoji spisak od milijardu stvari, taman posla da nekog postujem samo zato sto je gej aktivista. Sto se njih tice, cuo sam razne price gde se ovi normalni gej aktivisti gade tih karijerista i funjara. Svuda, u svakom mini drustvu i sub-kulturi imas i dobre i lose primere. Tako je svuda i za sve.
Svaki homoseksualac je u svom zivotu imao barem jedan problem zato sto je homoseksualac. Neki vise puta, mnogi jako cesto. Nije problem samo kada ti polome noge, imas razlicite probleme. Da, svi ljudi imaju probleme, tokom detinjstva i ovako; ali ako mozemo da smanjimo te probleme, i da ih ogranicimo na kompleksnije stvari, a ne da neko ima problem samo zato sto je gej, to je onda dobro.
Ne znam kako je u Stutgartu.

И где ћемо Ками поставити границу тим слободама?
У Штутгарту је горе него покушаји у Београду. Само су они мудри па не пошаљу ту слику у свет. Не прикажу кола интервентне на сваких 20 метара, анти-парада скуп који се увек одржи паралелно, људе који донесу транспаренте са порукама гнушања. И у још нечему се разлику. Кад је парада први пут организована, изгледала је као карневал , све је било шарено, разне трупе су им се придружиле, пуно људи....временом се до те мере извитоперило да на улици, у поворци, доминантно виђаш неукус, голотињу, инсинуације на сексуално општење па и сам чим (на сред улице!)...и зато опет питам, где поставити границу слободана?
Не знам да ли си свестан али прекомерно давање права и слобода је уништилосве досадашње цивилизације.
Човек не уме да се понаша слободно, а да не угрожава никог.
.....Da probamo Bulovom algebrom.
Zabranjeno = Može x (Mora + Ne_Mora) = Može x 1 = Može

Затуцана околина?
Шта то значи?

Pa ne znam, gde je granica za tvoju slobodu, tu je granica i za slobodu nekog geja, mislim da je to legitimno, cak i moralno
Nemam problema sa time da vidim seks u javnosti, seks je meni prelepa stvar, nije ruzna, a kamoli nemoralna. Karneval gej seksa jednom godisnje, mislim da je to i podnosljivo, nije kao da to rade svaki dan, i nije kao da u svakom gradu svako ne zna mesto gde se odvoze kola, i gde se svake veceri vrsi teska jebacina u istim,

Да, тако затуцаних нема нигде сем на Балкану.околина не само склона предрасудама већ склона понашању према некоме доминантно на основу предрасуда... јбга, као да кажем плаво небо а ти питаш а шта ти значи плаво
.
A ko kaze da heteroseksualci ne praktikuju jebacinu po javnim mestima i nekamju karneval sexa?
Mislim, nije ni to poenta, poenta je da cak ni karnevali sexa nisu nista lose, ne razumem po kojoj to logici je sex nesto lose?
Не практикују, законски је забрањено.
А њима је на паради све дозвољено.
Замишљам сцену, хапсе их са параде јер прекорачују закон.
Било би занимљиво веома кад би се тако нешто десило.
Али неће.
Јер како данас рекох, леви фашисти владају планетом, па мањине имају право да раде већина шта им се прохте.