SKUPŠTINSKA KAFANA 11

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Amerikanci su lučonoše slobode. Evo kako moja prijateljica Ešli opisuje svoje seksualno iskustvo tipa trojka, transkribt razgovora sa fejzbruka:

No fetish that I know of. I've wanted to try with a girl. Guy and a girl, two guys, two girls.
I tried with two guys once but it didn't turn out the way I thought it would.
It was restricted because it wad with my boyfriend at the time and a friend of his
Was*
wow sounds sexy
It was.
try to describe experience with more details
How about you?
I will talk you later
about it
now tell me this
Well, my bf at the time called his friend over on a Friday or Saturday night. My bf and I took a shower and had a couple shots before his friend showed up.
They were both seated on couches and I walked over and my bf asked me to take my cloths off. So I strip teased in front of them both.
I crewmember what happened after that but I remember taking turns sucking their cocks.
We all stripped and went to his room and got on his bed. My bf got behind me while I sucked his friends cock. A few other things happened I don't remember then my boyfriend did me from behind on his couch while his friend masturbated while he watched on another couch.

Postoje, za one koji se mnogo i sa svakim 'ebu, da se izrazim ovdasnjim preteznim recnikom.

Moje frizersko iskustvo me je naučilo da to više ima veze sa higijenom nego sa promiskuitetom kao takvim. Uostalom, seks je dobra stvar i pre svega je pozitivan na psihičkom aspektu, nedojebane osobe su frustrirane i kao takvi su nosioci negativne energije, a toga se treba paziti.

Hajde da otkrivamo toplu vodu da je seks dobra stvar i tome jos vise vulgarizujermo ionako vulgarizovanu kafanu na razne nacine.

Ko menja mnogo partnera, ima vise sansi od polnih bolesti, pa i od polnih vasi, a narocito ko je prljav i to nije nikakva "filozofija" da bi se raspredalo o tome.

Ali kapiram da je to negde i nekako postao "mejnstrim" ove kafane, pa i pdf-a, samo malo manje. Nastavite sa time, ocigledno vam je "in" i zabavno.

Kakav li je gospodin Vučić u seksu? Mora da je.be pa raskiva.

Da sam žensko odavno bi mu se ponudijo. Došo bi u negližeu pred premijerov kabinet i on nebi mogo da odoli, uzo bi me momentalno na radnom stolu.

Šteta što forumašice ne probaju tako nešto da izvedu. Treba pomoći Voždu da se malo relaksira, mnogo radi u zadnje vreme.

Па Мира га послала у Америку. ЈУЛ је кул :lol:

Vlajko, bre, pa kako ovaj detaljčić da mi preskočiš :lol:
Ja sam imala utisak da ima tešnju saradnju sa Izraelom.

Odgledaću onaj video kasnije. Ja poštujem prof. Jeftića. Vidim da u uvodu naglašava značaj izdavača ... dalje nisam gledala.

I kako sad Dr Džekil zna za ove operacije stipendiranja? Fulbrajtovac?

I kako sad Dr Džekil zna za ove operacije stipendiranja? Fulbrajtovac?

ма некаква ELSA, био је председник за Србију (уз подршку ЈУЛа). ту је остварио контакте, што му је омогућило да се вине. данас пише књиге и чланке на основу података које му доставља удба. значи њихов је човек, као и Бранкица Станковић.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back