lab_man
Iskusan
- Poruka
- 5.590
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Kad te nisu nučli kad si zbrda slazio.
Ja to drugarski.![]()

Југ Србије и исток прича граматички неправилно.
Ви прекодринци причате исправно.![]()

Истина... данас не постоји дисциплина. Ја сам на факсу само код једног професора прве године био усран од страха. Увек сам код њега на испит излазио у панталонама, и барем мајици на крагну, ако не у кошуљи или џемперу. И то ми је прешло у навику. Тако сад излазим на сваки испит. Остало ми у глави шта нам је тај профа причао у првој: испит је свечаност.
Хеланке су данас постале опште прихваћене, као што је раније била мини-сукња. Ништа данас више није непристојно.
А све је огољено и то је тужно. Не може човек ништа да наслућује и машта.
Тај Бајчетић је и даље цар. Већина мојих другара из одељења је отишло на медицину, па сам се вала наслушао тих прича о њиховим професорима.
А сад заборавих како се зове онај чудак што има кревет у канцеларији, пошто буквално живи на факсу.
Bratja s jug se frljaju s padeži... ovo jer i je l' najviše se miješa u trouglu Zemun-Borča-Čubura![]()

... mislim 126 hiljada po popisu ima na teritoriji grada Bijeljina (ovde su i sela ubrojana)... a ovo sam Zemun-Borča-Čubura sam lupio bre 

'начи, БИјељина!Nije Bjeljina već Bijeljina... mislim 126 hiljada po popisu ima na teritoriji grada Bijeljina (ovde su i sela ubrojana)... a ovo sam Zemun-Borča-Čubura sam lupio bre
Nego, je l' nisi čula ni da Zemunci umjesto znači kažu 'nači?![]()
Зашто се тако зове?Што? Како причају?A kad bi čula kako se priča po selima oko Bijeljine prepala bi se...
Izgleda da vise "brkaju" glagole pa su zaboravili na govor i govoriti'начи, БИјељина!Зашто се тако зове?
Што? Како причају?
Бркају падеже?

Југ Србије и исток прича граматички неправилно.
Ви прекодринци причате исправно.![]()
A kad bi čula kako se priča po selima oko Bijeljine prepala bi se...
Што их не подносиш?
A bre nepismenjaci, jel vi razumete da ljudi govore, medjusobno razgovaraju, price i bajke se pricaju.Ne podnosim prekodrince.
- - - - - - - - - -
Gusenicar je tu na onoj temi u pravu.
Koliki moron moras da budes pa da za knjizevni jezik uzmes izgovor sa margina i periferije, umesto iz srca Sumadije, gde je bre samo srce Srbije i Srba.
Mene npr. lozi kako Uzicanke pricao, bio sam jednom sa mnoooogo lepom Uzicankom. Ali to me lozi samo zato sto je bila mnogo lepa riba, inace me onaj njihov govor uzasno nervira.

Tebi Srecna Nova Godina. od mene i ovog mog "malog"Rajka, štos'se iznervirala? Dobar dan, prvo.![]()

Исфолирани су.To je l' i jer najviše BeograDŽani miješaju!
Усиљени? Како?
Tebi Srecna Nova Godina. od mene i ovog mog "malog"![]()