gost 261558
Elita
- Poruka
- 15.404
Hvala Bogu, ovde kod mene nista ne leti i ne remeti odmor postenih radnih ljudi i gradjana.
Ajd sto lete, ne smeta mi. Ali znas li koje ce ludilo biti u gradu u cetvrtak....najezim se kad pomislim.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Hvala Bogu, ovde kod mene nista ne leti i ne remeti odmor postenih radnih ljudi i gradjana.
Ajd sto lete, ne smeta mi. Ali znas li koje ce ludilo biti u gradu u cetvrtak....najezim se kad pomislim.

Мени пао Рифер на памет.![]()

Ja se naježim kad vidim dobru ribu, a parada u zemlji sa mrtvom vojskom... neka je, bolje i to nego oni ponosni.
- - - - - - - - - -
Opet maštaš o meni?
![]()

А није ти сметало лудило 5. октобра?
Ово ће, бар, бити позитивно лудило.![]()
Ja se naježim kad vidim dobru ribu, a parada u zemlji sa mrtvom vojskom... neka je, bolje i to nego oni ponosni.

Nije mi smetalo. I bilo mi je pozitivno.
Ne kazem da i ovo nece biti, ali ne meni koja ne idem na paradu vec s posla.

И тад се неко враћао с посла, сметало му, и није то сматрао позитивним.
Знаш, свет не почиње од тебе.![]()

Odavno nisam videla frajera za najeziti se![]()

Tako je.
Svet ne pocinje od mene? Ne znam cemu takav komentar.
Zato sto ne delim tvoje misljenje o ludilu i paradi?

Ничему.
Само да те подсетим да оно што је теби било позитивно, другима није. И да, сада, не очекујеш како ће неко посебно да се обазире на твоје јаде 'доласка кући с посла', исто као што се и ти ниси обазирала на туђе, тог 5. октобра.![]()
Sama si kriva... zečice.![]()
Mozda i hoce. Jadala sam se dlugomiru, ne znam sto si se ti osetila pozvanom da se obazires na moje jade.
Нисам се осетила прозваном, сматрам да оно што се напише јавно, поготову у Кафани, могу сви да коментаришу, а за приватне поруке постоје друге опције.
Или није тако?

Вид’ Вертија што зе заглавио.![]()
- Ćale, ajmo sutra na fudbal.
- Ja to ne gledam otkako se povukao Govedarica Dejan. S kim igramo?
- Sa semenkarima.
- MOJ ĐED JE PREŠO ALBANIJU VALA ĆEMO I MI. ŽENO ISPEGLAJ MI DŽAJIĆEV DRES DA SE OBUČEM SUTRA KO GOSPODIN.