milica cobanica
Veoma poznat
- Poruka
- 12.483
па живимо у републици. шта можеш очекивати.
savo, aj pravimo monarhiju

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
па живимо у републици. шта можеш очекивати.

Али је, сасмим тим, признаћеш, моја дилема оправдана као и питање које сам ти поставила.па живимо у републици. шта можеш очекивати.
savo, aj pravimo monarhiju![]()

savo, aj pravimo monarhiju![]()
i onda Sawa izbije na čelo, sa ordenom belog orla..a raja...uvek raja![]()
Али је, сасмим тим, признаћеш, моја дилема оправдана као и питање које сам ти поставила.![]()
a raja...uvek raja![]()
I dobio bi ga neki Kami...uzmi sve što vredi nešto para,a parama posle kupi nešto onima koji nemaju.Ја од баба швабе неби узо ни орај из руке, а ви како оћете.
Карађорђева звезда?шта мислиш шта је највеће одликовање за једну жену?
Софи, моји пријатељи су монархисти. а за мохархисте је испод части да примају одликовања некакве криминалне творевине која се зове ''република''. зна се ко може бити fountain of honour![]()

Карађорђева звезда?
Služimo sebi i narod nas služi.суштина монархије није у господарењу, него у служењу. а то је опет везано за оне Христове речи.. али авај. ко још верује у Њега.
Služimo sebi i narod nas služi.
I Aca gica.Rimuju se.тако мисли Драгица.
Шкакљива констатација.![]()
али апсолутно тачна. уосталом, све верујете у то што сам написао, зар не![]()

Мицо, ми већ живимо у монархији. ти си краљица мога срца
- - - - - - - - - -
суштина монархије није у господарењу, него у служењу. а то је опет везано за оне Христове речи.. али авај. ко још верује у Њега.
- - - - - - - - - -
шта мислиш шта је највеће одликовање за једну жену?
Al' smo fer i pošteni.i Masonerija služi narodu
najveće odlikovanje za ženu je ljubav i uspeh voljenog ( vidju patetike)
ali otkako pročitah da se traži legalizacija prostitucije zbog rada od 22/24, naših muških pretstavnika a u cilju održavanja zdravog života,
to otvara vrata sumnji u prethodnoj rečenici
Не све али већина да.![]()

i Masonerija služi narodu
najveće odlikovanje za ženu je ljubav i uspeh voljenog ( vidju patetike)
ali otkako pročitah da se traži legalizacija prostitucije zbog rada od 22/24, naših muških pretstavnika a u cilju održavanja zdravog života,
to otvara vrata sumnji prethodnoj rečenici

Реалан одговор, знаш и сам. Него ти као носиоцу xy генотипа и даваоца презимена прија одговор ''да''.какав дипломатски одговор![]()

Мицо, ми већ живимо у монархији. ти си краљица мога срца![]()

Реалан одговор, знаш и сам. Него ти као носиоцу xy генотипа и даваоца презимена прија одговор ''да''.![]()
грешиш Софи. презиме је највише што мушкарац може поклонити једној жени. срце може дати свакој, а презиме само изабраној.
ништа ви не знате.

Od takvog ni prezime nije bog zna sta![]()
Да, у неком идеалном свету где се људи жене и удају само једном.грешиш Софи. презиме је највише што мушкарац може поклонити једној жени. срце може дати свакој, а презиме само изабраној.
ништа ви не знате.

Mozda.то је зато што не познајеш мушкарце.