SKUPŠTINSKA KAFANA 11

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
savo, aj pravimo monarhiju :mrgreen:

Мицо, ми већ живимо у монархији. ти си краљица мога срца ;)

- - - - - - - - - -

i onda Sawa izbije na čelo, sa ordenom belog orla..a raja...uvek raja :)

суштина монархије није у господарењу, него у служењу. а то је опет везано за оне Христове речи.. али авај. ко још верује у Њега.

- - - - - - - - - -

Али је, сасмим тим, признаћеш, моја дилема оправдана као и питање које сам ти поставила. ;)

шта мислиш шта је највеће одликовање за једну жену?

Мицо, ми већ живимо у монархији. ти си краљица мога срца ;)

- - - - - - - - - -

суштина монархије није у господарењу, него у служењу. а то је опет везано за оне Христове речи.. али авај. ко још верује у Њега.

- - - - - - - - - -

шта мислиш шта је највеће одликовање за једну жену?

i Masonerija služi narodu ;)

najveće odlikovanje za ženu je ljubav i uspeh voljenog ( vidju patetike)

ali otkako pročitah da se traži legalizacija prostitucije zbog rada od 22/24, naših muških pretstavnika a u cilju održavanja zdravog života,
to otvara vrata sumnje prethodnoj rečenici

Poslednja izmena:
Не све али већина да. :)

какав дипломатски одговор :lol:

- - - - - - - - - -

i Masonerija služi narodu ;)

najveće odlikovanje za ženu je ljubav i uspeh voljenog ( vidju patetike)

ali otkako pročitah da se traži legalizacija prostitucije zbog rada od 22/24, naših muških pretstavnika a u cilju održavanja zdravog života,
to otvara vrata sumnji prethodnoj rečenici

ште рече наш блаженопочивши Патријарх једом попу који му је придржавао мердевине док је он поправљао кров - оче, зар ћемо са ове висине о тако приземним стварима :lol:

Реалан одговор, знаш и сам. Него ти као носиоцу xy генотипа и даваоца презимена прија одговор ''да''. :lol:

грешиш Софи. презиме је највише што мушкарац може поклонити једној жени. срце може дати свакој, а презиме само изабраној.

ништа ви не знате.

грешиш Софи. презиме је највише што мушкарац може поклонити једној жени. срце може дати свакој, а презиме само изабраној.

ништа ви не знате.
Да, у неком идеалном свету где се људи жене и удају само једном. :lol:

Нису ми приоритети тако васпостављени. :)
Не зато што сам поремећених схватања већ зато што живим у поремећеном свету. Механизми одбране су разни.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back