- Poruka
- 204.647
А што показујеш сису, са чега скрећеш пажњу?
Sa druge sise, ova desna joj bolja. Leva ni za q...

- - - - - - - - - -
napokon kucides ti debeli ofucali macku?
![]()
Evo me, pun mi frižider Karavana i Vajkrema

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
А што показујеш сису, са чега скрећеш пажњу?

napokon kucides ti debeli ofucali macku?
![]()

kampanja protiv raka dojke, valjda se vidi ona mala roze traka. na to skrecem paznju, ne sa toga.
Evo me, pun mi frižider Karavana i Vajkrema![]()
Њах, свашта ће те да измислите само да би егзибиционисале.
Ma pusti je, pre neki trčala gola po Rodiću na Kosi.

Ma pusti je, pre neki trčala gola po Rodiću na Kosi.

Дај неки снимак.![]()

Не, али ценим да су ишле на мамограф пре тога.
kod mene u inboxu![]()

Sjajno, divan dan, put bez opterećenja, mogli smo da pičimo 170 km/h, ortak terao ja uživao... na carini ni dva minuta. Žene potrošile pare, ja malo manje... klopa u kafani sa kariranim stolnjacima solidna. Uzeo sam neki svinjski kare pounjen ovčijim sirom, ali nije bio kako sam očekivao dobar, 'nako solidan. Sledeći put isključivo gulaš.![]()
Morao sam i kolutić kamemeber-a duzmem.![]()

Нободи мисли да смо ти и ја иста особа. То јест, ја нисам ја него ти.![]()

ma kakav mamograf. kod nas zene ne idu lekarima, ne kontrolisu se. odu kad je kasno.
Pa neću gulaš u Srbiji, kad već idem u Mađaroniju, bre.
- - - - - - - - - -
On ne misli, crni Flamine.![]()

Па каки су нам лекари ни ја не би ишо.
Мисли, али је презупчио.
- - - - - - - - - -
Где си путовао?![]()

Пацијент је пацијент, проблем је што су доктори пацијенти.
E, Rife, kakva je atmosfera u blokovima pred paradu i dolazak Putina? Je l' trema u MZ Kozara. Sutra generalna proba![]()

Pacijenti su jedno pentajs puta gori od lekara.
- - - - - - - - - -
Iš'o da gledam mađarice. Ima ih za Vertija, mršave sa velikim s'sama. Mada su uglavnom grdne u lice, ali ništa što jedna dobra kesa ne može da reši.![]()

. Poslaćemo Milica i ja četničku trojku da iskontroliše dešavanja.
Neam pojma, slabo se ja krećem po kraju. Idem autom u prodavnicu, autom kod lekara, autom vozim decu po školama... jedino ih ne vozim u onu pravu školu, ona nam je na kraju dvorišta.![]()

pa zar nismo ista osoba?Нободи мисли да смо ти и ја иста особа. То јест, ја нисам ја него ти.![]()

e mare, mare. jedna poznanica je skoro operisala, samo kasno. mislila je da je grudi bole zbog klimaksa, a kod lekara bila zadnji put kad je decu radjala. i ode, nakon par meseci...Пацијент је пацијент, проблем је што су доктори пацијенти.
dvoje zlatne dece.
pa zar nismo ista osoba?
e mare, mare. jedna poznanica je skoro operisala, samo kasno. mislila je da je grudi bole zbog klimaksa, a kod lekara bila zadnji put kad je decu radjala. i ode, nakon par meseci...dvoje zlatne dece.
ova druga, sad se bori. samo slabe su joj nade![]()