Nancy011
Veoma poznat
- Poruka
- 14.118
Sofi, je l' Štimec predavao anatomiju u vreme kada si ti bila student?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Deda, miran...![]()

da
namirisem foliranta na 5 km

Sofi, je l' Štimec predavao anatomiju u vreme kada si ti bila student?
mlaćko, što si tako naoštren na mene?
I šta se to foliram, da mi je znati...
Nanjušim i ja kod tebe mnogo štošta, pa te ne diram...![]()
Иво?Meni ćaća bio ********* pa mi dao 'rvatsko ime![]()
Ма стереотипе и треба разбијати... али... то је тако тешко... ипак, успеће моје младе и њежне године да се носе са оваквим заокретом...Куд рекох и младом човеку поруших представе?
Животе!![]()
Шта је бре ово сас вама?I moj otac ima Hrvatsko ime...moje neko univerzalno koje bih rado promenio, ali je bilo u duhu sredine gde sam u ranom detinjstvu živeo....

ja naostren a ti mene muvas cello vece
znam da kod vas "oca ti ybem" uzrecica ali nisam ja u tom fazonu

Ма пандурско... Влајко Стоиљковић... у Аранђеловцу исто био неки Влајко Милиционер.
А сви ми само тепали тако и отераше ме на пандурске науке.
Е, па сад можемо и нашој Софији да пуштамо што сам пушта Чобаници:
Бело грло и лице
Чарне очи Милице...
Кажи нам наш крине да нас жеља баш мине...

Што би Влајко рекао, убер таленат.Deda, miran...
- - - - - - - - - -
Mlaćko, znači prirodni talenat...![]()

Mlaćko, mani me sa tim svojim sklonostima, sreće ti...![]()
Ајд сад, кад је Ками признао, да признам и ја - ја сам, наиме, брат близанац кориснице која се представља као Ками. Њено право име је Маријана а ја сам Влајко. А Влајко, тј, Владимир је Маријанин син из првог брака, а мој сестрић. После два неуспела брака (из другог нема деце) Маријана је тренутно неудата и, и даље сања о принцу на белом коњу. Ја се никад нисам ни женио, тако да немам проблема око алиментације (Дерер, тј. Млаћко, нам је даљи рођак, по бабиној линији). Могуће да имам децу за коју не знам да постоје, сад им је прилика да се јаве.![]()

Ајд сад, кад је Ками признао, да признам и ја - ја сам, наиме, брат близанац кориснице која се представља као Ками. Њено право име је Маријана а ја сам Влајко. А Влајко, тј, Владимир је Маријанин син из првог брака, а мој сестрић. После два неуспела брака (из другог нема деце) Маријана је тренутно неудата и, и даље сања о принцу на белом коњу. Ја се никад нисам ни женио, тако да немам проблема око алиментације (Дерер, тј. Млаћко, нам је даљи рођак, по бабиној линији). Могуће да имам децу за коју не знам да постоје, сад им је прилика да се јаве.![]()

idi bre hrvoje u pershun nalozi furunu
smaras I ne dopadas mi se

Јесте, али га се сећам кроз маглу.
Ја сам полагала код извесне Валентине Николић.

Brate, nista mi nije jasno, sve sam se pogubio![]()

Njgova ćerka se zove Sofija.
Interesantan čovek. Studentima je stavljao stavljao postere golišavih manekenki i glumica da im "približi" anatomiju![]()

То било у нека непромискуитетна времена.Njgova ćerka se zove Sofija.
Interesantan čovek. Studentima je stavljao stavljao postere golišavih manekenki i glumica da im "približi" anatomiju![]()
То било у нека непромискуитетна времена.
У смислу промискуитета?Не би веровао колико смо се ми разликовали као студенти од данашњих генерација.![]()
Тај податак нисам знала.
Било је ту разних ликова.
Čovek je sasvim ok. Dobra fora da održi pažnju na tako obimnom gradivu.
Ima troje dece, ćerke bliznakinje i sina.
Druga ćerka je jedna izuzetna pametnica.
То било у нека непромискуитетна времена.
Vlajko, kad ti se stišaju hormoni videćeš i sam koliko je sex potcenjen u adolescenciji i koliko ga promiskuitet unižava.