- Poruka
- 52.322
Ova kafana služi za opuštanje a ne za vrijeđanje. Za rješavanje vaših privatnih svađa i problema od ranije imate pp.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nisam lud čobanicu pored tebe žive?! Znači hoćeš da otkačimo, samo pazi, ja se ne drogiram.
Nego, kažu da je čobanica mršava, otkud njoj ta mast?
- - - - - - - - - -
Jel' ona ima i batinu?![]()

samo kad joj ilic da.

Ova kafana služi za opuštanje a ne za vrijeđanje. Za rješavanje vaših privatnih svađa i problema od ranije imate pp.

Ima. Kad joj ja dam.
- - - - - - - - - -
aaaaaaaaaaaaaaaaaxaxaxaxaxaxaxaxaxxaxaxaxaxaxaxa
ti i ja danas iste postove pišemo.![]()

Ja sam rrekla da me nhe zoviu "pica" 1000 puta zaovih 7.5 godina i to nije (vise) za pp.
Slažem se. Samo mislim da se svi šale. I Picolina i SQUID a naročito Rifet , Milica i heroina.

ovde se neko svadjao?![]()
ja mislim da je moderator ustvari došao da se svađa..

ja se ne šalim.. sve što sam večeras izjavila je živa istina...

![]()
Nije bre. Sad nemojte njega da uvlačite u mašinu kad smo se dobro baš družili. Čovek radi svoj posao. Ako nije dobro razumeo valjda smo ga svi razuverili i ok je.![]()

![]()
Nije bre. Sad nemojte njega da uvlačite u mašinu kad smo se dobro baš družili. Čovek radi svoj posao. Ako nije dobro razumeo valjda smo ga svi razuverili i ok je.![]()

ja se ne šalim.. sve što sam večeras izjavila je živa istina...

Aj onda jednu intimnu.![]()
![]()
Pokušao je da uspostavi autoritet, al' dobio nogu.![]()

ja mislim da je moderator ustvari došao da se svađa..
Pssst. :tiganj;ae mali na spavanje, ja sam za tebe autoritet...![]()

:hahaha

I u vezi mene?![]()

da, jako si simpatičan i ja te mnogo gotivim, iako se ti šališ sa mnom, da ne kažem zajebavaš me...![]()

Ti da ne diraš laba i teraska, znaš. Oni su stari i dobri prijatelji!![]()