SKUPŠTINSKA KAFANA 11

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Sjajno, divan dan, put bez opterećenja, mogli smo da pičimo 170 km/h, ortak terao ja uživao... na carini ni dva minuta. Žene potrošile pare, ja malo manje... klopa u kafani sa kariranim stolnjacima solidna. Uzeo sam neki svinjski kare pounjen ovčijim sirom, ali nije bio kako sam očekivao dobar, 'nako solidan. Sledeći put isključivo gulaš. :mrgreen:
Morao sam i kolutić kamemeber-a duzmem. :roll:

- - - - - - - - - -

Дај неки снимак.:lol:

To samo za privatnu kolekciju. :lol:

Sjajno, divan dan, put bez opterećenja, mogli smo da pičimo 170 km/h, ortak terao ja uživao... na carini ni dva minuta. Žene potrošile pare, ja malo manje... klopa u kafani sa kariranim stolnjacima solidna. Uzeo sam neki svinjski kare pounjen ovčijim sirom, ali nije bio kako sam očekivao dobar, 'nako solidan. Sledeći put isključivo gulaš. :mrgreen:
Morao sam i kolutić kamemeber-a duzmem. :roll:

sledeci put svrati na palic na gulas, zaboravih kako se zove restoran, na samom putu je, onako deluje spolja kao birtija. imaju gulas... mmmmmm, leci sidu :mrgreen:

Па каки су нам лекари ни ја не би ишо.

Pacijenti su jedno pentajs puta gori od lekara.

- - - - - - - - - -

Мисли, али је презупчио. :lol:

- - - - - - - - - -

Где си путовао? :super:

Iš'o da gledam mađarice. Ima ih za Vertija, mršave sa velikim s'sama. Mada su uglavnom grdne u lice, ali ništa što jedna dobra kesa ne može da reši. :mrgreen:

danas iznad borce ceo dan helikopteri i avioni vrte krugove. a vidim u blicu dosla i neka ruska ekipa, znaci sutra ce da bruji duplo. ako me ne bude mrzelo snimicu sa kamerom jer lete jako nisko skoro iznad samih kuca kad predju naleti sve se trese

Pacijenti su jedno pentajs puta gori od lekara.

- - - - - - - - - -

Iš'o da gledam mađarice. Ima ih za Vertija, mršave sa velikim s'sama. Mada su uglavnom grdne u lice, ali ništa što jedna dobra kesa ne može da reši. :mrgreen:

болд :lol:
Ок је Маџарска. Си био можда у оном тржном центру има тунел с ајкулама. Заборавио сам како се зове?
А ја налетао све на неке стамене, за приплод. :lol:

Нободи мисли да смо ти и ја иста особа. То јест, ја нисам ја него ти. :lol:
pa zar nismo ista osoba? :huh:
Пацијент је пацијент, проблем је што су доктори пацијенти.
e mare, mare. jedna poznanica je skoro operisala, samo kasno. mislila je da je grudi bole zbog klimaksa, a kod lekara bila zadnji put kad je decu radjala. i ode, nakon par meseci... :( dvoje zlatne dece.
ova druga, sad se bori. samo slabe su joj nade :(

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back