SKUPŠTINSKA KAFANA 11

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
А није ти сметало лудило 5. октобра? ;)

Ово ће, бар, бити позитивно лудило. :super:

Nije mi smetalo. I bilo mi je pozitivno.
Ne kazem da i ovo nece biti, ali ne meni koja ne idem na paradu vec s posla.

- - - - - - - - - -

Ja se naježim kad vidim dobru ribu, a parada u zemlji sa mrtvom vojskom... neka je, bolje i to nego oni ponosni.

Ponosni su bili za vikend, briga me

Odavno nisam videla frajera za najeziti se :malav:

Poslednja izmena:
Jao obisao sam sajtove ovih nasih nacionalistickih organizacija Ochachastveni pokret obaraz i SSP Nasi 389,to je tako jadno da jadnije ne moze biti.Zna se cije su to pudlice.Nekad svud pisali zlocinacki izdajnicki rezim Borisa Broza,a danas Idemo na Para da i Dogadjanja u zemlji demberliji Novosibirskoj...Znaci dno dna,bolje da nisam ni otvarao sajta

spomenik.jpg

Tako je.
Svet ne pocinje od mene? Ne znam cemu takav komentar.
Zato sto ne delim tvoje misljenje o ludilu i paradi?

Ничему.

Само да те подсетим да оно што је теби било позитивно, другима није. И да, сада, не очекујеш како ће неко посебно да се обазире на твоје јаде 'доласка кући с посла', исто као што се и ти ниси обазирала на туђе, тог 5. октобра. :)

Ничему.

Само да те подсетим да оно што је теби било позитивно, другима није. И да, сада, не очекујеш како ће неко посебно да се обазире на твоје јаде 'доласка кући с посла', исто као што се и ти ниси обазирала на туђе, тог 5. октобра. :)

Mozda i hoce. Jadala sam se dlugomiru, ne znam sto si se ti osetila pozvanom da se obazires na moje jade.

- - - - - - - - - -

Sama si kriva... zečice. :lol:

Znam, ja sam sebi za sve kriva. ;)

Mozda i hoce. Jadala sam se dlugomiru, ne znam sto si se ti osetila pozvanom da se obazires na moje jade.

Нисам се осетила прозваном, сматрам да оно што се напише јавно, поготову у Кафани, могу сви да коментаришу, а за приватне поруке постоје друге опције.
Или није тако?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back