SKUPŠTINSKA KAFANA 11

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Жена која се јебее около је кретен који појма о животу нема.

Blage veze ti nemas.

To su najkvalitetnije zene.

- - - - - - - - - -

Inace, mnogo volim kada me *******ija druka po forumu.

- - - - - - - - - -

*******ija peni.

Mislim da ja, kao najboljni troler na srpskom net nebu, treba da dobijem neku javnu nagradu i pohvalu.

Ključ koji otvara sva vrata je dobar ključ, brava koju može da otključa svaki ključ je loša brava. :hvala:

ne lupetaj...

Janka je to nesto pomesala.
Zena koja se yebe okolo voli sex i emancipovana je.
***** je ona koja izabere 1 tipa da je izdrzava ko trut I izigrava neku fol cednost I postenje
A takvih je 99%

ni ona koja se yebe okolo nece ostati sa tobom ako je to jedino sto mozes da joj pruzis...

Pijani vojnici Kfora divljali po Skoplju
Autor: MONDO/Srna

Dvojica danskih pripadnika KFOR-a uhapšeni su jutros u Skoplju zbog narušavanja javnog reda i mira, saopšteno je iz makedonskog MUP-a.
03.01.2015. | 17:34

skoplje-3.jpg

Foto: MONDO

Vojnici od 24 i 30 godina bili su u pripitom stanju, a prethodno su se skinuli goli i pobegli iz jednog lokala u Skoplju bez plaćanja računa.

O incidentu u Skoplju makedonska policija obavijestila je njihovu komandu na Kosovu.

Фини неки људи ови Данци.......:zblesav:

ovo ti je stvarno nisko...

i? sta s tim? ne očekujete valjda da će ovde neko da vam titra? z:D

Istina boli, ali je tako. Da li bi Šicer stavio na kuću takvu bravu?

- - - - - - - - - -

Što nisko, izašla devojka na tržište i postala ozbiljna žena?

nemoj o bravama i ključevima...sve i da ti je zlatan, msm ključ, ne bi uspeo da navataš dve decenije mlađu ženu...da nemaš podeblji...novčanik. ..:zcool:

ne ja već tvoja žena, meni ne može da se desi da se udam za dve decenije starijeg muskarca...ali, o ukusima i o debljini novčanika nećemo raspravljati...z:) ni o kalauzima koji postanu prestari za novu bravu...

Sreća pa je čista nematerijalna ljubav u pitanju, ah ti duhovni nemcovi. z:D

- - - - - - - - - -

cekaj, meni se čini da te ona izabrala? :konfete:

Misliš da je ocenila Rorka da sam bogatiji od Šicija? z:cry:

ti si ovde jedini koji se busa svojim bogatstvom i zaradom...nadam se da to nije jedino što ženi mozes da ponudiš..z:cry:

Ti si samo ljubomorna što mi je žena mlada i zgodna i za njom se okreću, a tebi se na oglas ni jedan beločarapan nije javio. z:cry:

- - - - - - - - - -

ma, kakvo njegovo crno bogatstvo...:zima2:

Ti ne gledaj ni bogatsvo ni kalauz, znaš! :deda:

Ti si samo ljubomorna što mi je žena mlada i zgodna i za njom se okreću, a tebi se na oglas ni jedan beločarapan nije javio. z:cry:

- - - - - - - - - -

Ti ne gledaj ni bogatsvo ni kalauz, znaš! :deda:

men se čini da ti juriš kalauz...:zima2:

- - - - - - - - - -

Како је заморно чак и летимице читати те ваше препирке. Зашто не покушате да будете весели и пријатни као Ками и ја?

izvinjavam se vašem uvaženom intelektu...z:cry:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back