SKUPŠTINSKA KAFANA 11

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
ма некаква ELSA, био је председник за Србију (уз подршку ЈУЛа). ту је остварио контакте, што му је омогућило да се вине. данас пише књиге и чланке на основу података које му доставља удба. значи њихов је човек, као и Бранкица Станковић.

A, kuka kako ga vlast ne konstatuje po pitanju bezbednosti.

Možda je bolje da i mi kao Vlajkec pišemo u superlativu o njemu. Kud i pitah !

8991_871116899599444_1151915858837893084_n.jpg

Ma tamo je sušta suprotnost, viče: povećajte poreze i živio državni intervencionizam i drug Pol Pot!

Либертијанци мисле да је вређање других људи и њихових веровања чин слободе, али нису довољно интелигентни да схвате да неко поучен њиховом вилозофијом може и треба да им поломи кости јер је и то слобода мишљења.

Либертијанци мисле да је вређање других људи и њихових веровања чин слободе, али нису довољно интелигентни да схвате да неко поучен њиховом вилозофијом може и треба да им поломи кости јер је и то слобода мишљења.

ne, sloboda misljenja je kad ja tebi kazem da si debil a ti meni da sam ku.rva...ali bez lomljenja kostiju...

Prvo, ti vredjas isto koliko i ti libertarijanci. Uvek si vredjao isto koliko i ja ovde na forumu.

Drugo, lomljenje kostiju nije sloboda misljenja.

Данас владају леви фашисти, и то је то.
Мој брат живи у Канади и бави се програмирањем.
Скоро прича како је добио новог шефа, каже комплетни је идиот.
Питам га да појасни јер је и прошли је био проблематичан.
Одговора како је прошли умео бар да буде духовит , овај ни то. Бирају шефове по томе који ће мање да таласа, није квалитет пресудан. (иначе, реч је о компанији која је боља од Оракла, пошто је брат из Оракла прешао да ради ту за већу плату)
Па каже даље:
Ми смо спрат белих. Изнад нас су обојени. И сад су нам намерно наметнули обојеног шефа.
Ја: z:shock: О чему причаш? Какве су то поделе на беле и обојене?
Онда ми је он објаснио како то заиста у пракси изгледа, да су те поделе веома изражене, да су најомраженији Пакији и Индуси и да се над белцима врши тихи терор. Белац мора у фирму да запосли обојеног, а обојени ће рађе свог и за то му нико неће ништа рећи.

Идентичну причу ми прича и пријатељица која живи 20 година у Бостону. Почев од тога да црнци нису ''нигр'' већ ''нигро'', да не смеш да кажеш како сви пију фанту и носе качкете и ако то сви раде...јер је све то расизам.

Идентичну причу прича и колегиница из Њујорка која је тамо лекар.

И тако у пракси функционишу та мулти-култи друштва.
Само глупи Срби верују у бајке о томе.

ne bas, mozes da mi kazes sta god hoces a da ne moras da me gledas kao ljudsko bice, msm, koga briga? jedino sto ne smes je da mi lomis kosti, kapiras?

Нису ваљда твоје кости битније од твоје људскости?

- - - - - - - - - -

Данас владају леви фашисти, и то је то.
Мој брат живи у Канади и бави се програмирањем.
Скоро прича како је добио новог шефа, каже комплетни је идиот.
Питам га да појасни јер је и прошли је био проблематичан.
Одговора како је прошли умео бар да буде духовит , овај ни то. Бирају шефове по томе који ће мање да таласа, није квалитет пресудан. (иначе, реч је о компанији која је боља од Оракла, пошто је брат из Оракла прешао да ради ту за већу плату)
Па каже даље:
Ми смо спрат белих. Изнад нас су обојени. И сад су нам намерно наметнули обојеног шефа.
Ја: z:shock: О чему причаш? Какве су то поделе на беле и обојене?
Онда ми је он објаснио како то заиста у пракси изгледа, да су те поделе веома изражене, да су најомраженији Пакији и Индуси и да се над белцима врши тихи терор. Белац мора у фирму да запосли обојеног, а обојени ће рађе свог и за то му нико неће ништа рећи.

Идентичну причу ми прича и пријатељица која живи 20 година у Бостону. Почев од тога да црнци нису ''нигр'' већ ''нигро'', да не смеш да кажеш како сви пију фанту и носе качкете и ако то сви раде...јер је све то расизам.

Идентичну причу прича и колегиница из Њујорка која је тамо лекар.

И тако у пракси функционишу та мулти-култи друштва.
Само глупи Срби верују у бајке о томе.

Антифашизам је будући фашизам.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back